Need for Speed Underground

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

karikusz
Szar régi kocsikat nem vennék...😄DDDDDD

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

DJ Skyline
online???
nem igazán dragozom online!
de a legjobb idõm 19.35 volt! 😄
kösz hogy tetszenek a vinylek! 😄DD

gPROject
Dj Skyline! Mennyinél tartasz most dragban?
idõ? pontszám, helyezés?

gPROject
És ez is kira!

gPROject
Ez az autó is qrva jó!

gPROject
Hali!
Az alsó autó festése brutálisan jól néz ki.
Nemtom, hogy csináltad, de gratula.[

Talán fel kellene raknom megint a gamét, de félek, hogy valami megint a kárát látná.
Amióta nem játszok vele kezdenek az idegeim rendbe jönni.

Dires

Bercy
kösz de nekem maár van 1 😄
Dzsega
nekem az jobban tettszik... azé ez sem rossz!!!!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega

Dzsega
írtam privit plíííííz válaszolj!!!!

Bercy
#13475 ösben ott a link. rákatt->vársz amig betölti->elolvasod->örülsz
Dzsega
fogod a dds kiszedõt kiszeded a dds-t betöltöd az adobe paintbe ott pedig átszerkeszted, elmented és visszatöltöd. majd azt is elmented.
Itt megtalálodhttp://nfsu.destroyer.hu!!!
Sok sikert.

karikusz
Írd Dj.Skyline-nak hogy a tökét lecsavarod ha nem csinálja meg a help-et a vinylre...ezzel lehet hogy eléred hogy gyorsabban kész legyen....ha nem akkor meg lesz egy lecsavart tökû NFSU Drag-szter...

Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz

karikusz
Én még csak egyszer vásároltam a Déli mellett náluk de tökéletes volt a kiszolgálás, ugyanis telefonáltam teljesen akközbe míg rendeltem...(tehát bunkó voltam)...és nagyon normálisan szolgáltak ki és gyorsan....

ez nem a reklám helye de mi vagyunk a vásárlók és nem mindegy hogy milyen árút mennyiért kapunk meg...

karikusz
😄DDDD

DJ Skyline
látom ismét help topik ként szolgált a cucc!

Bercy
ez melyik boltra vonatkozik, mert én itt Pécsn tökéletesen elégedett vok velük. Az online árlistájuk meg egy negyon jó 5let, kár h más cégek nem csinálnak ilyet!
Devil_Gy
Bocs az off-ért!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Devil_Gy
Mert rohadt tetves szemét g@cik!!! Ilyen egyszerû!!
Mármint maga az üzlet és nem azok akik benne dolgoznak(bár azok között is van kivétel))!!!
ja és Okádék a szervízük!!

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
illusztrált DJ Skyline féle segítség

Proggz bercy és Kakirusz oldalán

Bercy
RelakS
Ha nem megy ezután sem, akkor töltsed le a miktex-msvcrt.cab fájlt a weboldalamról, és az msvcr70.dll-t, sé az msvcp70.dll-t (fejbõl írom, úgyhogy nem biztos, hogy pontosan ezek a fájlnevek) másold be xp esetén a Windows/system32, 9x esetén a Windows/system könyvtárba.
Ha továbbra sem menne, akkor próbáld meg a DXT_TOOLS.zip fájlt letölteni, nekem a benne lévõ pluginnel ment a dolog.
A tar.hu nem teljesen üzembiztos, szóval ha nem megy a link, ne írjál!

Bercy
be kell másolnod a dds.8bi filet a photoshop plug-ins/file formats könyvtárába!
robotnyk
a szakértõk iskolában, én meg nem értek hozzá
RelakS
Ha gondolod, este lehet, sak el ne felejtsem. 😊

Danny
Ez az én little-snake-em és már nagyon várja, hogy meghajtsam on-line 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Battlefield-en nevelkedett gyerek vagyok. 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Ok, köszi szépen meló után ki fogom ezeket próbálni. 😊

Bercy
danny: kapcsold ki a tüzfalakat (widnows-ost is), törölj le minden sebességkorlátozó progit(DC-hez szoktaák használni) stb..
RelakSfromhome
De ez tetszik 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
és a winfos angol nyelvre átállítását nem találtad meg? Fura...

Kakirusz, ez nem az a nyelvátállítós probléma? Mert ha te is meglepõdsz akkor én O_O

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

karikusz
Én még nem hallottam ilyenrõl..😞(

Próbáld meg újratelepíteni...hátha nátha...egy srácnak is volt valami baja, reinstallt csinált és jó lett...

Danny
Kifolyt a szemem és nem találtam semmit, jó éjt! 😞

Danny
Roger that, pal!

RelakSfromhome
Read back, dude!

Danny
Felraktam az 1.3 online patchet, de ha rákattintok a play online-ra akkor még mindig ugyanúgy kifagy. Help plz!

Danny
Asszem megvan. 1.3 Online patch elég?

Danny
Valaki segítene benne, hogy hol találok infót arról, hogy hogyan lehet játszani on-line? Ha Play Online-ra nyomok a játékban akkor kifagy és se kép se hang. 😞

karikusz
Photoshop, kell .dds plugin hozzá meg vinyl exporter...
az elsõt nem de a többit itt nálam megtalálod:

karikusz
A vinyles cuccokat azt nem tudom. A játék kilépés, hol van a mentés, patch telepítés ezek fent vannak a Faq-ban a lapomon...de átnevezem helpnek és csinálok egy ilyen villogó szart neki hogy mindenki lássa...😊)

DJ Skyline
persze mer ma 4-kor értem haza!
8(!) órám volt! most is mennem kell mert talizom haverral és visszakell adnom neki 1 CD-t!holnap meg be kell mennem suliba mer bizi osztás! 😞(((
leírom azért milyen helpekre gondoltam!:
vinyl install,készítés help
paccs letöltése,feltétele,
a játék miért lép ki
hol vannak a mentések

te is légyszi írd le az ötleteidet majd!

nekem most menni kell,
lehet hogy majd ma még re!
ha nem, akkor bye all!

karikusz
jaja...😊)

karikusz
Csak meg kell írni a kérdéseket és a válaszokat...azt elküldöd egy sima .txt -ben és két perc alatt fent lesz a lapon...

Ui.:a vinyl segítség sem érkezett meg...😊

DJ Skyline
igen de így csak 1x írjuk le azt hogy mi hol,mi merre,mit hogy! minthogy leírjuk midníg 1 nap ugyanazt 81345123456789öö9876543-szer! nem????

karikusz
De szerintem az kitenne vagy 8-10 oldalt....amenniyt tudnak kérdezni ezek az emberek..))

DJ Skyline
persze!
mond hogy miben!