Commodore 16 tápegység
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megoldottam a problemat a tappal kapcsolatban... Eladtam a C16-ot... 😊
azota sem csinaltam tapot a C16-hoz... 😊
ehh www.szittyozium.hu 😊))
DOH!
Nem. Aramir egy régi Amigás játékban szerepelt, konkrétan az Ishar c. játékban. Megjelent a térképem is annakidején a Covban.
Nem. Aramir egy régi Amigás játékban szerepelt, konkrétan az Ishar c. játékban. Megjelent a térképem is annakidején a Covban.
Helló!
Sajnos igazad van, tegnap megnéztem otthon, rosszul emlékeztem. Hiába no, régen szedtem elõ õket.
Sajnos igazad van, tegnap megnéztem otthon, rosszul emlékeztem. Hiába no, régen szedtem elõ õket.
Szerintem jó hozzá a C+4-es táp. A C-16-osé téglatest alakú és bordás, a Plus/4-é pedig sima és az egyik fele srégen levan csapva. A C-16-ok tápja híressen szar volt, nembírta a hosszú használatot. A Plus/4-nél én kétféle táppal találkoztam, az egyiknek a dugója, ami a gépbe megy köralakú, a másiké négyszög. Egyébként a C-64-es tápja jó a Plus/4-hez is, ha a dugó formája megegyezik. De ha gondolod, akkor holnap otthon megnézem, mert van mindegyik gépbõl egy példányom.
majd megnezem ma ha lessz idom.
Szerintem is. De kipróbáltad, mûködik???
mert van egy C16-osom -tap nelkul- , meg egy plus4 tappal. Gondoltam kiprobalom...
hát nem lett jó a rajz ((-:
___
/ _ \
\___/
/ _ \
\___/
Egy kis kerek csatlakozója van. De szerintem is 5V
KB Ilyen:
___
/ _ \
\___/
KB Ilyen:
___
/ _ \
\___/
szerintem igen, mert??
A plus4-nek mas feszko kell?
Hello!
Nem tudja valaki, hogy mekkora áramot ad egy C16-os tápegység?? Hogyan lehet esetleg "csinálni" egyet??
Nem tudja valaki, hogy mekkora áramot ad egy C16-os tápegység?? Hogyan lehet esetleg "csinálni" egyet??