1886
Wolfenstein: Enemy Territory
  • Punker
    hardware fórumban többet tudnak segíteni szerintem
  • RoCSo
    Nekem a nagyobb gondom az hogy megvettem az új vasat tegnap este kiproszáltam jó volt közelharcban végre volt 60-70 stabil FPS-em nem esett le 15 alá mint ezelőtt igy akár 2-3 emberrel is végezni tudtam de a nagyobb baj az hogy valami nem okés mert fél óra játék után lefagyott a gép, most már ott tartok hogy BIOS-ig se jutok el mert se kép se hang csak egy rövid ismétlődő sípolás jel a moncsira nuku a VGA az jó tápot is cseréltem 300-ról 400- ra de semmi. Valaki????
  • antijedi
    engem mikor hallotl igy lemenni? pedig utáloma csitereket, bárki megmondhatja... :D
  • Titan
    Necro! Mint már említve volt: akinek nem inge.....
  • antijedi
    fogalom azvar rulz...
    mongyuk tudod akinek nem inge...
  • MiZo@game
    Nem......
  • MiZo@game
    Na ja.... a Csíterek bekaphatják....
  • Punker
  • Laalee
    wááá az full kamu video :D
  • antijedi
    az a video már jopár éve fentvan a neten :P
    amugy aszem pont cs lanaprty :P
  • RoCSo
    Sajnos sokan csalnak ET-ben és mivel ez egy ingyenes gama a készítők csesznek rá, nincs uj patch (pedig kéne mert bugos a játék) nincs uj PB frissités (az is kéne mert vannak akik télleg érdekesen jácanak). Én mondjuk már lassan xarok az egészre, hogy ki csal ki nem ha csal és erre élvez akkor rohadjon meg, Hentes mutatott egy videot amin kiderült egy LAN partyn egy csákóról hogy csal hát kib@szták az utcára gépestűl és szószerint kidobták a gépét. Én hasonlókat kivánok minden egyes csalónak.
    Nekem most spec. az a problémám hogy nagyon lagosok a magyar ET serverek, de ha netalán jó akkor közelharcban az én gépem fosik be hogy szakad 2-t lelövök oszt a többit már nem látom mi folyik körülöttem mert beszagatt. Procim az gyenge 1,2 Tua magos cerka 512MB SD-RAM VGA: ATI Radeon 9600Pro 128MB. Az a baj hogy a Wolf meg ET nagyon zabálja a procit és ezért holnaptól uj vasam lesz 2400+ proci meg ram DDR leasz meg uj lap is lesz :))))
    Hentes: ha SAS-ban kiderülne hogy valaki csal azt ugy kib@sznám a klánból m int a huzatt és ugy befeketitem a nevét hogy az életben NET-re nem tolja a képét az tuti ;)
    Temple: sux axis pálya és utálom az ilyen egyoldalú pályákat D-Day az rulezzz :)))))
  • antijedi
    eh nem csak az a lényeg hogy a te klánod nem csal hanem hogy ellened se csaljanak mások...
  • Titan
    De lehet! PL.: SAS! Itt senki se csal....!
  • Titan
    Az jó rég volt...julius....
  • Titan
    Az nem Én voltam, csak lenyúlták a nevem...
  • antijedi
    meg mintha neha lett volna emberke titan neven is...
  • antijedi
    hát amikor én még bébietplayer korában láttam servereken ako még nem volt az :PPP
  • Punker
    Hentes már régi klántag....
  • antijedi
    eh mieza besasozodas?? :P
  • Punker
    ő is SAS :)))
  • antijedi
    okok, semmi gond :P
  • Aspyrin
    No problem, én pedig az odabaxot szarom le, csak gondoltam segítek másnak is
  • antijedi
    jah axis map, épp ezért teccik, axis powa! :P
  • antijedi
    hát egy klánal nem lehet a tisztaságot tartani..., amugy te miylen klánban is vagy? :P
  • Punker
    hát nem tom tegnap este én is kipbóbáltam de nekem nagyon axis pályának tűnt (jobban mint a rhine) a templomban meg fullosan eltévedtem.....
  • Titan
    Hmm...milyen igazad van....
    Néhányan ezért klánozunk, hogy a játék szinvanalat, tisztaságát tudjuk tartani....
  • antijedi
    fel kéne kcisit futtatni odabax szervert ha ilyen szintü mapok leszenk rajta ako nagyon állat lesz :P
  • antijedi
    amugy egyedül belenéztem odabaxon lévő temple.pk3 map-ba az nem tünt rossznak
  • antijedi
    1.mert uncsi az a 6 map amiből vagy 2-t amugy is utalok de 1et tuti :D
    2.mostanában elég érdekesre sülyedt a magyar et scene szinvonala folyamatos anyázások ujal mutogatások, és vanak télleg elég kétes játékosok
    3. jobb dolgom is van néha :P
  • Titan
    Vannak köztük egész jók...érdemes megnézni őket, de sajna nincs fönt semelyik szerveren se az összes....:(
    Miért untad meg az ET-zést?
  • antijedi
    nem tom meguntam, de uj mapokat meg akarom majd nézni :P
  • Titan
    Miért nem ET-zel mostanában???
  • antijedi
    amugy 99 megában hány pálya van?? :P
  • antijedi
    inkabb igy :P
  • RoCSo
    Még egy dolog:
    Nem tudom a magyar klánok menyire olvassák ezt a fórumot de aki olvassa és még nem nevezett a ClanBase ET stopwatch -ba annak azt ajánlom nevezzen nagyon kevés magyar ET klán képviselteti ott magát.
    Ha összejön 10 klán akkor kérhetünk magyar ET ligát is nos hajrá :)))
  • RoCSo
    http://wklub.hu/wolf/ujpajak.tar.gz
    erről a cimről letölthetők az uj pályák természetesen az igényesebbek ;) Dale kollega köszönjük hogy összeválogadtad :))
  • antijedi
    ááá enyhe félreértés, engem rohadtul nem érdekel hogy nagyon sok mapom legyen, én csak azután érdeklődtem hogy konkrétan odabax szerveren mi van fent és honnét lehet leszedni, a többi anyira nem érdekel :P
  • Aspyrin
    http://www.planetwolfenstein.com
    http://www.rtcwfiles.com
    http://pcgamemods.com/4
    www.etmaps.rar.pl
    www.fpscentral.hu

• antijedi
    csak ez az egy van?
  • Aspyrin
    Azt konkrétan innen is : http://mapdesign.free.fr/download/et/temple.zip