Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem mondtam, hogy nem tetszik, de erre vannak megfelelõ topikok.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Egy ilyet elviselnék a kocsimon!!!

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
ezaz!! es ezt egy magyar talalta fel reklam cimmel.. felirtal ra valami nevet.. es ha eleg messze alltal akkor ki lehetett olvasni.. vagy valami ilyesmi..
Gondoltam tetszeni fog. Lefelé láttam már nõciket. De töröltetem a moderátorral, Ok?
Hard: 4 kör: a kocsik jobbára 4:10-et futnak. Egyszer adtam nekik egy kör elõnyt, hogy-hogynem, 5:10 futottak 

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ez nem az a topik!!!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hmm... Nem jó üzlet taxival csirkéset játszani 

Na most hogy is van ez? a 72/111-en szívtam két pályával. Azokat mediumon letudtam, most meg a 85/111-en vagyok...
Letoltottem a dodge vinyl-t es ha szinezem akkor csak a pirosat otvozi azzal a szinnel amit akarok.Szal vagy feher vagy valami piros arnyalatu?Miert?A Mclarennel u.a.Please help!

errõl megvan az egész sorozat. amúgy egész jól eljutottuk képekkel kapcsolatban a kocsik==>kocsik+nõk==>nõ+kocsi==>csak nõ típusig

EZ AZ UTOLSÓ MEGYEK NA CSÁSZTOK

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
ja...mekkora lett volna ha az NFS U-ba is lett volna pörgõs felni...igaz online forog néha!!!

..majd jövök!

..majd jövök!
na lollers..megyek kajolok...aztán megyek dokihoz igazolásért,mer tegnap meg ma nem voltam suliba!!
jájj, ez a felni. ettõl van hányingerem(ha jol látom ez is olyan h áll a kocsi de a felni forg tovább)
Ki ez Ancsa??
amugy jó!
amugy jó!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
akkora ötlet....
"junik" vinylben,....nem vagyok öntelt...de "junik" vinylben csináli egy "DJ Skyline Race Team"...tele csajokkal,stb...???
"junik" vinylben,....nem vagyok öntelt...de "junik" vinylben csináli egy "DJ Skyline Race Team"...tele csajokkal,stb...???