21
és Qrvára idegesít
-
#21 Hello! lenne egy olyan problémám, hogy az X-530-as logitech cumóm centerje úgy érzem haldoklik. Sokszor van, hogy gondol egyet és nem szól, aztán recseg ropog, visszajön/elmegy ismét, tekergetem a kábelét a csatlakozásnál akkor egy darabig jó, aztán megint nem szól...A csatlakozóval lehet a baj, mert ha átdugom bele pl.: a bal elsőt akkor az is ugyan ezt csinálja. Az a kérdésem, hogy mi a teendő? cserélni kell rca csatit a mélynyomóban vagy mit lehet tenni? Köszi a választ! üdv! -
szasza_1 #13 Az 5.1-es hang miatt nem szakad meg a lejátszás. Ez biztos driver hiba. -
#12 proci elég neki.. és az audigy is ... hangfalak ha jokl akkor vagy driver vagy me-t cseréld Xp re -
DJ. #11 1.8 ghz nem jó neki? -
Zozo76 #10 nemtudom, szerintem jobban jartok egy normalis HI-FI hangfalparral, meg egy f@sza erositovel mint ezekkel a muanyag kis szarokkal. -
Zozo76 #9 Azert orulet hogy ha kell a 3D-s hang akkor jokora prociteljesitmenyt is ra kell aldozni. Maradok a sztereo-nal... -
izb #8 Én arra gondolok,hogy nem birja a géped a az 5.1 hangal járo teljesitmény növekedést!!
Ezért recseg!!Bár ez egy feltevés,de azt tudom hogy a Live kártyák iszonyatosan eszik a processzort!
Ha nincs alatta normális vas,és ilyen körülmények között nyomod,akkor elképzelhetö!! -
DJ. #7 Az összes, igen az egész játék alatt.
5.1 alatt -
TomBond #6 Nem a hálózati áramingadozás miatt recseg?
Nekem ilyen problémám van és nem tudok vele mit kezdeni :-(( -
izb #5 Konkrétan melyik játék??
Gyári cd van fent a gépen??(hangkártya)
5.1 ben nyomod a hangot játék alatt?
-
DJ. #4 Me az operációs rendszer és játék közben eleve.
ezért akadozik nem a hangfal rossz! -
orkenyid #3 Windows 2000? -
#2 A hangfalak recsegnek erősebb hangokkor, vagy eleve recsegő hangot kapnak? -
DJ. #1 Recsegnek a hangfalak és emiatt akadozik a játék!
Nem a hangfalak a rosszak mert akkor még nem akadoznak a hangfalek. SB Audigy Player a hangkártya,Logitech 640
Segítsetek kösz