10
Lord of the Rings The fellowship of the Ring
-
Scar #10 sziasztok!
segítséget szeretnék kérni. Feltelepítem a játékot és amikor elindítom akkor teljesen fekete a kép és nem csinál semmit. Ez mitől lehet? -
#9 Szerintem ez egy nagyon jól sikerült játék lett, tervezik már a folytatását is. -
#8 Én a farkasokkal nem tudok mit kezdeni. Használjam a gyűrűt? -
#7 a nazgúllal ellenkező irányba elkell dobni egy követ és odaszalad hogy megnézze mi az,és amíg banbáskodik te átszaladhatsz a hídon(ez a rész nekem is nehéz volt :D). -
eminemrap14 #6 Hello.
Eljutottam a hidig de ott áll egy Fekete Lovas és nemtudom mit kell csinálni hogy át lehessen menni a hidom.Mert a Fekete Lovas(Nazgűl) elkap.Mit kell csinálni.Segitene valaki. -
eminemrap14 #5 Hello.
Ha valaki tudna segiteni azt megköszönném.Az előző résztől már nagy nehezen tovább jutottam és most a Fekete Lovasoknál vagyok.De bármerre megyek mindig belebotlok egybe.Pontosan merre kell menni?Segitene valaki.És ha van végigjátszása valakinek és elküldené azt megköszönném. -
eminemrap14 #4 Szóval aki tud végigjátszást az küldje már el nekem. -
#3 Fogalmam sincs, de itt az eredeti topik, hátha benne van:
http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1035412619 -
eminemrap14 #2 Egyébként én ott akadtam el hogy Lobélia nem akarja meg venni a Zsáklakot és nem tudom mit kell csinálni.A zsáklakban van egy láda amit nem tudok kinyitni pedig már valami kulcsom is van de nem tudom használni vagy hogy hol kell.Aki tud segiteni az segitsen légyszi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
eminemrap14 #1 Hello mindenkinek.
Azért nyitottam ezt a témát hogy segitséget kérjek.Elösször is:
Tud e valaki olyan honlapot ahol fenn van a magyar végigjátszása a játéknak.Vagy ha neki megvan akkor küldje el a freemailcimemre([email protected]).Nagyon megköszönném.