22257
  • DJ Skyline
    semmi nem változik...easyn is szokott olyan nehéz lenni mint hardon!
  • karikusz
    mert lehet hogy a sebességhatárt léped túl és azt hiszi hogy cheater vagy.....
  • fm
    ha nehezebb fokozatot választok ki verseny előtt,akkor az irányítás is nehezebb,vagy csak az ellenfelek? eddig mindig hardon nyomtam,de egy verseny sehogy se jött össze,aztán easy és mintha vezetni is könnyebb lett volna...
  • DJ Skyline
    ja de a porsches játékban minden pálya más-és-más!nem az hogy mindíg alagút,reptér,kikötő,stb...hanem alpok,francia partok,monte carlo,stb...
  • Ottto
    Na skacok. Hát lassan végignyomom. Most végeztem ki a 102. pályát, mely az uccsó tournament volt, legalábbis kiírta hogy megnyertem mindet. Csak végig játszom má
  • Buba007
    Basszus!! Folyamatosan vonja le a 20 ezreket, ha nyerek, ha nem! Miért??

Buba007<<-- <<--EA
  • ScoobyDoo
    Jelen! :)
  • Buba007
    Nem UG-ben!!! Hanem sima Quick Race-ben!
  • RelakS
    ug módban nincs meg mind?
  • RelakS
    17900
  • Buba007
    Király, megtoltam!! Légyszi valaszoljatok a 17888-ra!
  • Buba007
    Ezt figyi!
  • Ottto
    A beállításoknál, ott van hogy "Nick kép:" és egy 120x20as képet betehetsz.
  • Balli
    Még egy láma kérdés:
    A nevem helyébe (@Balli) hogyan tudok képet/animációt beilleszteni?
    (Bocsi hogy itt kérdezek ilyeneket)
  • Balli
    Sikerült!
    Végre ezt is tudom.
    Köszi
  • Balli
    IDE[URL]
  • RelakS
    10-szerre sikerült rendesen leírnom :D
  • RelakS
    Így: [ÚRL=http://www.kattintside.hu]IDE-->[/ÚRL] (természetesen rövid u-val az úrl)
    Eredmény: IDE-->

Legegyszerűbb: Megnyomod a törlés gomb alatti url gombot, beírod http-vel a címet, enter, beírod a szöveget (IDE-->), és megint enter, ez a szövegablak végébe begépeli a fentieket

• Balli
    Erre én is kiváncsi lennék
  • Buba007
    bocsi! Csak próbálgatok!! Hogy lehet megcsinálni azt, hogy amikor azt írja valaki. hogy kattintsatok IDE--->>és rákattintok az ide-re és egyböl arra a oldalra tesz??
  • Buba007
    http://www.nfsunlimited.net
  • Buba007
    Napot! Gazban vagyok, mert sem az összes elsö lökháritóm,sem a hátsók nincsenek meg és fogalmam sincsen, hogy milyen progival tudnám betenni öket! Most kb. 7db első és 7 db hátsó van. Segítsen valaki! Ja és a szélvédő színezésekből sincs meg mindengyik!
  • erx13
    nemtallálok semmi cool képet ugyhogy mégse lesz
  • erx13
    lehet nyomok 1-2képet
  • erx13
    nem tom én nem veném már elé a NFS porsche unleashedot igy Underground után. Hiányozna a Drag, meg a Drift
  • Ottto
    Autós játékot max 1-szer végigviszem, de többször nem. Ha mégis autókázhatnékom támad, akkor úgyis megadták az összes pályát, ott van a kocsim, szal fölösleges újrakezdeni :(
  • zaki
    én végigtoltam, és uninstall. még mindig fent lenne a gépen a játék, ha menne a multi, de nekem sehogysem akart összejönni. majd valamikor újra előveszem, de most van más, ami arra vár, hogy játszak vele
  • DJ Skyline
    ott is lehet tuningolni!
  • DJ Skyline
    vágom vágom,de nem lenne szabad helónak lennie egy NFS-nek...na mind1..

én most megyek,még van 1 nap suli aztán "víkend"
    bye all!
  • zaki
    a Porsche Unleashed-ről sok jót hallottam, de nem hiszem, hogy kipróbálom, mert mai szemmel nem biztos hogy tetszene,főleg így az Underground után
  • robotnyk
    végigviszi eccer, max kéccer oszt heló
    mármint az undergroundot
  • DJ Skyline
    legjobb szerintem az NFS SE(azaz az őslelet első rész),a Porsche Unleashed,a HP2,és az Underground
  • DJ Skyline
    'az ember végigviszi eccer, max kéccer oszt heló'nem tom én mostanában a GTA+-al és VC-vel játszom pedig már vagy 4x végig vittem mindet...és még mindíg nem unom...pedig annak csak 4-5 része van..az NFS-nek meg van vagy 7 + a kiegészítők szal vagy 10 része...és az NFS-t jobban unom mint a VC-t...jó igaz nem 1 kategória a 2 játék de mind1!
  • zaki
    nekem a HP2 jobban bejött. a többi nfs-sel nem nyomtam, azt mondják, hogy van jobb is nála, de nekem tetszett
  • zaki
    :DDD
  • robotnyk
    az ember végigviszi eccer, max kéccer oszt heló. de kocsi-hiányom volt, így bestseller szériába megvettem az 1NSANE-t. elsőosztályú magyar termék
  • DJ Skyline
    'Manapság nem aszteroidákba döglenek bele az emberek, hanem az unalomba'....hát ja....szerintem azé' mert kicsit összecsapták a Undergroundot,és már mindenki ismer mindent az Undergroundról,minden kanyart,kocsit,váltást,stb...és már senkinek nem nyújt új dolgokat,és mindenki vissza megy a régebbi játékaihoz,vagy valami újat szerez be!
  • Ottto
    Meg a topic is döglődik. Hát ez van
  • tep
    SCOOOOOBYYYY HALIIIIIII

• Ottto
    Manapság nem aszteroidákba döglenek bele az emberek, hanem az unalomba