17064
-
#6692 szép kép
és egyedül milyen nehét lehetett bemásolni -
#6691 szted tud olvasni?
nem hiszem, páran már szoltunk érte. -
#6690 azért izélek, mert a moncsim 1280x1024-ben, teljes screenben nyomja az Explorert / Operát, és még így is 3x lóg túl a kép a monitoron :)) -
#6689 Anarchoid: nem tudnád átméretezni pl. 1024x768-ba legalább ??????
elöször még poén volt, de most már kicsit idegesítő -
#6687 Tescoban az EA Classic is ennyi -
Tiensin #6686 www.cdgalaxis.hu
egyébként ott 3990 FT -
wazzup #6685 mennyibe kerül egy BF CD? -
#6684 Veszel a Tecsoban/Media Markt ban, CD galaxsban eredeti játékot, másképpen nem. Ha eredetid van, akkor szólj oda, ahol vetted. -
wazzup #6683 Tudna valaki segíteni abban hogy ha fel akarok menni külföldi szerverekre akkor legtöbbször ezt írja ki: Invail CD-key. és ezt hogyan lehetne megoldani hogy be tudjak lépni? -
#6682 Grats! -
#6681 Burn baby! -
#6680 yess -
#6679 http://www.clanbase.com/rating.php?lid=936
Negyen szotyiztak a 8v8 bol es igy is hoztuk a masodik CB meccsunket. Ezzel feljottunk a 23. helyre, GG U42.
-
#6678 a 800*600-nak melyik része okoz gondot? -
#6676 azokat enis neztem es nemtudtam mire velni oket ;) -
#6675 U'42 zászlótartó, mert ügyi ha nyerünk ott azért lobognia kő rendesen -
#6674 Wow Micsoda vájlingokba gyűjtik a kifolyó cuccost a gépekből, nájsz. -
Petko #6673 jaja aktív védelem, pillanatok alatt óriási füstöt csinál a gép körül ha rakétával rálőnek, és mágneses por még azt is bezavarja -
#6672 abbol szokták nyomatni a ködöt -
#6671 bplusz.. nagyobb nem volt?:)
Amúgy kira kép, lementettem:)
-
#6669 Szerintem hangszóró. Nyomatják rajta a Born To Be Wild-ot amikor nyomulnak előre... -
#6668 ELIIIIRTAAAAAAAMMMMMM -
#6667 C-130 bol ugralnak ki a katonak -
#6666 Sztem a helikopteres szállításhoz használatosak, abba akasztják az acéldrót végén a kapcsolórudazatot. És azért állnak felfelé, mert így a leggyorsabban el lehet őket kihúzni, akár feszítés alatt is. Én erre gondoltam, aztán lehet hogy semmi köze hozzá:)
Lehet hogy sátorcölöp tartó sivatagi hadműveletekhez:) Kocsi mellé kifeszített napvédőernyő, vagy mittomén:)
demost komolyan...Tankokon ködgránátvetők ezek a nyílások, valszeg itt is azok:) -
#6665 szép darabok anarch gyűjtögetjük őket a pajtimmal de csak a minőségi darabok érdekelnek (iparművész) ha oda tudnád adni őket megköszönném esetleg adok ha kell.A piros darab eredetije is naon érdekel.thx -
egy kerdes, tankokon is lattam mar ilyen csoveket, de ottsem tudtam rajonni micelt szolgalnak, tudja valaki ? (a jargany tetejen szetagazo csovekre gondolok) -
#6663 noproblemo ....hmm kaptam havertol par allat kepet... -
#6662 Anarchoid muszály volt kicsit csinálnom vmit azzal a képpel mert kissé túllőtt a célon.sry
-
kicsikocsibummbumm -
#6660 Így visszaolvasva baszogatósnak tűnik... nem annak szántam. :) Mielőtt... -
#6659 Talán ideje lenne logót cserélni. ;) -
#6658 nekem mind a két map teccet, és igazából DesertShield első körét sajnálom. A másodikkal nemtudtunk semmit kezdeni, mivel bevoltunk szorítva, és minél inkább akartunk kijönni annálinkább haltunk. Viszont az első kört ott megnyerhettük volna, tudjátok az utlsó 3 perce vagy 30 ticketet szépítettünk. ha az a hadmozdulás hamarabb szerveződik össze akkor a nagymeccset ők bukják, mivel 13 pontot lefaraghattunk volna tőlük... Ezt majd legközelebb! :) És remélem sok ilyen izgalmas kira' meccs lesz még... thx all! -
#6657 Nem csodálom -
#6656 Jó volt! Bár nekem az El-Alamein jobban tetszett.... -
Unreal1942 #6655 GGall
Ez aztan izgalmas lehetett :) -
#6654 FRX vs FB gyak. WAR eredmények:
El Alamein
0 - 48 FB nyert
0 - 95 FB nyert
DesertShield
45 - 0 FRX Nyert
111 - 0 FRX nyert
Meccs: 156 - 143 - 13 ticket FRX javára
DesertShield-en jók voltatok fúk ! -
#6653 Dehogy volt titok, egyszerűen pár dologban még megkellett egyezzünk. -
#6652 ez a SeS-hez való csatlakozás titok volt, vagy nem tartozik ide?
de azé' utolag is grat. -
#6651 Miert is faj neked, hogy U42 SeS-hez csatlakozot... osztd meg velunk mi van a hatterbe, amiert így fujsz rajuk?
Persze lehet hogy semmi, sincs a hatterbe, akkor viszont nagyon sajnallak, hogy nem tudsz orulni egy masik csapat "velt, vagy valos" sikerenek (gondolok a ses-hez valo csatlakozasra). -
#6650 Semmi.Félreértés biztossss