1886
Wolfenstein: Enemy Territory
-
.A vinyót meg kellett formázni,semmi sincs fennt.Ha 20:00-kor kezdődik,akkor Tomi hazaér,azt mondta nekem. -
gyere mircre -
Itt vagyok. -
B*ssza meg akkor magát ne jöjjön klánba ha nem lehet soha számítani rá.... -
Punkernek:Myth most nem lesz osztálytársánál van,nem tudom mikor jön. -
Köszi a segítséget!
-
t72-ben és W-SS-ben talán van felvétel, nem tom BoB public szerveren kérdezd meg őket ha látod őket, vagy mircen : sas-clan.hu-n is szoktak lenni. -
Sorry!Az lett volna a kérdésem,hogy hol?!
-
Az nagyon xar lehet! 
Tudnál segíteni,hogy nézhetnék utána a magyar ET klánoknak?
Vagy esetleg ismersz olyan klánt ahol van tagfelvétel?
-
áááááááá az oDaBaX szerver háromszor dobott ki minden ok nélkül war alatt :( -
vannak klánok, a magyar ligát elméletileg most szervezzik(ük). -
Hali!
Tudja avalaki,hogy a statisztikáknál a név mögött a medál-ok/kitütetések mit jelentenek?
Vannak klánok is meg hivatalos (CB) war-ok?
-
bocs de kb 1,5 éve játszottam vele, aszem elbújtam a kocsin és az őr kinyitotta a kaput és úgy jutottam tovább. -
scooter1000 #957 nem tud senki semi választ??????segitsetek már
-
de csak az ellenfél aknaáit sajátot nem -
igen -
Sima kézigránáttal? -
ja és ha a kém kinézte az aknákat gránáttal fel tudod robbantani -
Köszi!Azt hittem az engi csak a mellény miatt ussza meg a dolgot. -
nem, ha szerencséd van közöttük áttudsz menni, ehhez 4-es battle sense kell hogy lásd vagy kémnek kikell nézznie őket a távcsővel, vagy 4-es engire kapsz tűzszerész cuccot és akkor áttudsz rohannikis szerencsével 2 aknán anélkül hogy meghalnál, vagy medic ként ledobálsz magad elé medpac-eket. -
Lenne egy kérdésem:
Az aknákon át lehet kúszni? -
up -
Akkor reménytelen.Talán még találkozok vele. -
én nem tudok ilyenről. -
Én sem tudom miről van szó.Lehet,hogy csak sziplán félreértettem valamit.Van olyan magyar ET oldal ahol regisztrálhatják magukat a játékosok? -
???? -
Üdv!Ma reggel valaki a BOB-on emlitette,hogy jó lenne ha regisztrálnám magam mint magyar játékos.Sajnos elfelejtettem a címet!Tud valaki segíteni? -
scooter1000 #943 ok mindenki szivot vele:))))megoldást nem tudtok?????????THX -
én onnan szedtem le 07. Carnage a canyon. -
Köszi! De itt nincs pl az a pálya, amiről nem rég beszéltetk az a canyon vagy mi. :) -
http://www.etmaps.rar.pl/ -
lent van valahol -
Valaki adna egy linket, ahol a magyar szervereken lévő összes mapet letölthetem, és nem kell 47 oldalról küldön leszedegetnem. -
hát igen ott én is sokat szívtam mire sikerült megcsinálnom. -
Inquisitor #936 Az egy ilyen szivatós pálya ... ha egyszer is meghalja a lövéseket, ha meglát téged vagy bármelyik hullát, akkor annyi.
Van amikor csak a pálya elejétől, közepétől való újrakezdés segít. :( -
scooter1000 #935 hali:)a return to castle-ba hogy a jó kva csába lehet bemenni abba a ****szot kamionba mikor erdőbe kel menni és megkeresni a fegyvert meg ilyenek.minden megvan de az utcso embert nem szabad kinyirni,igy meg mindig észrevesz mikor be akarok menni a kamionba.HELP,THX -
Bob-on elég jó szokott lenni... -
Inquisitor #933 Most nem tudom nyomni, mert tegnap du. óta 18 órán át nem volt NET, most meg a szokásos 5-800K helyett csak 64. :(
A Radar pályán két értelmes és viszonylag nagyobb csapat kell, elég ritka sajnos. -
a radar nagyon csapatmunka függő,de szerintem mindkét félnek jó, canyont nem nyomtam még "rendesen" jó csapatokkal -
Inquisitor #931 A Würzvurg Radar helyett ÉN szívesebben látnám a Canyon-t.