Baldur\'s Gate 3?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vass Gábor
Tök jó lett volna egy harmadik rész is, de már nem lesz soha.<#mf1><#mf1>

Vass Gábor
Még mindig semmi hír a játékról, félek hogy nem lesz már sose.

Vass Gábor
Ezt a játékot most mutatták be, de még nincs hivatalosan bejelentve, csak reménykedni tudunk hogy megjelenik valamikor.

Baz belegondolok hogy vége a giminek megyek más városba tanulni, hogyan fogok én játszani ezekkel?

War. War never changes.

Davidus
Remélem a BioWare-nél mert akkor nem aggódok😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Amúgy a BG jogok most melyik cégnél vannak?

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Eye-scream
Innen az info, remélem igaz.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Eye-scream
"Talk is surfacing that this month's PC Gamer magazine claims next month's issue will reveal Baldur's Gate 3 and NWN 2. It didn't take long to find this scan (thanks NW Vault), which does indeed indicate that next month's PC Gamer will have a D&D 30th Anniversary special including "exclusive first looks at Neverwinter Nights 2...and Baldur's Gate 3". "

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandew
A Hardwiredrõl (gondoltam benyomom ide):

"Az Interplay hivatalos fórumainak egyik moderátora tisztázott néhány általános tévhitet a küszködõ játékfejlesztõ kapcsán. Elõször is a balsorsú Jefferson projekt nem a Baldur's Gate 3-at takarja. BG3-ra nem számíthatunk egy jó ideig, mivel az ATARI-val történt licenszelési csatározások (az Interplay elvesztette a Baldur's Gate PC jogait) miatt a játékot határozatlan idõre leállították.
A Baldur's Gate konzol és az IceWind Dale PC jogai továbbra is az Interplay/Black Isle páros kezében van. Jelenleg azonban nincs tervbe véve az IWD harmadik része, sem más DnD alapú játék."

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Petyus_

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Bandew
Én se szeretem az agyatlan játékokat.
Csak a példa kedvéért itt van pár kedvenc játékom:
Monkey Island 3
Grim Fandango
Thief
Thief2 😊
Mafia
Gothic...stb.

No de azért nem árt néha egy kis lövöldözös, hentelõs. Az a kikapcsolodás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Rincewind
Kivétel erõsíti a szabályt. 😊
Petyus_
De a Vampire-t te is szereted az is ilyen stílus végülis. 😛

Rincewind
Ugyanolyan hányinger számora, mint a diablo neg a Dungeon siege, meg az Enclave és hasonlók... 😛
Petyus_
Már te is kezded? 😛

Bandew: ha szereted az ilyesmit + a Forgotten Realms-et és hozzá tudsz jutni egy konzolhoz próbáld ki.. szerintem nem fogod megbánni.

Bandew
Ja! Létre se kellett volna hoznom ezt a szobát. 😊

Galy
Benéztem ide....de kár volt 😊
Rincewind
LOL! 😊
Az a GB Dark Alliance 2 lehetett. 3D-s hack 'n' slash agyatlan baromság... 😊
Bandew
Mondjuk biztos jobb mint a Diablo. Szerintem.

Petyus_
Szerintem egy nagyon szép, hangulatos és jó hack n slash játék. Persze a PC-s BG-hez köze nincs de nem értem ez miért probléma.

PC-re is van ilyen "hülyegyerekekre optimizált" játék pl. Diablo, Dungeon Siege.

Hmuda
A BG sosrozat konzolon megjelent utanzata, ami tulajdonkeppen ki is fullad a cim hasonlosagaban.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Konzolutánzat?

Petyus_
Hát nem sok köze van a PC-s BG-hez de nagyon is jó játék. ^.^

Hmuda
100% hogy csak a BG konzolutanzatanak a masodik reszet lattad. Az tenyleg agyatlan overhent. Magyaran a BG sorozat meggyalazasa.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Bandew
Még be sem írtam a kezdõszöveget, de már írtak?
NOHÁT!!!
😊

Bandew
Most láttam valami francia zenetévén egy játékokról szóló mûsort, és mitt láttam?
Valami Baldur's Gate volt (az alcímre már nem emlékszem, de BG volt az tuti), és 3 dimenziós. Õszintén szólva nekem nagyon nem tetszett. Tiszta Diablo volt, az meg ugye nem illik ehhez a mûfajhoz. Csak egy karakter volt aki mindenkit szétgyepált, és ugyanolyan képernyõn látható, átlátszó térkép folt mint a Diabló2-ben. A térképet megnézve pedi elmondhatom hogy nem valami fantáziadús. Ugyanolyan labirintus volt mint a (ismét csak) D2-ben, tehát hogy csak egyfele lehet menni. Ha valaki tud errõl valamit az jelentkezzen. Lehet hogy ez multis játék lesz? (csak azt ne!!!!!)
Amugy a gráfó az nagyon szép volt.

Petyus_
Micsodaaaaa?? 😊

Aerie bébi a feleségem, nyugodtan élünk sok szép félelf gyerkõccel, NEM MEGYEK SEHOVA, Baal meg bekaphatja! 😊