Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
innen lehet leszedni néhány ilyen baromságot
nõvel nincs? 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
looooooool ez mekkora 😊)))))))) thx... azért jobban örültem volna ha egy bringa csörög, na mind1, nagyon cool 

Boldog szülinapot Zaki!!!
Szega All!!!
Skyline:
Elfelejtettem linkelni a bannered azért nem volt jó...de megcsináltam...
Skyline:
Elfelejtettem linkelni a bannered azért nem volt jó...de megcsináltam...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Nagyon be Offolt a topic!
Ezt most csináltam de nem tudom befesteni a michlein hátterét kékre pedig a vinylbe zöld.Ami fehér az kék és ami piros az piros.Miért?A zöld a 3. szín nem?

Ezt most csináltam de nem tudom befesteni a michlein hátterét kékre pedig a vinylbe zöld.Ami fehér az kék és ami piros az piros.Miért?A zöld a 3. szín nem?

Nincs valahol 1 kép ahol pontosak be vannak rajzolva a vinylhez a kocsi elemei?Az rx7-eshez kéne fõleg.
Please ha tud valaki valamit akkor írjon!
Thx!
Please ha tud valaki valamit akkor írjon!
Thx!
Csak mert 4.re megvolt. TJ faszkodását meg (1.57 alatt gyere ide, és kapsz unike cucc) elsõre megtoltam 1:47-re 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ha igen küld át a mentett fájljaidat a [email protected] "ímél" címre!!!
Üzleti negyed visszafelé.
6 kör
Emelkedõn indulsz, bal derékszög, nyitott híd, kínai negyed, egy hosszú kanyar, amit szinte lehetetlen bevenni, két jobbra derékszög után mégegy kínai negyed, a fekorlátos, kijáratnál villamos, majd derékszög a célba
6 kör
Emelkedõn indulsz, bal derékszög, nyitott híd, kínai negyed, egy hosszú kanyar, amit szinte lehetetlen bevenni, két jobbra derékszög után mégegy kínai negyed, a fekorlátos, kijáratnál villamos, majd derékszög a célba
A 95. pályáról rémüldöztetek?
ez nagyon tetszik!!! vajon miér'?
ezt már másoldalon is láttam,és ott sem akart menni,pedig engem is érdekelne!!!na nem tod az egyes,és hármas számnak a címét? #12278
Van egy ilyen jatek is, de nem muxik sajnos. Pedig kivancsi lennek ra.
A kekre tenyleg jobban kellett volna vigyaznom. Mar megrendeltem a toronymerevitot es el is keszult, amikor szetment a kocsi eleje...
A szurket egyszeruen eladtam.
A szurket egyszeruen eladtam.
az import drag racingot én is ismerem..de meguntam 1 idõ után...olyasmi mint a creat a ride...csak itt több opcióra nyílik lehetõség!!
de azért köszi!!
de azért köszi!!