A Sanyo megduplázza a CD-k kapacitását

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenbõl ki lehet fogni a szar példányt...
Én is dogloztam/dolgozom olyan Plextor íróval, amely 16x sebesség felett egyre olvashatatlanabb lemezeket kreál és nem köpködök rá, csak néha bosszant, ha gyorsabb sebességgel szeretnék írni.
Nem biztos, hogy a TEAC-ot ennyire le kéne szólnod. Valszeg a pc piacon nem nyomul akkora erõvel, mint az audió fronton, ahol pár évvel ezelõtt a világ egyik legjobb CD futómûvét készítette el (VRDS mechanika) és elég sok drive-ot szállított különbözõ high-end kategóriás lemezjátszóba.
És ha már a tapasztalatoknál tartunk, akkor a szkázis Yamahákkal teljesen meg vagyok elégedve. Kár, hogy a Plextor ennyire hanyagolja ezt a területet.

Mike at home
nezd meg majd par ev mulva

nem tudom, en a backup-jaimat nem a 100 Ft-os csodakra tennem

(de en sznob vagyok, tudod :)))

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

3P
Nem tudom, hogy mit ertesz a "legkakabb" alatt. Valoban nem tul neves, de tobb szaz darabbol meg egyet sem rontott az iro, es "csodak csodajara" meg mindet siman lehetett olvasni...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Mike at home
40x-esen irsz audio-t?
meg is erdemled

az LG iro annyit er, mint amennyi az ara
adat cd-k irasara tokeletesen megfelel
ha beszarik, puff a kukaba, es veszel ujat

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
de sznob vagy :)
bar igazi sznob az, akinek scsi van, mint nekem :))

Mike at home
na most 100 forintert a legkakabb CD-t kapod, szamolhatunk nyugodtan akar 200-zal is, es a vincsinel is boven 30+fa-val (ha nem tobbel) akkor is a vincsi eri meg jobban

Mike at home
a DVD us szuk

4.7Gb ma semmi

Látom te aztán nagyon vágod a dolgokat!?
És mi a véleményed az LG CD írókról?
Mert nekem sem audio, sem adat CD írásával sem volt gondom eddig (40x-e írok mindig).
120GB DVD 13888 Ft (500ft/dvd árral)
Az író ára pár mentés után megtérül, igaz lassabb mint winyóra és cserélgetni kell a lemezeket...

3P
Bar, mint irtam is teljesen felesleges "ujitasnak tartom ezt", sot valoban en is a wincsis mentest fevorizalom, de egy picit tuloztal az arakkal... :)
120 GB 170-175 700-as CD.
Azert 100 Ft-ert mar lehet kapni turheto 700 MB-os CD-ket (brutto), sot en multkor 85 Ft-ert vettem :). Ha csak 100 Ft-vel szamoljuk, akkor is az csak 17.500 Ft
A wincsi meg 25e Ft+fa, azaz brutto 31-32e Ft, ha igy nezzuk, akkor azert joval dragabb a wincsis mentes (meg...).

3P
Ezzel nekem csak az a bajom, hogy ehhez is uj meghajtot kellene venni.
Illetve hiaba irnek meg vele egy CD-t, ha a "fogado" gepben nem ezzel kompatibilis olvaso van.
Szerintem ez a technologia mire elterjed, addigra a DVD olvasok is kelloen olcsok lesznek, mar most is kaphato 45e +buntiert DVD iro...

Még jó hogy ez a SANYÓ-nak jutott eszébe :D azt hittem ez a cég kutyakaját csinál vagy valami... Sanyo...

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Lion
mi egyszerüen vettünk egy wincsesztert erre a célra :o)))))))

[HUN]PAStheLoD

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

S egy író?