Need for Speed Underground
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
persze mert most már az én suprámmal vagy!!! de jó..tõlem!!!
ranked/sprint/australia!ott várlak valami szarral!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kIb@SzOtTuL qRvA gEc!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
1.megnyitod a bintex progit
2.megnyitod azon belül az Need for Speed Underground\Cars\CIVIC\VINYLS-et
3.Névsorrendbe teszed,meg keresed a CIVIC_CUSTOM-okat és pl.az 1-be be importálod valamelyiket...a CIVIC_CUSTOM1_MASKba meg a maskot ehyértelmû...aztán 1 save és lehet csapatni!

!
kiválasztod hogy akarsz pontot szerezni,veszteni(ranked)...vagy ha nem(unranked)...és akkor ezeken belül is hogy drift,drag,circuit,vagy sprint...és ott is vannak szobák...amelyik szimpatikus(persze ahol vannak 😄D)oda bemész és kész!
jön ez
aztán csak simán ki krekkeled a speed.exe-vel!
1. Majdnem végignyomtam az NFSU-t
2. Erre win összeomlásom lett...
3. Nem találtam meg hova ment az NFSU
4. Ráinstalltam a wint...
5. Nem maradt meg a játékállásom.
6. Most megint végignyomtam...
7. Online szeretnék játszani, de men megy rá az a bizonyos patch, vagy ha rámegy, akkor meg please insert correct CD-akar....
MIT TEGYEK?
kösz a segítséget....
a fekete narancssárga átmenet
a csajos
a hyperspaces
a thunderdomeos
és a garfieldes
elküldhetem ha kell...mond hogy melyik kell!
civicre csináltam az összeset!
Elküldöd mailben?