18
-
#18 régi cikk de tetszik ahogy okoskodik itt a sok repülős... közben meg nemtudják burt-rutan rajzol épit repül... nemtéma hogy sierül-e -
AtisH #17 Azért ennél a gépnél nem az volt az elsődleges cél, hogy a pilóta gyönyörködjön a tájban. Ennyi ablak meg bőven elég a manőverezéshez. Az más tészta, hogy szokatlan elrendezésű és neked nem teccik. Na meg nem ezer, hanem csak 16 ablaka van. -
Anteris #16 Hiába van rajta ezer ablak, szerencsétlen pilóta f@szt sem lát, mert olyan hülyén vannak elrendezve. (alulról a 2.kép) -
#15 mindenesetre nemigazan latszik a knight, amint az ursikloval a hasan repul... (talan mert nem vallaljak a terhelessel valo repulest?) -
#14 ez a knight eleg instabil szerkezetnek tunik...
a kozepso szarny hord minden terhelest+ a zurhajot... es a zurhajo szarnya sem az idealis deltaforma, a szarnyveg, es a belepoel talalkozasanal orvenyleni fog az aramlas, mert meg az en oregebbik kocsim se ennyire szogletes... -
Gabest #13 Igenis fontos a zászló, lobogásán mérik le a sebességet. -
Deus Ex #7 Nos a SpaceShipOne vagy elég, vagy nem, de a White Knight komolyan tud repülni? Ez a forma még egy scifihez is túl futurisztikus.. -
#6 na és én is csináltam már hiperhajtóművet...:)) -
Cat #5 azért ennek már vannak referenciái... -
DEx- #4 Hát szerintem a Világűrbe még talán kijutna, de hogy hogy jönne vissza? Elég kocka szárnya van, légellenállás nem gyenge... -
#1 NASA :LOL