22257
-
Na itt a gépem :DDD na vkui remélem kihiv gyorsulni -
#16362 irni se birok, meg mindjárt leoszt vki hogy teleszemeteltem a topicot, na de tényleg megxek mán -
#16361 ja és ALEKOkat 2141s kompresszi hengerenkénti befecskendezés a menö még mindig -
#16360 úúúúú felhivott az asszony hogy menjek át kitölteni egy iq tesztet, nanincs menekvés, este meg ranked australia drift és mindenkit kapálok :DDDD ha ki akartok kapni gyertek (2 es track driften uj házirekord 6 wiskycola után tegnap esti mérés 10 körön 796ezerrrr, ja és 231 mp kb folyamatosdrift na ez a lol, ésmég mindig nem tudom hogy kell képetcsinálni lopni a gamebol!! nazsiroskenyér léptem (és gyalog kell mennnnnniiiii -
#16359 ja a konfig az az az az :DDDD lehet az is érdekelne hogy tudjatok vmi választ adni, nem kell meglepödni rajta mingyá leirom :DD mármint ne legyen hihetetlen hogy ezen is gatya maxosan megy a game, csak azért nem birom tovább huzni mert TESCO (r)-s a monitor és nem bir nagyobbat 1024 nél, na van a gébbe 1.1 g proci (nem celeron meg nem fos amd :DDD) 196rammal, van ám cd iro is (bazzeg de be vagyok rugva) meg jön az extra Nvidia Quadro Elsa Gloria (tudom tudom, :DDD ne,m vagyok burzsuj akcios volt mert leesett a kamiojnrol, na és ezen a konfogin nemkem egy dekát nem akar mososdni, csak megy azt helloooooooooooo -
#16358 télleg ha már ilyen faszán visszaolvastam eszembe jutott hogy eddig mindenki azt magyarázta hogy milyn faszán mosodik a kép, na nálam nem mosodik, akármit állitok, 1024*32bitbe van high minden maxon, de egy deka mosodás nincsen a játékba mikor száguldok meg belököm a nitrot? millyért lehet ez? -
#16357 style pontod is van rendesen :) -
#16356 -
#16355 Na ez a mostani kocsim :
Biztos ismerös masik profilon ugyanez van csak feketébe :) -
#16354 Elveszett a régi suprád! sajnálhatod! -
#16353 tom! ok kössz! de az miért van hogy mosódás helyett feketeség? NEM LÁTOK SEMMIT csak a kocsit... amugy kössz! -
#16352 Elmegy én is tuningoltam rajta(bal hátsó kerék fölött)! -
#16351 ja! sajna... -
#16350 oszt.társak vagytok? -
#16349 tudom..
na most megyek...bye all! majd később re...aztán majd megbeszélhetünk egy online gamet! -
#16348 ja! -
#16347 www.nfsunderground.ini.hu itt megtalálhatod az uj patch-t és ami ujdonság van ! Ranger krealj valami nagyon egyedi nevet én pl HunJaneszHun SpeedyJanesz SpeedyJHUN ilyeneket csinaltam ezek nem voltak pl . Én példaul csak dragelni szoktam ,nagy ritkan driftelni. Rankedba.
-
#16346 Menjé inkább rajzórára! -
#16345 meg vannak a pachek? -
#16344 ez király!! -
#16343 Na de jó! már megint az van hogy mosódás helyett feketeség! -
#16342 nem csak jo a hangjuk meg az alakjuk nekem tetszenek de van ott skyline is amugy hogy tetszenek? -
#16341 HI!
Új autokat nem lehet még letölteni???
Vagy hol tudom megnézni hogy milyen patchek meg upgradék vannak???
mert 1,5 hónapja nem voltam és ezt sajna nem tudom!
Valaki ha tud segítsen!
Köszönöm előre is!
-
#16340 Na látod azt én se tudom hogy hol kéne gamelni! -
#16339 ööö még kérdezhetnék valamit? az miért van hogy mikor regisztrélnék akkor minden névre azt irja ki hogy foglalt! ??? -
#16338 köszönöm a segitséget! -
#16337 En jaccanek szivesen!!!!!!!!!!!!12.30-ra jovok addig ird le hova menjek jaccani. -
#16336 -
#16335 az egészet bemásolod, cracket nem, vacet futtatod, crackkeled -
#16334 de mondom hogy kéri a dll t! -
#16333 vace exét bemásolod, és futtatod -
#16332 GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR -
#16331 hmmm ha a VACE exet bemásolom akkor persze hiányzik neki a többi file! -
#16330 csak az exet másold be.... -
#16329 Na letöltöttem de nem jó pedig meg is crackeltem! és azt irja hogy ahhoz hogy tudjak onlineon játszani ahhoz kell az 1.3 as patch! DE MÁR MEGVAN! akkor meg mit magyaráz? -
#16328 Ja ha valaki nem ismerné: Top 10 lista
a masik :
Top25 a lengyel oldal ott van valamelyiken . csak nem tom miért nem jön be a második link ?! Skyline aza desktop honnan van amit belinkeltél ? thx -
#16327 Na hali emberek ! Scoob sajna elég lagfüggö nálam a játék xerintem a xar videokártya miatt (gemx400) Ha egyatalan nem szaggat akkor higway 1 megvan 19.50 alatt de altalaba a lag velem basz ki mindig tulugrik a fordulatszammerö és hidd el ha neked is jobb videokarid lenne mondjuk a legujabb meg proci stb.. akkor az idöd még -0.20 -0.30 is lehet simán az eddigihez képest ! Ez személyes tapasztalat ! De mentem mar 19.24et is franciakkal az be volt linkelve. -
#16326 ja....de majd csak olyan délután 1 körül mert nem soká megyek nagymuterhoz! -
#16325 hmm! akkor megcsinálom! aztán gamelünk valahol?? -
#16324 a 3-as jobb!