Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki mondja már meg plz hogy lehet online jáccani?
Lust a lelkem vissza olvasni..)))
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Harapós teccik lenni ma...))
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
jaja, csak ugyanazt a vinylt kell felülírni. mert ez úgy mûxik h online nem a képet küldi át csak 1 kódot ami a te gépeden levõ vinylre mutat, ha azt te átszerkesztetted akkor az fog megjelenni.
jah és mellesleg anem a 14000 és 16000. topik tulaja vagy hanem a hozzászólásé

Mail to: [email protected]
nincs mit. csak mondom legközelebb inkább 800X600-as képeket nyomjatok be, hogy ne nekem kelljen velük sz*rozni
hádde bazeg ennyire kibaszott máker nem lehet vki.... msá toicban megy a verseny a kákért te meg itt elvsiezd minden verseny nélkül. bár így nem is anynira értékes szal fuck

Mail to: [email protected]
Ha magadnak is megvan a Vinyl akkor láthatod azt a vinylt amit más is feltett online. Igaz ez??
ok, rendben. a többit meg majd én lekicsinyítem. de legközelebb légyszíves ne nyomj be ilyen 1712Xakármennyis képeket, thx 😊
Hát szerintem is de több MAMUT kép nincsen már összenyomtam õket

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....
bazzeg minek kell ebnyomni ekkora plakátokat? nem igaz, hogy nem értitek meg, hogy max 1024X768-as (inkább 800X600) képet tegyetek be, nem igaz, hogy nem bassza a csõrötöket. teljesen hazavágja a topicot ez a pár mammut kép
van csak nincs nállam helyette itt van ez

Ez így nem igaz!! Mentem egy 2-es menetet egy sráccal. A verseny elõtt megnéztem kocsiját View Car-al és egy ilyen letöltött baromi nagy csillag volt rajta! Láttam a csillagot Race közben is! 

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
bazd meg szétküldte az olajfesték,meg a higító az agyamat!mivan?????????????????????????????ki beszél privátban?
Még egy utolsó nagy aztán megpróbálom összenyomni õket

elég lett volna egy url-t bepakolni, így még azzal sem kell fáradni hogy lekicsinyítse az ember.
dIGITÁLIS FÉNYKÉPEZÕVEL CSINÁLTAM EZÉRT ILYEN NAGY AMUGYMEG HONNAN TUDOD HOGY PRIVÁTBA MIT BESZÉLEK DJ SKY..