30
-
AtisH #30 Mindenből ki lehet fogni a szar példányt...
Én is dogloztam/dolgozom olyan Plextor íróval, amely 16x sebesség felett egyre olvashatatlanabb lemezeket kreál és nem köpködök rá, csak néha bosszant, ha gyorsabb sebességgel szeretnék írni.
Nem biztos, hogy a TEAC-ot ennyire le kéne szólnod. Valszeg a pc piacon nem nyomul akkora erővel, mint az audió fronton, ahol pár évvel ezelőtt a világ egyik legjobb CD futóművét készítette el (VRDS mechanika) és elég sok drive-ot szállított különböző high-end kategóriás lemezjátszóba.
És ha már a tapasztalatoknál tartunk, akkor a szkázis Yamahákkal teljesen meg vagyok elégedve. Kár, hogy a Plextor ennyire hanyagolja ezt a területet. -
#27 nezd meg majd par ev mulva
nem tudom, en a backup-jaimat nem a 100 Ft-os csodakra tennem
(de en sznob vagyok, tudod :))) -
#26 Nem tudom, hogy mit ertesz a "legkakabb" alatt. Valoban nem tul neves, de tobb szaz darabbol meg egyet sem rontott az iro, es "csodak csodajara" meg mindet siman lehetett olvasni... -
#25 40x-esen irsz audio-t?
meg is erdemled
az LG iro annyit er, mint amennyi az ara
adat cd-k irasara tokeletesen megfelel
ha beszarik, puff a kukaba, es veszel ujat -
#24 de sznob vagy :)
bar igazi sznob az, akinek scsi van, mint nekem :)) -
#23 na most 100 forintert a legkakabb CD-t kapod, szamolhatunk nyugodtan akar 200-zal is, es a vincsinel is boven 30+fa-val (ha nem tobbel) akkor is a vincsi eri meg jobban -
#22 a DVD us szuk
4.7Gb ma semmi -
Hydro_man #21 Látom te aztán nagyon vágod a dolgokat!?
És mi a véleményed az LG CD írókról?
Mert nekem sem audio, sem adat CD írásával sem volt gondom eddig (40x-e írok mindig).
-
Gabest #18 120GB DVD 13888 Ft (500ft/dvd árral)
Az író ára pár mentés után megtérül, igaz lassabb mint winyóra és cserélgetni kell a lemezeket... -
#17 Bar, mint irtam is teljesen felesleges "ujitasnak tartom ezt", sot valoban en is a wincsis mentest fevorizalom, de egy picit tuloztal az arakkal... :)
120 GB 170-175 700-as CD.
Azert 100 Ft-ert mar lehet kapni turheto 700 MB-os CD-ket (brutto), sot en multkor 85 Ft-ert vettem :). Ha csak 100 Ft-vel szamoljuk, akkor is az csak 17.500 Ft
A wincsi meg 25e Ft+fa, azaz brutto 31-32e Ft, ha igy nezzuk, akkor azert joval dragabb a wincsis mentes (meg...). -
#11 Ezzel nekem csak az a bajom, hogy ehhez is uj meghajtot kellene venni.
Illetve hiaba irnek meg vele egy CD-t, ha a "fogado" gepben nem ezzel kompatibilis olvaso van.
Szerintem ez a technologia mire elterjed, addigra a DVD olvasok is kelloen olcsok lesznek, mar most is kaphato 45e +buntiert DVD iro... -
Shadow_THH #8 Még jó hogy ez a SANYÓ-nak jutott eszébe :D azt hittem ez a cég kutyakaját csinál vagy valami... Sanyo... -
#7 mi egyszerüen vettünk egy wincsesztert erre a célra :o))))))) -
#6 jó
-
Power #5 S egy író?