22257
  • Dzsega #17148
    na de több száz üzivel ezelött egyszer már le lett rágva ez a téma!
  • DJ Skyline
    ha jó a téma azon jól ellehet beszélgetni!
  • Dzsega #17146
    hali! hogy tudtok még mindig ezen csámcsogni?????
  • DJ Skyline
    ákmodozni lehet,sőt kell is mert akkor...mind1...
  • Csacsi
    Ha nyerek a lottón, akkor veszek neked egy autót, és akkor jöhetsz "mögöttem" a városban :))

najó abbahagyom, mert az álmodozásból már ki kellett volna nőnöm. Inkább dolgozom, vagy vmi illegális tevékenységet folytatok. :))
  • DJ Skyline
    ehhh...nekem is kéne és én meg egy suprát...aztán meeting,és egy drag gyorsban..habár úgy is te nyernél a skylineal...de én másnap(mivel megnyertem a lottót)veszek 1 bugatti veyront(1001 lóerős)és bealázlak! :DDDD
  • Csacsi
    Na mind1....inkább elkezdek lottózni, és akkor egyből keletről hozatok a gyárból, zsír újjat, bal kormányosat, és állítható futóművest. :)))
  • Csacsi
    Rendszám nem kell, mert nem mutatna jól az első spoileren :))
  • Csacsi
    Nekem az a sárga megtetszett, és akkor néztem, hogy az milyen autó. Na akkor találtam rá az igazira a gtr 34-re. :))
  • DJ Skyline
    hát ja...de megkérheted a gyárat 1kis plusz zsetonért hogy egy balkormányosat légyszi! :DDD
    és mi van ha megjön a levél,hogy 250km/h mentél,és gyere be a kapitányságra!trafipac lekattinjta a rendszámot is! :DDDDDDD
  • DJ Skyline
    első részben nem is volt skyline..vagyis volt csak nem ez a fajta...én supra buzi vagyok már az NFS SE (!) megjelenése óta
  • Csacsi
    Ha ilyen autóm lenne, akkor nem érdekelne a trafipax....Szerintem úgysem érnének utol. Csak egy dolog zavarna nagyon. Hogy jobb kormányos, és azért az elég cink.
  • DJ Skyline
    ja és a 50-70-el döngető totál megpakolt,utánfutós,tetőcsomagtartón is 871tonna cuccos,cigäny zöldséges merciket...minden sávban 1-1..!!! :DDDD
  • Csacsi
    Subaru Impreza van egy pár itthon Skyline viszont nincs.... :))

Meg különben is jobban néz ki.

És a Halálos Iramban első része óta szerelmes vagyok ebbe az autóba.
  • DJ Skyline
    háát....nem hinném....
    vedd számba a trafipaxot,a 100-al döngető trabisokat,ifákat,wartburgokat,polsikat...és akkor mindjárt 180-nál tartunk! :DDDDDD
  • Csacsi
    Úgyis Gyöngyösre járok főiskolára....legalább hamar leérnék az M3-ason :)) 180-200 helyett mehetnék 280-300-al :))
  • DJ Skyline
    de csak tényleg egy nagyon picit!:DDD
    a Sklyine végülis majdnem viszi a 300-t,sőt asszem többet is mint 300...meg egy csöppet jobban gyorsul...
  • DJ Skyline
    lehet árat egyeztetni????lol
    leviszek belőle 3-4 millát! :DDDD
    új Subaru Impreza WRX Sti 11-12milla,és majdnem 1 kategória a 2 kocsi...csak a Skyline kicsit jobb! :DDD
  • DJ Skyline
    hát ja mondjuk az tényleg feltűnő lenne...
    oda megyek parkolni! :DD
  • Csacsi
    Az árat azért kérdezem, mert ott írtak áregyeztetés után...szóval nem biztos, hogy ilyen "olcsó".
  • Csacsi
    Ellopni nem hinném, hogy bárki ellopná, mert mindenkinek feltűnne, hiszen ez az egy darab lenne belőle. Egyébként a cég ahol dolgozom, egész nap fegyveres őrizet alatt áll, szóval akár itt hagyhatnám állni éjszakára.

A másikfele, tényleg "csak" 15.500.000 Ft?
  • DJ Skyline
    15.500.000 Ft nem is olyan sok...én többet kinéztem volna belőle az árban...ja de magyar ember már 1 régebbi utcai,sport kocsi után néz...nem hogy egy ilyen után...de úgy kéne majd végigmenned(maradjuk a jól ismert magyar vezetői hagyományoknál)hogy 20km/h-val,bömbölő zene,neon az alvázon,este,vagy nem is kell 20-al csak a lényeg hogy felfigyeljenek rád...ez a jó recept ha valaki szenvedni akar a feltűnési viszketegségben! :DDDD
    habár nem tom hogy hol van olyan biztonságos parkoló,ahol ne karcolnák meg,ne törnék fel,vagy a legrosszabb ne lopnák el...ja de van mégis 1 hely...a rendőr garázs...habár manapság akkora a korrupció hogy már bennük se lehet bízni...
    így marad a sajátépítésű hermetikusan,vákuummentesen lezárt,6 riasztós,nukleáris támadás ellen védő,atomgarázs!
  • Csacsi
    Ezt nézzétek meg. Szerintetek mennyi pénzbe kerülhet? Csak mert akkor el kezdek gyűjteni.

Elég komoly lenne egy ilyen autóba beülni.És végigmenni a Hungária Körúton.
  • DJ Skyline
    letölt és nézzétek meg...nem tudom hogy minek ment neki!de jól elvannak a srácok!
  • Csacsi
    tegnap láttam a linket, arról a cikkről, ahol "építették azt az 1000 lóerős suprát. Hát ne haragudjatok, de szerintem ez egyáltalán nem nagy szám. Most ez milyen már. Ez kb olyan, mintha én vennék egy Skylinet, vagy egy porschet, vagy akármilyen jó autót, és kivinném amerikába, leadnám egy céghez, és mondanám, hogy csináljanak meg rajta mindent, amit csak lehet. Pénz nem számít. Így könnyű autót építeni, majd akkor nagyzoljon, ha saját maga építi az autót, és nem külsős cég. Mert ehhez semmi más nem kellett csak pénz. És akinek van, annak nem nagy szám, egy ilyen autót megcsinálni, szóval szerintem ez nagy LOL-ság, hogy erre gizdul.
  • DJ Skyline
    hy
  • lokista12
    hello
  • DJ Skyline
    reggelt all!
  • janos666 #17120
    Jó ez a játék, tegnap nyertem 201532 pontot dragba és még aznap sikerült is mindet eljátszanom.
  • dismarc
    jajj de hülye fasz vagoyk gondolom nagyobb a video ,akkor csak röhögök magamon :DDDD
  • dismarc
    binary finary 2003 dj dupre
    (ne az eredetit szedd mert az szar, de ez ez ez ez ááááhh)
  • dismarc
    40 megáig felteheted, adok cimet hova, vagy annál nagyobb???
  • CSOCSO
    :(((
    sajnos en meg nemtok olyan helyet ahova feltudnam rakni ezt a sok videot.. igy jartatok:) en lattam hogyan kell 1000 lovas suprat csinalni bebebiiii:))))
  • dismarc
    és az enyém és nem veheti el tölem senki!!!
    igen igen igen

ALEKO A KIRÁLY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • dismarc
    akkor is a hengerenkénti befecskendeés, kompresszor, könnyitett kaszni ALEKO kat 2141 S 1600ccm 85 ló a király :DD
    gyári adat: 13s 100
    végsebesség 146km

sufnitunig adat
    9s 100
    végsebesség 213 km eddig le bemérvemert ötös uton rövid az egyenes, de a kocsi még igy is mindig 1400kg, amikuuuuuuva sok (pl egy 1500ccms es honda 900 kg ugy gondolkozzatok,hajj de berugtam)
  • DJ Skyline
    mér milyen zenét hallgatsz???

na én mentem!
    bye all!
  • DJ Skyline
    Not Found
    The requested URL /toyota/vids/2nrSupra4.avi was not found on this server.
  • dismarc
    ááááááááááá

ne igyatok ennyit és ne kezdjetek el odabaszos zenéket hallgatni föleg akkor ha kibaszott szerelmesek vagyotk és nem lhettek az asszonnyal
  • dismarc
    úristen bassszátok meg rájöttem a lényege, ne nem
  • CSOCSO
    elsonek a kerekeket le kene venni.. a tobbi maradhat..:)
    amugy 1000 lovas suprarol video nalam!!!!:
    Hogyan keszitsunk 1000 lovas Suprat!