22257
  • gercse
    Nem hiszem mert levettem de mégis csinálja. mindegy, autó?
  • karikusz
    nem lehet hogy a tűzfalad nem engedi tovább és azért dob ki ?
  • karikusz
    Venom...leírod hogy hogyan tudnak az emberkék saját vinylt csinálni??
  • karikusz
    Csak valamit odaírtam...pontosan nem tudtam....késöbb akartam javítani de sajna elfelejtettem...köszi hogy szóltál...
  • Venom
    pözsó.
  • gercse
    Erre én is gondoltam mert más játéknál is csinálja ezt, autó?
  • Venom
    bazz instaláld újra a windowsod... jobbat nem tudok mondani.
  • gercse
    Mégegyszer és utoljára: minden meg van play online-ra kattintok és kidob a játékból
    Más téma: nektek melyik kocsi jön be a legjobban(irányítás, gyorsulás, végsebesség szempontjából)
  • Venom
    jól emléxel!
  • RelakSfromhome
    Ja, tényleg, te szlovákból nyomod, ha jól emléxem...
  • Venom
    karikusz:
    "2. A területi beállításoknál beállítod az angolt."

nem ezt hanem ezt:
    start-vezérlopult-területi és nyelvi beállítások-speciális(fül)-unicodeot nem használó programok nyelvét átállítani angol(egyesült államokbeli)-re
  • Venom
    Ezt szedd le!!!
  • Lufy
    Ezt nézzétek meg: http://poetry.rotten.com/suzuki/ :DD
  • Lufy
    Van egy DXT Library mappa. Amik ott vannak filek azokkal mit csináljak? És mekkora az a dll file?
  • Venom
    BAZZ SZERETNÉK DE NEM LEHET KÜLFÖLDRŐL EMELT DIJASRA SMS-T KÜLDENI HOGY BASSZÁK MEG A SUPERGAMEZOSOK A HÜLYE 5LETEIKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Venom
    akkor valami nagyon szar dolgot raktak fel neked, pill megkeresem az enyémet és felrekom netre.
  • RelakSfromhome
    Fizess rája elő :P
  • RelakSfromhome
    (drAgos, jól látod :D)
  • Venom
    BAZZ ÉNIS AKAROK VIP JOGOKAT!!!! :'(
  • Lufy
    Milyen dll filekat? Itt nincs egy darab sem... csak cpp, h , kiterjesztésü van még
  • RelakSfromhome
    Én mást mondok!
    Modellezték volna le az egész várost mint a Midtown Madness-ben, és lett volna néhány ellenőrzőpont, amiket útba kell ejtened. Egy kis níl mutatta volna, hogy merre van a soros, és arra mész, amerre csak akarsz, nincs útakadály, olyan pasasok, akik szórakozásból egy akadály velé cammognak, stb. Sőt, mekkora pojén lett volna, hogy te éppen ko-zol, és mikor áttépsz egy szélesebb úton, előtted meg mögötted elhúz néhány dragos arc :D
  • Venom
    én anno NFS-be mindig szerettem visszanézni a piruettjeimet :)
  • zaki
    meg lehetne több pálya, és lehetnének nem csak esti pályák, mert rohadt unalmas vót a vége felé
  • RelakSfromhome
    Úgyám
  • RelakSfromhome
    1-et értek. Némelyik piruettemet szivesen visszanéztem volna, hogy mi a faxomat csesztem el...
  • Venom
    jaja!!
  • zaki
    meg a törés, meg a rendőrök, ésatöbbi
  • Venom
    tudjátok mi hiányzik nekem ebből az NFS-ből a legjobban?
    A REPLAY!
  • Venom
    C:\windows\system32
    ide rakd a dll fileket.
  • Lufy
    Karikusz köszi szépen hogy feltetted a dxt tools-t. Addig megcsináltam hogy bemásoltam a két Photoshop plugin-t a helyére, azok mennek is, de még mindig rosszul nyitja meg a dds filekat. A többi ott lévő fileal mit csináljak?
  • CSOCSO
    tudtommal sincs.. leginkabb azert mert csak jobbkormanyos.. bar mittom en..
  • STLRR
    Bocs nem -ban hanem -on
  • STLRR
    Nem tudja valaki hogy Magyaro.-ban van-e Skyline?Tudtommal nincs.
  • CSOCSO
    :)
  • karikusz
    ez akart lenni ....csak közben olvastam csocs üzenetét és elfelejtettem a szkriptet..))))
  • karikusz
  • karikusz
    http://www.temptingkarma.com/cars/images/Nissan_Skyline_GT-R_R34_Black.jpg
  • CSOCSO
    mi a bajod ezzel?? eloben lattam es kibaszott kemeny!! belul hangfalak megcsinalva erositokkel.. kormany muszerfal minden egyedi benne ulesek szijjal stb nagyon kemeny ez az auto!
  • karikusz
    Nem megy mert megyek dolgozni Pécsre...ha valami van akkor írjatok mailt holnaptól mert Pécsett leszek!!!!
  • karikusz
    Húúúú de gyenge...