17064
-
#15504 Uj Xp másik Tüzfal pb frissitve -
#15503 Frissítette a pb-t a progi?
Tűzfal?
-
#15502 Nah inkább leirom :RESTRICTION:Service communication falure:PnkBstrB.exe initalization failed -
#15501 ööööööö azszem ürhajó vok
-
#15500 [IMG][/IMG] -
#15499 Nah ezt L-ba....tam -
#15498 Hali hát ez az én bajom[IMG]http://[/IMG] -
#15497 Szia!
Valóban rég láttalak szerveren :(!
Próbáld meg a Zolly noob által ajánlott progit! -
#15496 Üdv Juká! Rég láttunk erre tényleg. Én is csak olvasgatni jövök ide, hogy mit mafláskodnak össze a vérlámák.
Pb frissitéssel bf2-nél is problémák voltak a hétvégén. Mondjuk én nem próbáltam. Progit használok, ami automatikusan frissit.
No innen szedd le a progit , és csak egyszer kell telepíteni meg manuálisan lefrissiteni. Utánna hozzá sem kell nyúlni.
Ja és nagyon sok pb-s játékot kezel. Pl bf1942 és a bf2 is. -
#15495 Dicsértessék.....
most hogy már kicsit régen irtam ide (2007. feb. 03. 08:18)
gondoltam felnézek és 1 kis segitséget kérek
elökerült a BF-em felraktam (ugy ahogy a nagykönyvben irva vagyon)
Punkbustert frissitettem!!!!!
Kimegyek játszani és nem tellik bele 2 perc ugy ba....t ki hogy a lábam nem érte azota se a talajt
valami pkbstrb pkbstra baja van valakinek valami ötlete?
ha holnap otthon leszek rakok be képet is -
zebrock #15494 az hogy szar az egész,a multkori bérelt szerver 5 hónapig ment (addig fizettem) egyetlen lerohadás nélkül. ez minden nap 1x minimum lerohad :( külföldröl instabil (ugráló ping , mondjam még ? :) -
#15493 A magyar laggolt. Mi a gond vele? -
zebrock #15492 melyik ? a német vagy a magyar szerver ? a helis az hamburgba van,sose laggol nekem,az anti helis meg pesten. utóbbi nem hiszem hogy megmarad,mert rohadt sok gondd van vele :( -
#15491 oks,azért köszi! -
#15490 Ezt erősíthetem. -
#15489 Tegnap kibaszottul lagolt a szerver :(!
Szinte játszhatatlan volt! -
zebrock #15488 nem tudom hogy kell képet berakni,de nálam simán megy még a berlin is coop-ba minden gond nélkül. 2.01 server manager-t használva.
Beers: most lett szabad gép,ezt mondtam,nincs még otthonom :( , de eddig legalább sörözgettem :) -
#15487 Nem jöttél, pedig szét akartalak zúzni valami helis szerveren :D! -
na,ezt a hibát írja ki,mikor pl berlinre szeretnénk changelni.mintha nem találná. -
#15485 ühüm,szóval ezt a 3at kell ebben a sorban feldobni.mert tök érdekes a szitu: dc-s mapok conquestben mennek,de a bfes mapok még abban sem,tehát dc conq berlin nyetwork. olyan mintha nem találna a mapot.mindjárt kérek tőlük a hibáról képet,hogy mit ír ki.azt feldobom. -
zebrock #15484 ezzel biztos semmi gond,nekem a próbaszerverem ez, win alapú,simán tok kapcs. , és mindenki más,az alab bf-nek is a battlefield_1942_server_v1.6.19 és a battlefield_1942_server_incremental_patch_v1.6_to_v1.61b -nek kell lennie.(tüzfal eng.) :) -
#15483 oks köszi,akkor "desertcombat_0[1].7n_full_server_install" ezt kell megkeresniük,de asszem talán ez van,s ennél van gáz:( -
zebrock #15482 van,desertcombat_0[1].7n_full_server_install , DC_Final_Server , ezen a néven meg is találod öket,van coop hülyeség is benne. ma má nem reagálok bocsi, most indulok, holnap jövök ujra. remélem segitett. a finalt nem is kell feltenni, az egy köcsög mod buziknak :) -
#15481 Halihó!
DC Server Windowsra olyan ami működik van?:)és persze a legfrissebb.mert haveromék próbálnak lanra csinálni,van direkt rá egy gép,csak feltették,és pl berlin coop-ra áttéve kiírja,hogy nincs iylen modban a berlin :S
vmi fix van rá? -
#15480 Küldhetnél egy kis söranyagot :D! -
zebrock #15479 nyugodt légy benne,megmutatom mi a Magyarok uristene ... (ha addig kibírom) -
#15478 Áááááá, de jó lenne elmenni oda... Nem dolgozni, hanem inni. -
zebrock #15477 Jah Beers, a sörfeszten dolgozom per pill. 2 hónappal elötte megkezdödik az építkezés :) -
#15476 Kabbe b34 ;)! -
zebrock #15475 látom elég nagy pangás van,de nemsokára lesz fix címem,már láttam a lakást,meló is talá megmarad,aztán újra tudok rendesen jönni. több mint 5 hónapja élem ezt a hontalan életet :) tök má kivan néha. rohadt jó sörök vannak viszont itt, :D -
#15474 jah :( -
zebrock #15473 boooooo , tul nagy a csend :) -
#15472 Okzsoké! -
zebrock #15471 Geri,monnd meg lecci belanak,hogy csinalja meg mar a forumot,mert meg üzenni se tudok,megint nincs netem.Te olvasod csak a hs-böl ezt,remelem:) üdv a CoR-nak is egyszer majd megjelenek. -
#15470 legjobb sztem,hogy pl várososnál kivetted helit,és "jeep"eket tettél be,de ez egy inf véleménye:) -
zebrock #15469 köszi :) -
#15468 Egész jók a módosítások Zeb,kb azok amiket anno megdumáltunk:) -
zebrock #15467 PenGeri :) gyere ts-re minél hamarabb,ha olvasod ezt,köszi,z -
#15466 Akkor b34 :)! -
zebrock #15465 en most kezdem :)