Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Kocsi Vinyl gyártók!

Gondoltam nekem is legyen egyedi verdám...mint Dj.Skyline írta:

"hát ja!!! ez a szar ebben! 😞
de ha kiteszed az oldaladra a kész kocsidat akkor azt mindenki látja!!"

Na én ismételten a másik oldalról fogtam meg a dolgot..csináltam egy képet a játékban és arra gyártottam valami csak hogy megnézzem sikerál-e valami csufondáros cuccot összehoznom...szerintem elég türhetõ lett:
Ez volt:

Ilyen lett:

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
mi az elõtagja...írj egy példát...és kijavítom akkor mindegyiket...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Bercy
ops... elfelejtettem átírni az elérésí utvonalakat a letöltéseknél. de fönn vannak destroyeren is!
karikusz
Driftre jön valaki?

karikusz
A mostaniról linkeltem de az tar-os volt...

Bercy
szivesen. de sztem jobban teszed ha nem a tar.hu-rol linkelsz, hanem az új oldalról, mert megbízhatóbb és a tar meg is fog majd szünni!
karikusz
For ever!!!

karikusz
Bercy!

Köszi a cuccokat...kukk meg...programok...

karikusz
Van képed??

Betuningoljunk egyet??😄DDD

DJ Skyline
DJ Skyline
hát ja!!! ez a szar ebben! 😞
de ha kiteszed az oldaladra a kész kocsidat akkor azt mindenki látja!!

karikusz
Én sajna még nem játszottam LAN-on ...nem tudok ebben segíteni... nekem is az a Patch van fent...nincs hibaüzenetem...én úgy hallottam a lapom fórumán hogy játszanak vele...

karikusz
Akkor nem is kezdek neki...😞(

Pedig az úgy lett volna faszányos hogy mindenki látja..😄D

DJ Skyline
kell hozzá egy progi!már én sem tom honnan szereztem! 😞

RelakSfromhome
kell hozzá a vinyl importer innen Ezután kiválasztod az adott autó vinyl.bin-jét, benne egy szimpatikus vinylt (a játékban már meg kell, hogy legyen az adott eredeti vinyl!!!), majd import, berakod a festést, meg a maszkot, save, és a játékban máris az új vinylt láthatod

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Geeryy
hi!vki plz valaszoljon maR!kerdes:
lehet e ugy LAN-ba jaccani hogy nincs net?
NFSU 1.3patch
LAN patch 095
a lan os progi jol latja a masikat.
mikor belepnek az nFS-be es ott play online akkor azt irja hogy ellenorizze a net kapcsolatot.
olvastam már vissza de nem talalom

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

RelakSfromhome
Úgyvan, azt a vinylt látják, amit lecseréltél

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
igen ez igaz!

karikusz
Valahol hallottam hogy ha te megcsinálod a saját vinyl-edet azt nem látják mások ha a neten játszol...igaz ez?

karikusz
😄...ja..ja...nem árt..másnem letölteni a LAN Patch-et..😊

DJ Skyline
majd holnap mer már nem otthonról nyomom!

Geeryy
és kell hozzá net?? 😊

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Geeryy
de ha van egy 1.1 meg egy lan .095 akkor mar megy???

karikusz
Csak hogy nem mondja senki, hogy nem segítek:

Amse
Lan Patch!
http://nfsu.destroyer.hu
http://www.nfsunderground.ini.hu

karikusz
2-3 lap visszaolvasása...😊

karikusz
No comment..😄DDD

Geeryy
mi kell hogy tudjak jatszani lan-ba???

Én már 1 másik fórumban is elmondtam:
a a supergamez fórum kurv* jó lehetne ha unregek nem írhatnának.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

karikusz
valki!

Ez azért elég csúnya beszólás volt öccse!! (rohadj meg karikusz)

Abban igazad van hogy én sem születtem okosnak...

...csak én elõször olvastam és amikor nem találtam meg a választ arra a dologra amit nem tudtam, csak akkor írtam és kérdeztem!
Nem egyszer volt hogy 10-20 vagy akár 30 oldalt is visszaolvastam a fórumokon, és ezért volt hogy sosem fikáztak le, hanem normálisan segített nekem mindenki.
Pl.:így tanultam meg DVD-t rippelni, weblapot készíteni...stb...

"(én registrált vagyok, régebben látogattam is a topikot)de valamér jobb unregként írni ilyeneket."

Elég szörnyû hogy nem vállalod magad...

Csók....

RelakSfromhome
Küld el a [email protected] a .dds-eket, a maskot, meg az eredetit, és rendberakom, jó?

Egyébként leszedted a zipet, amit felraktam?

DJ Skyline
szvsz

DJ Skyline
de inkább így hagyom! 😄
nekem így jobban bejön!! 😄DD

DJ Skyline
de most fehér...!
nem a feketét kéne fehérre cserélni? 😄DD

DJ Skyline
az lesz most! 😄

robotnyk
próbáld meg a fehéret feketére cserélni, tuti fehér lesz a játékban
robotnyk
ez kurva jól néz így ki!
bár az eleje kicsit olyan mintha kiégett volna a motor
DJ Skyline
végre narisárga lett!
de most meg elöl fekete! 😄DD

RelakSfromhome

elvagytok.
én õszintén mind2õtökkel egyetértek vmennyire, de magammal is hogy:
ASFR megkapta amit kért, még kapott mást is szegény ember, szal abba lehet hagyni

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

RelakSfromhome
De teis rohadjmegek nélkül is írhattad volna!

RelakSfromhome
Háááá!!!!

Tényleg 😄😄

Bocs, ez tényleg asf-nek ment volna 😊

RelakSfromhome
Bazmeg, mielõtt beleírsz valamibe, át is lehet olvasni azt a rohadt fórumot!! Legalább néhány oldalt vissza, HÁTHA ott van, amit keresel!!! És ez MINDEN fórumra igaz!!!!

RelakSfromhome
Merthogy megcseréli a kék és a piros szineket...

RelakSfromhome
paint! 😄 pl
Ilyet csinálsz, ilyet kapsz

Ha megnézted volna a verda képét, meg a hozzászólást, akkor minimális logikával rájöhettél volna...

DJ Skyline
és milyen szerkesztõben?

DJ Skyline
"elõbbanitró"........az munka! 😄

DJ Skyline
és hogy kapok ilyen színt?

DJ Skyline
JÓL VAN NA!!!! 😄DDD

DJ Skyline
brutálnagy]JÓL VAN NA!!!!!!!! 😄DDDD