24
Tudtok olyan jatekot, amiben lehet kooperativ modon jatszani ?
-
mester1987 #24 Akit esetleg érdekel: Co-Op Games for PC -
#23 a legjobb coop multi játék a Conflict Global Storm! -
Urip #22 Sziasztok. Régen volt hozzászólva, és engem is a coop módban játszható fps-ek érdekelnének. Serious Sam már megvolt. Köszi előre is. -
#21 !!!!!!!! Duke Nukem !!!!!!!!!
vhá mekkora volt. :)
HL2 ben miért nincs ?? -
#20 splinter cell3:) -
#19 Quake 2?? -
#18 Rainbow Six, Ghost Recon sorozat.
-
#17 Kicsit felhozom a témát, engem is főleg kooperativan végigjátszható FPS-ek érdekelnének, mit ajánlotok? -
chuck #16 3d izometrikus :-))
-
chuck #15 STarcraft + a Broodwar is gondolom, bar jatszani nem sokat jatszottam vele.
Uj hozzaszoloknak:
Ha lehet, ne FPS-t irjatok, de ezenkivul johet minden tipus. Szimulátorok, managerek, RTs-k, 3d hentek, esetleges tycoon-ok, stb. stb.. -
chuck #14 Eddig a lista alla kovetkezokbol:
Dungeon Siege
Sakk, Amőba :-))
Neverwinter Nights
C&C Generals
Red Alert 2
Red Alert
Imperium Galactica 2
Haegemonia
Warcraft 3
Diablo 1-2
>© antijedi
>kell még? :D
Persze !!
Koszonom Mindenkinek a segitseget ! -
konoko #13 Mondjuk az jó, hogy az #1 "lehetőleg ne FPS-t". Most láttam, sorry =)) -
konoko #12 Igaz, de a taktikai együttműködés miatt nem csak sima tömeghent mint a kvékhárom.. De kétségtelen, hogy nem is egy doom féle cooperativ játékmód. -
ShaiHulud #11 WArcraft3 ? lehet hozza ilyen rpg mapokat leszedni es akkor van kuldetes es lehet COOPerativeban nyomatni a storyt. pl egy varazslo , pap, harcos kalandozik egyutt:) -
#10 félreértettél valamit
a coop mód nem azt jelenti, hogy két csapat egymás ellen, hanem végigjátszás több játékossal
tudtommal a CS, a MOHAA és WOLF ilyet nem tud -
antijedi #9 dc++-on fent vannak mind, nem kell ilyen gagyi ftpkel szarakodni... :D -
chuck #8 elso negy nem jo, diablo nem jon be, freelancer viszont tenyleg jo :)
rts ek kozul egyik sincs keznel, ftpn se, hogy le tudnank tolteni.
Dungeon sieggel nyomtunk 3 orat most
legkozelebb talan valami rts :)
-
konoko #7 avp, cs, mohaa, wolf, diablo, freelancer, stbstbstbstb =) Kevés az a játék, ami ha támogatja a multit, nem lehet cooperativ játszani. Szal elég "érdekes" ez a topic =) -
antijedi #6 nwn
c&c generals
ra2
ra1
ig2
haegemonia
kell még? :D -
antijedi #5 amőba -
Tovi #4 Sakk -
chuck #3 koszi, meg valaki ? -
Tovi #2 Dungeon Siege -
chuck #1 Ha lehet, ne FPS-t modnjatok !