Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi majd keresgélek

DJ Skyline
a csít annyiból áll,hogy megkapod a kocsikat meg a Performance Tuning második fokozatát mindenbõl...ez szerintem nem valami nagy cucc....és csak Qucik Raceban használhatod....a Savenek meg ott kell lenni!a menüben is van 1...ott is lementheted!

Köszi a választ de azért kérdeztem mert nincs alul,hogy mentés ha csak arra nem gondolsz ami az opciókban van mert azt és is megtaláltam de azt hittem mint a többi játéknál, hogy minden elvégzett játékrészt menteni lehet.
A cheat-ot meg ha tudod azért ird már meg légyszi.

DJ Skyline
még else kezdõdött!

DJ Skyline
kellett,mert megtelt a tárhelyem!

karikusz
A szépségversennyel mi lett??

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Nekem a másik jobban bejött...

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
😄D

DJ Skyline
nem wazze...mindjárt írok neki még 20-at...

DJ Skyline
namivan megjöttél...???
hallod lett még 1 oldalam!ott van lent a gépem fölött!

DJ Skyline
makettezem....csütörtökön vettem egy suprát makettbe,és kell hozzá fényesfekete majd!

karikusz
Elméletileg ha jó helyre másoltad akkor mennie kellene egybõl.....nem kell semmi extrát állítani...próbáld meg újra bemásolni...

karikusz
jaja...vannak érdekességek benne...egy egész nap ezzel foglalkoztunk itt a fórumon...(szarrá nevettük magunkat)..😄D

ATS: Peelova
jó nekem mindegy végül is amuccse jácom vele, meg ha jácanék még akkor sem sértenék meg egy magyarítással egy ilyen gámát 😊 de azér egy "irányíthatóság" talán jobban hangzik egy "kezelése" nél.
Törölt felhasználó
Hogy lehet felteni a magyarosítást már letöltötem bemásoltam és semi légyszi segíts köszi Mütyi
karikusz
Még nem végleges....
....tényleg ...Skyline...nem írt vissza a magyarosítást csináló emberke?

ATS: Peelova
jehesszus...... ilyen gecibéna lett a magyarosítás???????????????????? gyorsulásA, kezelésE... LOOOOOOOOOOOOOOOOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
karikusz
Már van klán is??

karikusz
Itt le van írva részletesen...

SLICK
képen nem tudod megmutatni?

Buba007
Hogy tudok klánhoz csatlakozni?

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

karikusz
Ez szép tütü....

ScoobyDoo
Nah most csatlakozni tudsz, ha minden igaz a játékon belül az Ea.com-hoz, magyarul az EA szerferéhez. Nah hozz létr magadnak egy profilt, írd le a mail címed, meg egy titkos kódot... Online Ranked-ben vagy Unranked-ben mehetsz, az elõzõ pontért megy , az utóbbi nem. Ha valami nem tiszta szólj....

karikusz
...reggelt...😄D

SLICK
igen tovább

karikusz
Jó regelt Jó szurkolást!!

Hazatértem..))

ScoobyDoo
Két fincsi kép így az ebéd után, kora délután😊:

Buba007
Hogyan lehet csatlakozni klánokhoz?

ScoobyDoo
Nah van az NFS: Underground nevzetû autókás játékban egy olyan menüpont, hogy "Online game" vagy "play Online" feltéve, ha angol nyelvezetû a játékod. Nah megkeresed és felmásolod az 1.3as patchet. Ha eddig megvagy szólj!

ScoobyDoo
Felcsaptál szobafestõnek? Szólj ha igen, lenne dolgod nálam is.

SLICK
Interneten hogyan lehet játszani? Írjátok már le köszi addig is

ScoobyDoo
LOLÜdv Chris!

ScoobyDoo
Nah Víg napot mindenkinek! Valaki esetleg online??

Köszi a választ de azért kérdeztem mert nincs alul,hogy mentés ha csak arra nem gondolsz ami az opciókban van mert azt és is megtaláltam de azt hittem mint a többi játéknál, hogy minden elvégzett játékrészt menteni lehet.
A cheat-ot meg ha tudod azért ird már meg légyszi.

60Adam
Magyarosítás honnan lehet leszedni?

RelakSfromhome
sokfelé

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
majd egy kicsit késõbb!...most mennem kell festéket,meg ecsetet venni!

Buba007
Napot! Nem jön valaki interneten versenyezni?

DJ Skyline
1.Csít nem kell neked mert úgy nincs semmi értelme a játéknak!
2. Amikor végzel 1 versennyel ott van az hogy save(alul)oda rámész és kész van! Tuningban azért van lakat mert azokat fel kell majd oldani a versenyek folyamán...

DJ Skyline
Hova tûnt mindenki???
RelakS,és a többiek?

Segítséget szeretnék kérni aki tud segítsen!!!!
Már minden tipusu segédprogit letöltöttem és kiproszálltam de:
-1) Nem tudom a cheat-ot aktivizálni igy más autót se tudok bekérni.
-2.Nem tudom hogy kell menteni pl.-ul a gyorsulási résznél már 4.szer sikerült nyernem pontott is kaptam jócskán de a tunning-ban semmit nem tudok kapni érte, mert egy lakat van minden elött.
Aki egy kis felvilágosítást tud adni nagyon megköszönném, mert ezek szerint egy kicsit (nagyon) láma vagyok ehhez a játékhoz.

Ottto
Wow. Honnan ez a sok smájli? Látom már régebben is pakolgattatok be.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Chris 001
Janet&Justin

beszarás 😄

Ottto
Én álltalában: circuit-legelsõ szoba (nem tom a nevét na)
De mostanában egyre ritkábban sajna, mert nem tudom fejleszteni a járgányomat, mert folyton kidobja mikor pályát indítok 😞

ScoobyDoo
Én minden nap fenn vagyok. Általában mindenhol.😊 ScoobyDooHuN néven.

Ottto
Hé. Szktátok neten nyomatni? Melyik szobában vagytok a legtöbbször?

Törölt felhasználó
Sziasztok a magyarosítás nem sikerül ebben kérnék segítséget töletek. Letöltötem és beraktam a fökönyvtárba megkérdezte hogy csere-e igen de semi vátozás kérek egy kis segitséget 1.1-es verziom van köszi Mütyi
60Adam
Nem tudna valaki küldeni nakem olyan 30. pálya körüli mentést?

janos666
Mi?
janos666
Megvan, kösz!