Egyetem évhalasztással???
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra gondoltam konkrétan, hogy vagy az elsõ egyetemi évem elõtt (ha lehet) vagy az év után halasztanék egy évet, hogy DOLGOZZAK.
Ehhez viszont jó lenne a sorkatonai mentesség, hogy egy év halasztással ne csak fél évnyi fizetést hallmozzak föl...
Szóval lehet-e az elsõ év elõtt vagy csak az elsõ év után lehet iskolalátogatással halasztani?
Ehhez viszont jó lenne a sorkatonai mentesség, hogy egy év halasztással ne csak fél évnyi fizetést hallmozzak föl...
Szóval lehet-e az elsõ év elõtt vagy csak az elsõ év után lehet iskolalátogatással halasztani?
SoftFX
annyira komolyan azért nem
szakközépekbõl pl. érdemes 4ikben felvételizni, utána sokan halasztanak, hogy 5iket is elvégezzék, és egyrészt legyen egy technikusi papirjuk, másrészt ha szakmába vág az egyetem is , akkor sokkal könnyebb lesz
szakközépekbõl pl. érdemes 4ikben felvételizni, utána sokan halasztanak, hogy 5iket is elvégezzék, és egyrészt legyen egy technikusi papirjuk, másrészt ha szakmába vág az egyetem is , akkor sokkal könnyebb lesz
jaja, csak aktív félévvel lehet iskolalátogatást kapni... ráadásul _nagyon_ meg kell indokolni, hogy miért akarod te az elsõ évet rögtön passzivizálni...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ugyse vesznek fel :))
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
elõször egy fél évet le kell tenned :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Hi.
A kérdésem a következõ:
Ha felvesznek az egyetemre és rögtön halasztok egy évet, akkor diákigazolványt és sorkatonai szolgálat alóli felmentést kapok???
Elõre is köszi a választ.
A kérdésem a következõ:
Ha felvesznek az egyetemre és rögtön halasztok egy évet, akkor diákigazolványt és sorkatonai szolgálat alóli felmentést kapok???
Elõre is köszi a választ.
SoftFX