Enigma: Rising Tide
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tengeralattjaros kuldetest probaltam, jon ket ellenseges korvett es 1 rombolo.
Mifele feladat ez egy tengeralattjaronak? A teljesben is ilyen bena kuldik vannak?
Masik problemam: miert nem sullyed el a korvett 1 torpedotol?? Tok pici hajo, darabokra szakadva kene kirepulnie az oceanbol....
Milyen envû fileokra keressek rá a Bridge Commanderhez? Jó lenne megint nyomatni.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
mint a régi idõkben, amikor külön szoba volt a rádós, torpedós és nem egy képernyõn van minden
A medve nem játék.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
May the force serve you well!
War. War never changes.
Több parancs van ugyan, amit csak néha ért meg, de nem rossz így vele a játék. Csak szólok neki, hogy merülés, meg jobbra, balra, tûz, stb. mint egy igazi tengeralattjáró parancsnok. COOL! 😊
Így nem is rossz. A "régi" nem jött be annyira. A víz is jobb lett, mint a "régiben" volt.
Érdemes kipróbálnotok!
TUD VALAKI MÁS MIKROFONNAL IS IRÁNYÍTHATÓ GAMÉT???? FONTOS!!! PLS ÍRJATOK, HA VAN!!! Nagy móka ... 😊
A medve nem játék.
War. War never changes.
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
War. War never changes.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
War. War never changes.
War. War never changes.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Kulonbseg a ket 'release' kozott:
"Note:
=====
Immersion released this game some time back however ours is the retail game you
will find in stores which includes; 20 missions per faction for a total of 60
unique missions (as opposed to 10 which were same for all factions in ims
release), movies, specific skins for each faction, radar with more options, and
a upgraded interface. "
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nekem eddig (3.misszió,német oldalon)naon bejövõs.
Lehet, hogy most meg a Japán-USA-Brit stb. felekkel lehet nyomni ... Passz.
A medve nem játék.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina