Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Hüvejkujj: Thumb
Köröm: Nail 😄😄😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Mibõl szeretnél többet látni az oldalon?
Cikkek! 0 (0.0%)
Car Pics! 2 (13.3%)
Fun Pics! 0 (0.0%)
NFS Underground! 7 (46.7%)
Makett kocsik! 1 (6.7%)
Kocsik & Csajok! 4 (26.7%)
Sound Systems! 1 (6.7%)
Összesen: 15 szavazat
Megnézem, megy-e már 😄
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1)
Elmész a relaks.uw.hu-ra, és ott van egy olyan sor, hogy
Géped neve a kiszolgálónál: x.x.x.bacs-net.hu
Na, a vége neked micsoda?
(x-ek helyén infó 😄)
csak azt kell majd eldönteni hogy kinek az oldalán legyenek a cuccok!!!
vagy csinálhatok egy új oldalt a gportálon ezzel kapcs...vagy megcsinálhatom az oldalamon is...vagy többen elidnítjuk a szavazást akinek van oldala és a végén összesítjük a szavazatokat!!melyik lenne a jó????
"van kocsi szepseg verseny szavazas? ki csinal legjobb paintot??"...tehát ne csináljunk e kocsi szépség versenyt----?????

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
"van kocsi szepseg verseny szavazas? ki csinal legjobb paintot??"...tehát ne csináljunk e kocsi szépség versenyt----?????
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
sztem szedd le a 7.0 Photoshopot mer 100x jobb mint a 4.0
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
4.0??? hát az gáz... szedj le újjat!(megne kérdezd honnan lehet leszedni mer nemtom...)
UI: akkor várok estélig... szegények azt fogják hinni hogy mivan 😄 6x küldtem el mind2-õn 😄
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
próbáltam az összes létezõ verziót patch+crack szinten
de fenn áll a problémám amit du vázoltam mégpedig hogy fagy a game amikor betöltené a futamot ha patchelve van és nem az eredeti crack van ott ha visszarakom a régi cracket megy, de akármelyik másiuk cracknél amár említett hiba következik be
akár neten akár off próbálkozok és ez minden patchnél van
még a régieknél is
ha vki tud rá gyógyírt akkor írja le legyen szíves
Nekem is ugyanez a gondom.Segítsetek,ha tudtok,légyszi!
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
jól beszoptam azzal a pluginnal amit a photoshophoz adtál!!!! csak6-7-es photoshopon fut...nekem meg 4.0-ás van!!!!

nincs mit!