22257
-
#14958 Nem hiszem mert levettem de mégis csinálja. mindegy, autó? -
#14957 nem lehet hogy a tűzfalad nem engedi tovább és azért dob ki ? -
#14956 Venom...leírod hogy hogyan tudnak az emberkék saját vinylt csinálni?? -
#14955 Csak valamit odaírtam...pontosan nem tudtam....késöbb akartam javítani de sajna elfelejtettem...köszi hogy szóltál... -
#14954 pözsó. -
#14953 Erre én is gondoltam mert más játéknál is csinálja ezt, autó? -
#14952 bazz instaláld újra a windowsod... jobbat nem tudok mondani. -
#14951 Mégegyszer és utoljára: minden meg van play online-ra kattintok és kidob a játékból
Más téma: nektek melyik kocsi jön be a legjobban(irányítás, gyorsulás, végsebesség szempontjából) -
#14950 jól emléxel! -
#14949 Ja, tényleg, te szlovákból nyomod, ha jól emléxem... -
#14948 karikusz:
"2. A területi beállításoknál beállítod az angolt."
nem ezt hanem ezt:
start-vezérlopult-területi és nyelvi beállítások-speciális(fül)-unicodeot nem használó programok nyelvét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re -
#14947 Ezt szedd le!!! -
Lufy #14946 Ezt nézzétek meg: http://poetry.rotten.com/suzuki/ :DD -
Lufy #14945 Van egy DXT Library mappa. Amik ott vannak filek azokkal mit csináljak? És mekkora az a dll file? -
#14944 BAZZ SZERETNÉK DE NEM LEHET KÜLFÖLDRŐL EMELT DIJASRA SMS-T KÜLDENI HOGY BASSZÁK MEG A SUPERGAMEZOSOK A HÜLYE 5LETEIKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#14943 akkor valami nagyon szar dolgot raktak fel neked, pill megkeresem az enyémet és felrekom netre. -
#14942 Fizess rája elő :P -
#14941 (drAgos, jól látod :D) -
#14940 BAZZ ÉNIS AKAROK VIP JOGOKAT!!!! :'( -
Lufy #14939 Milyen dll filekat? Itt nincs egy darab sem... csak cpp, h , kiterjesztésü van még -
#14938 Én mást mondok!
Modellezték volna le az egész várost mint a Midtown Madness-ben, és lett volna néhány ellenőrzőpont, amiket útba kell ejtened. Egy kis níl mutatta volna, hogy merre van a soros, és arra mész, amerre csak akarsz, nincs útakadály, olyan pasasok, akik szórakozásból egy akadály velé cammognak, stb. Sőt, mekkora pojén lett volna, hogy te éppen ko-zol, és mikor áttépsz egy szélesebb úton, előtted meg mögötted elhúz néhány dragos arc :D -
#14937 én anno NFS-be mindig szerettem visszanézni a piruettjeimet :) -
#14936 meg lehetne több pálya, és lehetnének nem csak esti pályák, mert rohadt unalmas vót a vége felé -
#14935 Úgyám -
#14934 1-et értek. Némelyik piruettemet szivesen visszanéztem volna, hogy mi a faxomat csesztem el... -
#14933 jaja!! -
#14932 meg a törés, meg a rendőrök, ésatöbbi -
#14931 tudjátok mi hiányzik nekem ebből az NFS-ből a legjobban?
A REPLAY! -
#14930 C:\windows\system32
ide rakd a dll fileket. -
Lufy #14929 Karikusz köszi szépen hogy feltetted a dxt tools-t. Addig megcsináltam hogy bemásoltam a két Photoshop plugin-t a helyére, azok mennek is, de még mindig rosszul nyitja meg a dds filekat. A többi ott lévő fileal mit csináljak? -
#14928 tudtommal sincs.. leginkabb azert mert csak jobbkormanyos.. bar mittom en.. -
#14927 Bocs nem -ban hanem -on -
#14926 Nem tudja valaki hogy Magyaro.-ban van-e Skyline?Tudtommal nincs. -
#14925 :) -
#14924 ez akart lenni ....csak közben olvastam csocs üzenetét és elfelejtettem a szkriptet..)))) -
#14923 -
#14922 http://www.temptingkarma.com/cars/images/Nissan_Skyline_GT-R_R34_Black.jpg -
#14921 mi a bajod ezzel?? eloben lattam es kibaszott kemeny!! belul hangfalak megcsinalva erositokkel.. kormany muszerfal minden egyedi benne ulesek szijjal stb nagyon kemeny ez az auto! -
#14920 Nem megy mert megyek dolgozni Pécsre...ha valami van akkor írjatok mailt holnaptól mert Pécsett leszek!!!! -
#14919 Húúúú de gyenge...