Tippmix (tippek, trükkök :)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én a hét elsö felét pazolom....
van még vki aki tolja az ipart?
esetleg tudnákot lökni egy címet ahol tudok olvasni tippeket meg ilyeneket?
How much can you take,before you snap?
van még vki aki tolja az ipart?
esetleg tudnákot lökni egy címet ahol tudok olvasni tippeket meg ilyeneket?
How much can you take,before you snap?
Én régebben játszottam, és plusszban vagyok kábé tíz ezerrel.(Mert csak egyszer játszottam meg a nagy kombinációt.)
Én 30 szelvényen játszottam 7 meccset kombinációban, jó kis taktika, de azért vigyázni kell.
Lehet külföldi, és magyar oldal is.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
;)
¡Hala Madrid!
lent beikszeled a lovet, pl. az ezresre 1-et /ezres-sorba az egyesre ikszelsz/, asszem be kell az esemenyek szamat is ikszelni, ott lesz egy sor 1-14-ig /ez a max./, pl. a 3-asra dobod a keresztet
odavagod a pultoskiscsajnak a szelvenyt, ha minden jo, akkor keri a penzt, hibas szelveny eseten jelez a gep es toltheted ki ujra
ezutan hazamesz, imadkozol, remenykedsz...ilyesmi.....majd az elso lejatszott esemeny utan kibaszod a szemetbe az igazoloszelvenyt, mondvan, mar az elsot elcseszted....
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
begurulsz egy totozoba, ott a kirakott szutykok kozul elemelsz egy tippmix szelvenyt
minden hetre ket sornyi fogadasi cucc jut, a hetkozi gagyi mert ott semmi nincs, hetvegere kell epiteni...mindig kiteszik a falra az aktualisat
ott fel vannak sorolva a lehetosegek, azt hiszem vagy 240 tetel
mellette vannak ilyenek, hogy H, D, V /hazai, dontetlen, vendeg, vagy 1 2 X/ es szamok, ilyen 2,75, azaz ha az bejon, akkor annyival szorzod a feltett penzed
ki van irva, mennyit kell megtegyel, ha az osszesbol akarsz valogatni, 1 fogadasi esemeny eseteben asszem az elso 60-bol valaszthatsz mindossze.....ez ki van irva, az esemenysor alatt....mindig
ha tobbet teszel meg, akkor mindnek be kell jonnie, de ezesetben felszorzodik tovabb a penzed /riziko ugye/
a kombinaciot felejtsd el, az egy atbaszas, ne is foglalkozz vele......celunk : egybol megmondjuk mi lesz az eredmeny, nem zarunk ki semmit
tehat ha foldobsz 1000 penzt, es nyomsz most szerdara egy real-juve-t X-re /pl. szorzo legyen 2,7/ es egy inter-ac milant 2-esre /szorzo pl. 1,95/, mellette bevagsz egy Dallas-Anaheim jegkorongmeccset az nhl-bol 2-esre /pl. 3,0/
akkor ha mind bejon, akkor 1000x2,7x1,95x3,0=vmennyi.....ennyit kapsz
ha vmelyiket elcseszed, akkor bambi....
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Amugy ha 3 meccset megtippelek, és az bejön, akkor nyerhetek akár 15rugót is?
köszönöm a segítséget!
;)
¡Hala Madrid!
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
5bõl 1 jött csak be...
Általában olyan csapatokra teszek, amelyeket ismerek és meg tudom saccolni, hogy mire leszenek képesek egy adott ellenféllel szemben
werderre nem tettem volna meccset, mert jelenleg osszevissza jatszanak
Nürnberg - 1860 1-2
de a Hamburg és a Hertha sem nyert...
Lazio - Juve V 2,75
Bremen - Hertha V 2,40
Atalanta - Inter V 2,40
Nürnberg - 1860 V 2,90
Cottbus - HSV V 1,80
Szerintem elég jó meccsek, és a szorzóik sem rosszak :)
200 Ft-ból 14.470-et lehet nyerni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
shit happens
tegnap épp ezen gondolkoztam hogy csinálni kellene egy Tippmix fórumot, mondom áhhh hülyeség ugyis van, emg minek az...
erre meg...
:DDDD
en tutira a siofokra tettem volna
csak h(azai), d(öntetlen) vagy v(endég)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
úgy nem jó játszani, ha más mondja meg, miket rakj meg...
Régebben játszottam, plusszal zártam, csak azért hagytam abba mert a tanácsadoimmal nem tudtam tartan a kapcsolatot :))
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Most kicsit ideges vagyok, mert az mtk miatt (siófok - mtk 4-2) nem nyertem 15 ezret 200-ból :((
Ti hogyan szoktatok mixelni? Hány meccset és mekkora téttel?