22257
-
#15763 Hogy tudok klánhoz csatlakozni? -
#15762 Ez szép tütü.... -
#15761 Nah most csatlakozni tudsz, ha minden igaz a játékon belül az Ea.com-hoz, magyarul az EA szerferéhez. Nah hozz létr magadnak egy profilt, írd le a mail címed, meg egy titkos kódot... Online Ranked-ben vagy Unranked-ben mehetsz, az előző pontért megy , az utóbbi nem. Ha valami nem tiszta szólj.... -
#15760 ...reggelt...:DD -
#15759 igen tovább -
#15758 Jó regelt Jó szurkolást!!
Hazatértem..)) -
#15757 Két fincsi kép így az ebéd után, kora délután:):
-
#15756 Hogyan lehet csatlakozni klánokhoz? -
#15755 Nah van az NFS: Underground nevzetű autókás játékban egy olyan menüpont, hogy "Online game" vagy "play Online" feltéve, ha angol nyelvezetű a játékod. Nah megkeresed és felmásolod az 1.3as patchet. Ha eddig megvagy szólj! -
#15754 Felcsaptál szobafestőnek? Szólj ha igen, lenne dolgod nálam is. -
#15753 Interneten hogyan lehet játszani? Írjátok már le köszi addig is -
#15752 LOLÜdv Chris! -
#15751 Nah Víg napot mindenkinek! Valaki esetleg online?? -
titike #15750 Köszi a választ de azért kérdeztem mert nincs alul,hogy mentés ha csak arra nem gondolsz ami az opciókban van mert azt és is megtaláltam de azt hittem mint a többi játéknál, hogy minden elvégzett játékrészt menteni lehet.
A cheat-ot meg ha tudod azért ird már meg légyszi. -
#15749 Magyarosítás honnan lehet leszedni? -
#15748 sokfelé -
#15747 majd egy kicsit később!...most mennem kell festéket,meg ecsetet venni! -
#15746 Napot! Nem jön valaki interneten versenyezni? -
#15745 1.Csít nem kell neked mert úgy nincs semmi értelme a játéknak!
2. Amikor végzel 1 versennyel ott van az hogy save(alul)oda rámész és kész van! Tuningban azért van lakat mert azokat fel kell majd oldani a versenyek folyamán... -
#15744 Hova tűnt mindenki???
RelakS,és a többiek? -
titike #15743 Segítséget szeretnék kérni aki tud segítsen!!!!
Már minden tipusu segédprogit letöltöttem és kiproszálltam de:
-1) Nem tudom a cheat-ot aktivizálni igy más autót se tudok bekérni.
-2.Nem tudom hogy kell menteni pl.-ul a gyorsulási résznél már 4.szer sikerült nyernem pontott is kaptam jócskán de a tunning-ban semmit nem tudok kapni érte, mert egy lakat van minden elött.
Aki egy kis felvilágosítást tud adni nagyon megköszönném, mert ezek szerint egy kicsit (nagyon) láma vagyok ehhez a játékhoz.
-
#15742 Wow. Honnan ez a sok smájli? Látom már régebben is pakolgattatok be. -
#15741 Janet&Justin
beszarás :D -
#15740 Én álltalában: circuit-legelső szoba (nem tom a nevét na)
De mostanában egyre ritkábban sajna, mert nem tudom fejleszteni a járgányomat, mert folyton kidobja mikor pályát indítok :( -
#15739 Én minden nap fenn vagyok. Általában mindenhol.:) ScoobyDooHuN néven. -
#15738 Hé. Szktátok neten nyomatni? Melyik szobában vagytok a legtöbbször? -
#15737 Sziasztok a magyarosítás nem sikerül ebben kérnék segítséget töletek. Letöltötem és beraktam a fökönyvtárba megkérdezte hogy csere-e igen de semi vátozás kérek egy kis segitséget 1.1-es verziom van köszi Mütyi -
#15736 Nem tudna valaki küldeni nakem olyan 30. pálya körüli mentést? -
#15735 Mi? -
#15734 Megvan, kösz! -
#15733 na léptem bye all! -
#15732 HIPERNAGYGIGABIGAATOMÁLLATKIBASZOTTUNALMASPANGÁS!!!! -
#15731 ........ -
#15730 Ha leírod a mail címed elküldöm... -
#15729 Nincs, de van egy progi amivel szabadon válogathatod az uniqueokat. A neve TJ's Part Swapper. Nagyon jó program. Ha nem müxik segítek. -
#15728 Ugye először egyértelműnek tűnik, hogy többet ér a fuel-system, cak ha végigjátszottad és dragolnál neten, szembesülsz a ténnyel, hogy néha menteni is kellett volna! -
#15727 Azt látom, de a másik két képen feltűnő! -
#15726 nekem nincs!sry... -
#15725 én nem!én a saját mentéseimmel nyomulok! -
#15724 óóó, itt mindenki a pizzadox-os cheateket nyomja.