Video Edit Toolz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tud valaki olyan ingyenes progit amivel egy mov file-nak a végét le lehet vágni?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Perpillanat erre lennék kiváncsi, hogy ez a cég vajon milyen progikkal készíthet ilyeneket:
RIOT Manhattan
Kifejezetten ez a videó váltotta fel az érdeklõdésemet hogy ilyeneket mivel lehetne megvalósítani??
Everything is Fake
Szóval a nagyok mit használnak?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Hajrá Dózsa György!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Azt az mpeget bármely lejátszóm lejátsza, de a TmpgEnc az istennek nem fûzi össze rendesen ...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
mpeg: milyen prg.vel tudod lejátszani azt az mpeget? mpeg-2 vmilyen kodeked van? más proginál nem ír ki ilyen feliratot?
Hajrá Dózsa György!
Nekem olyan progi kéne, amivel a feliratot fel tudom vésni a filmre. Pl magyar nyelvû valami, de valaki bekotyog kínaiul, persze csak angol szöveg látszik, magyarul a környéken nincs semmi. Ilyenkor szeretném azt a néhány mondatot odaírni.
keress rá googlen
Hajrá Dózsa György!
A másik: Egyszerû feliratozó progit mit és honnan?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.