Video Edit Toolz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

norbre
üdv!

tud valaki olyan ingyenes progit amivel egy mov file-nak a végét le lehet vágni?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Nem.
Hixer
Akkor tucc hanyattvágós effektet mutatni? illetve, hogy aszt mivel készítik?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Ezek nem túl hanyattvágós effektek.Adobe Premier+After Effect már tudja,de szerintem egy Sony Vegas is elég hozzá.
Hixer
Annyit szeretnék kérdezni, hogy a télleg profi reklámcégek milyen editprogikat használnak?

Perpillanat erre lennék kiváncsi, hogy ez a cég vajon milyen progikkal készíthet ilyeneket:
RIOT Manhattan

Kifejezetten ez a videó váltotta fel az érdeklõdésemet hogy ilyeneket mivel lehetne megvalósítani??

Everything is Fake

Szóval a nagyok mit használnak?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

RelakSfromhome
MINDEN újratömörítéstõl romlik a kép, még akkor is, ha ugyan az a bitráta, satöbbi. Az oka egész egyszerûen az, hogy az alapanyagnak amit vesz az a kitömörített kép, és mivel veszteséges, nem ugyan az a bemenet.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

O0D:
Ha full processing el csinálod, teljes újratömörítés, akkor nagyon szar lesz tõle a kép? Ugyan olyan bitráta, ... beállításokkal is van ilyen gond?

Hajrá Dózsa György!

RelakS
Mondanám, ha tudnék ilyen progit írni 😛

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Jó, ahol van felirat, ott tömörít, de a többit (tiszta keyframe után) hagyja már békén!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

M@TriX
jaja, ez a legjobb, persze ilyenkor kell egy feliratozó program is és nem lehet csak úgy akárhol lejátszani, de legfeljebb felteszed azt is a CDre...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
ilyet én is csináltam. fogsz egy VirtualDUB-ot, a szöveget beállítod a megfelelõ framre, majd átkonvertálod .ssa -ba, majd VirtualDUB subtitler plug-injével újratömöríted a filmet. Ugyanis "ráégetni" újratömörítés nélkül nem lehet...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

RelakSfromhome
Valsz úgy oldom meg a feliratot, hogy csinálok hozzá egy fájlt, és nem égetem bele.

Azt az mpeget bármely lejátszóm lejátsza, de a TmpgEnc az istennek nem fûzi össze rendesen ...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

O0D:
feliratozásra:ha van az adott filmhez már felirat fájl és csak hozzá akarsz toldani ( vagyis feliratot akarsz belerakni ) akkor csak simán a felirat fájlt kell szerkesztened pl. notepad dal... ( Ha nem ez a problémád akkor írd ke pontosabban 😄 )

mpeg: milyen prg.vel tudod lejátszani azt az mpeget? mpeg-2 vmilyen kodeked van? más proginál nem ír ki ilyen feliratot?

Hajrá Dózsa György!

RelakSfromhome
no, akkor félreértettél.
Nekem olyan progi kéne, amivel a feliratot fel tudom vésni a filmre. Pl magyar nyelvû valami, de valaki bekotyog kínaiul, persze csak angol szöveg látszik, magyarul a környéken nincs semmi. Ilyenkor szeretném azt a néhány mondatot odaírni.

Subtitle Workshop
keress rá googlen
RelakSfromhome
Megynitáskor No video frames found in MPEG file. üzenetet kapom 😞

RelakSfromhome
Pill...

O0D:
Van fennt olyan kodek amit a vdub is felismer és az adott mpeget lejátsza? Mit ír ki, miért nem fûzi össze?

Hajrá Dózsa György!

RelakSfromhome
Van két mpg fájlom, amit a virtualdub nem tud összefûzni. Mivel lehetne még próbálni?

A másik: Egyszerû feliratozó progit mit és honnan?

The Garrett
Thy Azóta körülnéztem és adobe Premiert elég sokan ajánlották.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Virtualdub, Adobe Premier, Ulead Mediastudio
The Garrett
Nos azt szeretném kérdezni hogy milyen progikkal lehet avi alá uj hangsávot bekeverni, és filmes effekteket (blur ilyenek) ráhúzni avi fileokra.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.