17064
-
#16184 Ogc-s emberkék,ogc.hu,szoktam velük gyakran beszélgetni.Szerveren admin vagyok.
Miért kérded?:) -
#16183 Nem tudod a bf.hu-n reklámozott bf1942 szervert ki üzemelteti? -
#16182 Sztem jó lesz,jókat szokott csinálni és tud! :)
A Badewiese-re kellene keret.:) -
#16181 Lesz, majd szervezünk valamikor!
Banner lesz, Balára várok :D! -
#16180 király lett!!
mikor lesz megint dc party, mint múltkor? :D -
zebrock #16179 kenyéren és vizen ( semmi sör ) :D -
#16178 ja, jó sokáig :)! -
#16177 Éljen Beers:) -
zebrock #16176 Jöhet újra a dc korszak :) -
#16175 -
#16174 Grat Beers :) -
#16173 Ha van valami ötlet, jöhet priviben is, aztán berakjuk! -
#16172 jó:)
<br> -
#16171 Igazából csak próbálgatom, mi hogy néz ki! -
#16170 Soremelést tegyél szerintem a szerverek közé.:) -
#16169 Bannerban lehetne egy sivatagos alapon az összes kaszt összeállna egymás mellé mint arab és amerikai katonaként egyaránt,valami járművel a háttérben illetve jó betűtípussal a Desert Combat felirat (jó lenne ha meglenne a dc játékbeli fontjának a neve). -
#16168 Szegény Gacsa meg hiába dolgozott :S! -
zebrock #16167 Gratula Beers :) Ha kész leszek az oldallal,csinálok külön egy fület a bfbc2-nek,csak most átrendeztem egy video miatt. Ha valahogy normálisan kinéz , akkor megy a hsdc.atw.hu -ra , többi szeró meg visszakerül. -
#16166 B+ Zebi vedd ki a bfbc2 szervereket az oldaladon és tedd be a többi rendes DC szervert!
Csak a helis szarokat raktad be!
Na mára ennyi időm volt, kv és go work!
Jöhetnek az ötletek, mi legyen a bannerban! -
#16165 -
Gyuszopapa #16164 Grat. -
#16163 Gratulálok Beers házigazda!:) -
#16162 Nagyon jó!:)
Várjuk a fejleményeket.
Pucér nős DC-s banner :P -
zebrock #16161 legyenek ám pucér nők is ! :) -
#16160 Persze, linkelve elküldtem a [email protected] :)! -
#16159 Azt nézted,hogy mit kell beleírni?
Meg pontosan hova kell küldeni?
Csak én már írtam egy játéknál nekik.:) -
#16158 Ha kipróbálod, akkor bfbc2 uninstall lesz :)!
Egyébként írtam a modiknak, de egyelőre le se szarják! -
Gyuszopapa #16157 Ok látom ott vannak a best szerverek. -
#16156 Szerver ügyében dc/dcf -ből ide nézz be: http://hsdc.atw.hu -
Gyuszopapa #16155 Legyen Beers a házigazda,igaz még nem játszottam csak az alap 42-vel de lehet ezt is kipróbálom. -
zebrock #16154 Mondtam már neki,de eddig semmi. Nem akar főnök lenni :D pedig ha bebaszok és politikai linkeket rakok ide , akkor ki fogja törölgetni? Bezárják? Ok,nem fogok,pedig tudnék pár zsidóellenes linket :) -
#16153 Kérheted,hogy legyél házigazda,sztem azok közül,akik itt még olvassák a fórumot,sztem mindenki beleegyezne.
Kis ruhát már adhatnánk neki.:)
Banner kreálás stb.. -
zebrock #16152 Csak néztem,hogy GOro 2008 óta be sem nézett. Feldíszíthetnéd kicsit :)Pl.: mint jutub vidijó beszúrásgomb (mindig elfelejtem hogy hogy kel) banner stb. Most telepítem azt a ganét ... -
#16151 Már egy ideje én vagyok itt a gazda :)! (csak papíron nem) -
zebrock #16150 Beers,vedd át itt te a házigizda jogot,megszavazunk :) Egyébként kár hogy a magyarok nem játszák nagyon ezt a módot. Ma nagy volt megint a francia lídderel(FAC) :D köszönés nélkül távozott a csigazabáló. Úgylátom fel kell tenni azt a félresikerült badcompanyt má megint ha fullos szervereket akarok :( Voltam a bf.hu 42-őn, üres , a helin , elmennek , marad az a vírushalmaz bfbc2. Ez a divat primitíviába -
#16149 Ja,nem is lőttetek "úgy" rá :P ;) -
#16148 Ja, de csak azért, mert mi nem voltunk fent :)! -
#16147 juhé! zebra mester ismét alkotott! Basszus, rendesen beleborzongtam! Ütős kis cucc lett!:D -
zebrock #16146 Régi szép emlékek :) Sok bf2/bfbc2/viet-es asse tuggya mija fasz ez.Egyedül sajnos itt van heli , mert nem az EA Games készítette a DC-t. -
#16145 útolag az rövid u tudom!:D