Desert Combat Bf1942 mod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát nem tom 73eastingen nem éri meg kihívni a Z-t. az UTGN most verte meg õket 30 ponttal 😊. Nagy szakítás lehet a SOE (velünk közölték hogy nem álnak ki mert túl nehéz ellen vagyun 😛 ) vagy Nova esetleg az RFTN.
Vigyázzatok! Assaultban pl. eléggé nagyot fejlõdtek a Vulgárosok és a home szerverükön qrva szarok a pingek, szal csak óvatosan. DC-FR-t nagyon meg lehet húzni Lost Village-n csak mindíg az a kérdés elég-e az az elöny az ellenfél mapjára, ottani pingek elég jók. Ladderben óvakodjatok a lepörgetõs mapoktól (elég egyszer elkottázni és vége), és a Top 5-ben lévõktõl. Ha nagyon nagyot akartok szakítani pontilag legközelebb akkor Z klán (most 8.), szerintem szétverhetõek simán.
http://GOro.hu
DCFR erõs, nem ajánlom még. Top 10-esek voltak. Érdemes CB-n azt is megnézni hogy kivel játszottak, hol, milyen eredménnyel.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
DC-FR szerintem elegge eros, mondjuk LV-n verhetoek, de a home mapjuk insallah, es ott erosen is jatszanak.
TA mar nincs a toppon, de azert az FB sem nullazta ki oket, szoval masodik meccsnek nem ajnlanam oket.
TA mar nincs a toppon, de azert az FB sem nullazta ki oket, szoval masodik meccsnek nem ajnlanam oket.
Together we'll fly someday...
jó akkor szerinted: DR, IRF, Vulgar, TNT.
Mi még hozzá raknánk a: DC-FR-t és a TA-t
Róluk mi a vélemény?
Mi még hozzá raknánk a: DC-FR-t és a TA-t
Róluk mi a vélemény?
Ha olyat akarsz aki elõttetek áll (tõlük lehet jó nagyot szakítani), akkor a DR, IRF, Vulgar, TNT. Velük szerintem nem lenne gondotok. Bár nem vagyok tisztában teljesen az erõviszonyaitokkal, így csak felsoroltam azokat akiket mi könnyen vertünk élesbe vagy gyakon.
Errõl jut eszembe. Mondjatok olyan klánt a CB-n akit ajánlanátok nekünk ellenfélnek.
A mostani ellenfelünk lemondta a bulit. Szóval most nincs senki a láthatáron.
Elõre is köszi.
A mostani ellenfelünk lemondta a bulit. Szóval most nincs senki a láthatáron.
Elõre is köszi.
Ötlet jó! Nekünk Szerda 21-tõl illetve, ha nincs meccsünk Péntek 21-tõl van Gyakorlás saját szerveren! Szivesen látunk ott benneteket is. A kod miatt TS-en megtalász! Egyébként is a magyar klánokkal csak gyakot játszunk, semmilyen éles mecsre nem hivjuk õket!!! Igy az a "hatalmas szeretet" nem romlik tovább, esetleg még gyakok során enyhül is! Valamint verjük a külföldieket, ne egymást!
Csak nem a Notr3ady féle species multigaming dolog? 😊 Mer az jó lehet. Mondjatok má valamit vaze. 

Grat!
Mosmá kilehet akkor egymást hivogatni barátságosokra. Így egyszerûbb az egyeztetés. Mind a 4 klánnak nem?
Mosmá kilehet akkor egymást hivogatni barátságosokra. Így egyszerûbb az egyeztetés. Mind a 4 klánnak nem?
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
A dekára kimért is simán jó, ezen ne baszd fel a lóhugy agyad, tökimatyi! 

Az istenmegbassza kivert-et akartam írni kimért helyett...
megvolt a
ulás mára is
megvolt a
ulás mára ishttp://GOro.hu
Az basszon szájba téged is, aki a jó kurva annyát baszta vörös lámpafénynél a dekára kimért kankósfasszal!!!
http://GOro.hu
Télleg? Navazzze, hogy ez nekem nem jutott eszembe!
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Maradhattál volna még pár évet, akkor nem kéne minden kibaszott topicba ezt olvasni... Baze.
Szabadságon voltam majdnem három hétig.
Nem olvasok vissza.
Csakazértse.
Igen. Ebben a topicban sem.
Nem olvasok vissza.
Csakazértse.
Igen. Ebben a topicban sem.
Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.
Hát akkor ma lejátszottuk az elsõ Derbynket!
DesertShield - 73-Easting pályákon egy nagyon kulturáltan játszó csapattal!
BB - BFC ( Belgium ) 690 - 69
Sikerült mind kettszer lepörgetni õket a pályájukon (DesertShield). Eastingen pedig hoztuk ami kell.
DesertShield - 73-Easting pályákon egy nagyon kulturáltan játszó csapattal!
BB - BFC ( Belgium ) 690 - 69
Sikerült mind kettszer lepörgetni õket a pályájukon (DesertShield). Eastingen pedig hoztuk ami kell.
Danny !
Te csalánra hugyoztál ma ? Vagy csak kötekedõsnapod van ?

Te csalánra hugyoztál ma ? Vagy csak kötekedõsnapod van ?

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"
Ne veszekedjetek az FB-vel jó gyerekek (-1). De az a vezérkutya 😊 Hát az kriminalisztika 😊 Ma elüldöztem ircrõl 😄D
Jó hát ti annyira jók vagytok hogy 7 üres faluban nincs párotok, jóhogy kikaptak! 

Jaja soksikert a vasárnapi meccshez nem tudom mi vár rátok mert nem ismerem az ellent.
vs = =
438 : 280
NFZ : Gazala
nagyon jók voltak a fiúk, de nem eléggé 😉
438 : 280
NFZ : Gazala
nagyon jók voltak a fiúk, de nem eléggé 😉
Láttam CB-n, hogy BB klán indul a ladderen. Sok sikert az elsõ éles meccshez! 

Grat. Mi egyre közeledünk a vasárnapi kötelezõ bukáshoz. HFD ellen könnyü lesz a meccs. Mást nem kell csinálni, csak elbújni a fõbázison egy atombunkerben, akkor talán nem lõnek le...
Mert az internet belassul, de a cuuc is megvan és a brobléma is megoldásra talált. Kösz!
ACER Aspire 5738ZG
Gratula
!
!DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Mi lelt benneteket?