Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja de az ahhoz kell hogy már tudd szerkeszteni a saját vinyledet!
Ez lehetne szerintem egy külön téma hogy saját vinyl készítése!

Mi van te Pangás reklamáló.😊)
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Koszonom!
Én azért mert rögtön felkaptam a vizet,és oltottam a népet,te meg azért amiért.........
de megbocsájtok!😄DDD

Az eredeti vinylt látják!
Tehát ha te kicseréled a pl.: Samantha Custom1-et azt a lila villámosat az enyémre, akkor hiába látod te azt hogy te a xy új vinyllel csapatod, õk azt látják hogy neked a Samantha Custom1 van fenn! Ez benne a szar!!!!! 😞(
Arról még nem írtam hogy hogyan tudsz magadnak egy sajátot csinálni! Érdemes letölteni vinyleket vagy innen vagy innen! De letudod szedni a vinylemet innen vagy innen!
És akkor ezeket átszerkesztheted úgy ahogy akarod!

Az egész úgy kezdõdött hogy akartam egy olyan vinylt ami fehérbõl--->narancssárgába megy át! Ez nem akart összejönni,és narancssárga helyett lett kék! Betettem egy színes vinyl helyére,de az alap mivel fehér a vinylnek ezért tudtam színezni a paint alatt a bodynál! 😄DD
Aztán felcseréltem a színeket egy sima painttal (Ctrl+I)és kaptam a fekete--- >narancssárga átmenetet,és ezt figuráztam tûzcsóvával, és kaptam meg ezt!:

***********Karikusz..ne zavar áthelyezte maát ne zavarj üzemmódba mert dolgozik..

*************Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

hallod nem baj ha a képeket külön küldöm...mert nem vagyok egy nagy Word zseni! valamit mindíg elqúr! majd megadom hogy mely szövegrész után kell a képet betenni! OK?
Maga meg mit keresett itten..????
az icq-n el vagyol tünedezve..😞(
Este egy pár kanyar??

ma majd megírom papírra a vinyl helpet az egyi kórán a suliban! Haza jövök,begépelem,képek,meg minden!aztán küldöm mailban!
És nem is akarok az lenni!
De különben ebben a suliban az összes évet ismétlõ oszt.társam (velem együtt 8-an)megbuktak! + még 3-an akik már eleve itt voltak!
ja levettem...majd lesz másik!
😛
Egyébként mi volt a gond? Lehet publikus, vagy nagyon magán?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE