17064
-
Petko #90 ja de sajnos az erőt átadtam neked, és mostmár nálam is jobban műveled a helizést:) Viszont majd ha lessz uj gépem, végre akkor újra a régi fényemben fogok helizni akadás mentesen. Mindenki rettegjen előre is:) -
#89 Én is játszottám már akkoriban amikor még az Apachot csak Petko tudta irányítani, szóval EASY! -
#88 Sajnos az igazi bombázórepülők elkészültéről még mindig nincs semmi infó, de remélem a DC fejlesztői, letesznek a B1-esről, és inkább B2-es fogják megvalósítani.
Aki nem tudná, hogy hogy is néz ki egy B2-es:
-
#87 Jó hirek!
-Jövő hét közepén várhatóan elkészül a saját DC mappom első nyilvános kiadása, melyről vasárnap kaptok képeket!
-Frissített UH-60 azaz Black Hawk model lesz a 0.35-ös változatban!
-S amit már nagyon várok, az F-117-es csak a 0.4-es kiadásban fog szerepelni! > Ebből következően rövidesen megjelenik a 0.35
-
Petko #86 ja hát, az akkori bfesek (mint pl. én) már aznap kiprobáltok az alpha 1 es vechile tesztet amikor kijött... -
#85 Áh rájöttem mi volt a gond! Ha a Texture Detail Medium-on van, akkor nem tölti be a Detail Mappot! Ezek után újra teljes erővel dolgozhatok a Mappomon! -
#84 Az új mappokkal kapcsolatban, vannak még problémák, például a Baghdad-i nemzetközi repülőteres pálya textúrája, azért néz ki sz*rul, mert hiányzik a terrain.con file-ból a Detail map betöltése. Jelenleg, én is ilyen problémákkal küzdök, ugyan én beleraktam a Detail map betöltését, még sem teszi azt. Ez hátráltat kicsit a map készítésben, de remélem hamarosan rájövök a nyitjára! -
#83 Ezt azért nem mondtam volna ki ily biztosan! -
#82 Pill olvass vissza, és megkapod a választ! Konkrétan a #3-as üzenetet olvasd el!!! -
#79 Ja nekem is, de csak az új pályák közül egy pár. Pl. az Iraq map az rohadtul, meg az a repülőteres is. A többivel nincs gondom. -
#78 Mostanában inkább külföldi szervereket látogatom gyakrabban, mert mostanában nagyon laggol a DW. -
#77 Biztos, én nem találkoztam vele még :) -
#76 Ha ez a Christenson gyerek feljön DW-re, kitör az óvoda! -
Petko #75 a DW szerver 15:00 tól kb 1 órán át tápellátás karbantartás alatt áll, utánna újra fog futni -
#74 A nyitott ajtajú BH-ból, ki lehet lőni a hátul utazókat! -
#73 Szabadelvű klán EREDETI battlefield 1942 szoftverrel -
Borg #72 DCben járműből nem lehet kilőni embert?
Úgyértem ablakos pilótafülkéből, mondjuk a kétéltűből, vagy a scudos kocsiból.. -
#71 Mi vagy Te robot? :-) -
G_ArchAngel #70 ---WANTED---
Keresünk olyan embereket akik egy szabadelvű klán tagjai szeretnének lenni, és hajlandóak arra, hogy drága idejüket értelmetlen ClanWar-okra pazarolják!
Sajnos csak olyan új tagokat tudunk számításba venni, akik EREDETI Battlefield 1942 szoftverrel rendelkeznek.
Ezenkívül szükséges a mikrofonos fejhallgató használata is, és szélessávú internet kapcsolat.
A leendő tagok számára TS2 és tárolószerver elérést biztosítunk, ahonnan a legfrissebb programokat tölthetik le.
Ezenkívül bármikor képesek vagyunk nagy kapacítású játékszerver indítására - amely magyarországi viszonylatban az egyik legjobb paraméterekkel bír.
A klán nincs elkötelezve egyik játék mellett sem, tehát bármikor csatlakozhatsz a legújabb őrületekhez, amelyekhez saját szervert indítunk.
A klán hiearchiájának teljes mértekben a káosz a felépítője, tehát nincsenek vezetők, alárendeltek - mindenki egyenrangú tag (legfeljebb lázadni lehet).
Jelentkezni a cb.servegame.com oldalon található linkeken lehet.
..::ChaosBrigad::..
[email protected] -
#69 Lego Racers klánotok van? Jelentkeznék oda! -
#67 Ja és vissza se tudod hozni! :D Úgy eltűnik mint a pinty! lol -
#65 Bocs pontatlan voltam: jujj! Modifiers/Country...
(Darwin tudott valamit! :) -
#64 Igen pl. Petkó szervere, ami az egyetlen stabil, magyar DC server, melynek neve DW és ott láthatod a magyar szerverek között. Az ASE-ban van egy olyan hogy Modifiers/Europe/Eastern Eu/Hungary => pipáld ki Hungary-t és akkor csak a magyar szervereket dobja ki, melyek nagy része tört szerver, kivéve a PT-t. -
#63 Natural-Selection! -
#60 Van ott bal oldalon egy olyan hogy MODS. Azt nyisd ki és x-eld be a DC 0.3-at. -
Petko #58 ez jó kérdés:)
reméljük nem -
#57 Én is játszottam a PW-el, de ezt nem láttam benne. De azt mondjuk hozzá kell tennem hogy csak Wake-en próbáltam aztán leszedtem, mert az tényleg elég kiforratlan. Lehet hogy DC-ben nem fog laggolni, nem? -
#56 Thanx a lot! -
#55 A "Natural-Selection project" beindul kőkeményen! -
#54 Jó cucc! 3 tank , vagy akár egy scud is elfér benne! A linkek beszúrása pedig borzasztóan egyszerű, sima HTML kódokat kell beilleszteni, mint pl.: Hogy ezt elérd:
Link a Desert Combat weblapra
Az alábbi kódot kell simán beillesztened:
<a href="http://www.desertcombat.com">Link a Desert Combat weblapra</a> -
Petko #53 en mar reg jaccottam vele, ugyanis a parallerworldben már benne volt, és onna rakják át a dcbe. Ténleg jó cucc, csak sajna a netes jatek nagyon belaggol tőle. -
Ez a csapatszállító nagyon teccik! :) Alig várom.
-
#50 Jól beszélsz Petko barátom, lassan én sem hiszek Istenben! -
Petko #49 Natural-Selection project :) -
#47 Figyu már! A hiperhivatkozásokat hogyan csinálod? Mint pl. azt az ASE-sat? Mit írsz be parancsnak? -
#46 Így van! Mindenki úgy vezeti ahogy tudja. Én pl. képtelen vagyok egér nélkül irányítani. Se joy-al se pedig CSAK billentyűvel nem megy. Próbáld ki mindenhogy aztán ahogy neked a legjobb. -
#45 Radee kicsit pontosabban! cirka 26 swéd 0.3-as DC szerver van. Ha érdekel, akkor használj ASE-t (The All-Seeing Eye)! -
#44 A Helikopter témakörhöz kapcsolódva, én is a wasd billentyűk, illetve a iránygombok(Szerintem jobb mint egérrel, mert így jobban érzem a gépet), de van lehetőség Joystick használatára is,de nekem nem jött be, mivel a joystick nagy helyet vesz el az asztalon, és így megnehezíti a játékot! -
#43 A Day 2 azt jelenti, hogy nincsenek repulok, a Day 3 nal pedig nincsenek helikopterek sem. Kb ennyit jelent. Helikopter vezetesben nemtok segiteni, ra kell erezni. En wasd billentyukkel es egerrel vezetem. -
#42 enyhén király :DDD
SCUD powa :DDD