17064
-
#16304 Szerintem DC lelőhető, mindenki másikra jár! (senki nem akar órákat várni még feljön valaki)
Köszönjük az eddigi lehetőséget! -
#16303 + úgy nézem a restart-juk miatt a remote manager-rel pont fordítva lehet belépni a két szerverre. -
#16302 Srácok!
Az ogc-sek kérdezték,hogy desert combat szerveren lesz e élet,mert szerintük 2 server egy olyan játékhoz,ami már szinte lefutott nem biztos,hogy szükségszerű. -
#16301 -
#16300 Vén szar :) hbd! -
#16299 Hábédé meg BaSZNád Beers! -
#16298 -
zebrock #16297 -
#16296 -
Gyuszopapa #16295 BSZN Beers -
Gyuszopapa #16294 Á nem érdemes szomorkodnod.Kicsit néha tulzásba viszi a moderálást de ő ilyen,nekem is törölt már hozzászólásomat pedig nem sokszor írtam oda,azt is megfontolva. -
zebrock #16293 De,de már nem érdekel. Törölgesse saját magát ki onnan :D -
Gyuszopapa #16292 Melyik topik volt az csak nem a BC2-ő? -
zebrock #16291 Csak bepörögtem egy battlefield-nek csúfolt topikba,hogy a fasz házigazda minden ok nélkül minden hsz-em törli. Mivel szartál kitörölni,ezért maradnom kell :) most jól bebaszok és kész -
#16290 kishawer , te nem [DA] -s vagy ? :)))
Dejó is a DC megyek is be nosztalgiázni hiihi! -
#16289 Nevet akarsz váltani? -
#16288 nem!
esetleg egy moderátor, de csak nyomós indokkal!
miért? -
zebrock #16287 ja :D
más: kérnék egy admint,hogy törölje az accomat. LÉCCI ! Beers,te ki tudsz törölni az sg-ről ? -
#16286 C az a cigány, zs meg a zsidó? :D -
zebrock #16285 csak 2 népet kellene eltörölni a föld felszínéről. C és ZS a sárgákat pedig rabszolgaként megtartani :) ez a DC :D -
#16284 este mehetünk! (8 után) -
zebrock #16283 péntek du.? szerb német meccs után -
#16282 Nem mertek, szerintem tudták, hogy ki vagyok :P!
Nem tudom miért basztak ki, de ha normálisan játszol, akkor nem basznak ki!
Pedig szoktam szopatni az adminokat (igaz ők is engem)! -
#16281 Grat!
Csak óvatosan:) -
Gyuszopapa #16280 -
zebrock #16279 és nem basztak ki érte ? A BWT-n én már semmit sem írok,azonnal bannolnak :) -
#16278 Reklám:
-
zebrock #16277 semmi gong sincs linuxal. Nekünk csakis linuxos szeróink voltak,még a jövő hetet is lehet moddolni :) Persze ésszel. Nálam a moddolás az azt jelenti,hogy basecampzónák a főbézekre, pl: guadacanal ahol oldalanként 1 tank van azt azér kevésnek tartom,nálunk 2 nehéztank lett berakva ill. 2 könnyű. Tüzérségi kérelem a tank gunner jobbgombra,ami üres,miért ne , ne csak a csipásak tudjanak célt adni ami sztem a legjobb. Felderítő (lőni nem tudó) helik 2 méteres körzetbe lőszert ad a járműveknek,közben javítja azt. Oil fields egy rohadt jó pálya,de Arab barátainknak nincs főbéze , ezért csináltam egyet így nincs basecamp. Stb.... Pályák nagy része tök jó,csak igazságtalan a járműelosztás,ezért kérdeztem meg több játékost,hogy hogyan jobb. Persze mindenki kedvére nem lehet tenni,van aki a repcsiket rühelli,pedig nem zavaró,ha másik oldalon is van egy Rapi :D Beersnek igaza van,járműves pályák sokkal jobbak , akkor nyomhatnánk bf2 -vel is ill. összes többi bf ahol nincsenek járművek,csak műanyak szarok :) -
#16276 Majd kiderül,ha jön a nép és többet akar.
Toborozzátok a népet,ti ismeritek a dc emböröket. -
#16275 szar :)
Nekem inkább járműves mapok fekszenek!
Akkor inkább bfbc2-nék :P! -
#16274 Meg?:) -
#16273 oil fields van, a többi meg...... :) -
#16272 Oil fields ,meg basrahs edge,meg al khajifi docks sem jó már ?:D -
#16271 egyelőre maradjon az eredeti, ha lesz rá igény a mod-ra meglátjuk..... -
#16270 kicsit szelektáltam, ezek (is) maradtak -
#16269 Anno az LS szerver sokszor összeomlott linux alatt,mikor rátettem a moddolásokat,szóval csak finoman azokkal. -
zebrock #16268 eredetibe én ezeket csípem,de moddolva van még dögivel :)
el_alamein
dc_lostvillage
dc_battle_of_73_easting
gazala
-
#16267 map list ötletek jöhetnek -
zebrock #16266 Már elkezdtem reklámozni :) -
#16265 Szólj a kurváknak, hogy aktíválják magukat! :)