21
és Qrvára idegesít
  • woodbear
    Hello! lenne egy olyan problémám, hogy az X-530-as logitech cumóm centerje úgy érzem haldoklik. Sokszor van, hogy gondol egyet és nem szól, aztán recseg ropog, visszajön/elmegy ismét, tekergetem a kábelét a csatlakozásnál akkor egy darabig jó, aztán megint nem szól...A csatlakozóval lehet a baj, mert ha átdugom bele pl.: a bal elsőt akkor az is ugyan ezt csinálja. Az a kérdésem, hogy mi a teendő? cserélni kell rca csatit a mélynyomóban vagy mit lehet tenni? Köszi a választ! üdv!
  • szasza_1
    Az 5.1-es hang miatt nem szakad meg a lejátszás. Ez biztos driver hiba.
  • CSOCSO
    proci elég neki.. és az audigy is ... hangfalak ha jokl akkor vagy driver vagy me-t cseréld Xp re
  • DJ.
    1.8 ghz nem jó neki?
  • Zozo76
    nemtudom, szerintem jobban jartok egy normalis HI-FI hangfalparral, meg egy f@sza erositovel mint ezekkel a muanyag kis szarokkal.
  • Zozo76
    Azert orulet hogy ha kell a 3D-s hang akkor jokora prociteljesitmenyt is ra kell aldozni. Maradok a sztereo-nal...
  • izb
    Én arra gondolok,hogy nem birja a géped a az 5.1 hangal járo teljesitmény növekedést!!
    Ezért recseg!!Bár ez egy feltevés,de azt tudom hogy a Live kártyák iszonyatosan eszik a processzort!
    Ha nincs alatta normális vas,és ilyen körülmények között nyomod,akkor elképzelhetö!!
  • DJ.
    Az összes, igen az egész játék alatt.
    5.1 alatt
  • TomBond
    Nem a hálózati áramingadozás miatt recseg?
    Nekem ilyen problémám van és nem tudok vele mit kezdeni :-((
  • izb
    Konkrétan melyik játék??
    Gyári cd van fent a gépen??(hangkártya)
    5.1 ben nyomod a hangot játék alatt?
  • DJ.
    Me az operációs rendszer és játék közben eleve.
    ezért akadozik nem a hangfal rossz!
  • orkenyid
    Windows 2000?
  • RelakSfromhome
    A hangfalak recsegnek erősebb hangokkor, vagy eleve recsegő hangot kapnak?
  • DJ.
    Recsegnek a hangfalak és emiatt akadozik a játék!
    Nem a hangfalak a rosszak mert akkor még nem akadoznak a hangfalek. SB Audigy Player a hangkártya,Logitech 640
    Segítsetek kösz