Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KulacsKa
Mi is ez ellenség a kapuknál vagy ryan nyomi megmentése . 😊

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

DannyL
Bumm a fejbe.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DonC
Hozzá se szólok mert leszarom az egészet :-)

DannyL
fapumából fakutya az üvegtigrisbõl ez megvan... esetleg kutya volt már BF talin amire nem jutott be ok... ja jóvan vágási ,)

DannyL
én is szeretem

DannyL
elvesztettem a fonalat édes 😊

Frankie
"Én azért szeretem ezt a fórumot, mert az unalmas reggeleket egy mókás flémmel színesíti számomra"

BurnBaby
és ha megint csak a parkoló kocsikig jut? de lásd kivel van dolgod. kitoljuk a kanyarba az üvegtig... akarom mondani fakutya büfét... ,)

www.battlefield.hu

DannyL
Ja meg mégegy Te bitch! 😉 Ne ugrálj a tankomon mert megtöltelek mint a galambot Icanéni a búcsúba. Senki se szedheti le a dukkót a T72-esem orráról! 😄

DannyL
Nekem télleg nincs vele bajom még nem szótt be, sõt normálisan eldumáltunk má párszor mircen, de persze vannak dolgai amik ettõl függetlenül nekem se tetszenek. De neked nem mindegy, hogy milyen sörösüveget dugsz a seggébe? Totál mindegy. 😄

Me0w
Kõbányai arcletépõ világos? 😊

Together we'll fly someday...

DannyL
ÁÁÁÁ jó gyerek a kutyu én biztos meghívom egy sörre.

Cobra sajnos az itt a probléma hogy ilyen kis csira ember mint a vk mert máshogy nem tudom nevezni, csak fórumokba és ircre tud irogatni szidni egy más csapatott de ahhoz gyáva hogy oda álljon bárki elé is és megmondja neki a véleményét szégyellem hogy valaha kiálltam mellette mert az ilyen ember nem ember

SinClaiR
vagy valami: mittudomén

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

TheGOro
Na hogy ma valami értelmesrõl is beszéljünk felteszem a kérdést, lenne -e igény OC-s meccsek közvetítésére? Lehetõségek:
-igen
-nem
-zOxigén!

http://GOro.hu

TS Zolly
hm

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nem3sis
nab+ kimaradt 1 t. Nem fogok itt..

Minden csak nézőpont kérdése.

Nem3sis
Keressek vissza hogy hogyan reagáltad le azt mikor valami nagyon nem tetszett? Gondolom te se 1 hozzászólást írtál..
Egyébként pedig részemröl ennyi. Nem fogok it floodolni 1000 hozzászólást egy ilyen kis hülye miatt.

Minden csak nézőpont kérdése.

TheGOro
Figy nem biztos hogy tehet róla mint mondtam ez lehet vele született rendellenesség, illetve szülõk hibája is az ilyen jellegû deviáns viselkedés...

Me0w
Ja es az iskolajat is az EN adombol fizetik 😉

Me0w
Nem erzed azert kicsit furcsanak hogy egy 15 eves faszfej, akinek annyi a tapasztalata az eletrol, hogy iskolaba kell jarni, olyan embereket anyaz valogatas nelkul akik mar letettek valamit azert az asztalra? Ha szerinted ez totalisan megfelelo viselkedes, akkor szerintem az on keszulekeben van a baj.

Me0w
Frissitsd manualisan (©Zolly)

TheGOro
Ezekkel a hozzászólásokkal is csak tovább evezünk a flém tengeren...

vki
Mi a francnak lök le a PUNKBUSTER 5 perc után?

ACER Aspire 5738ZG

DropTable
Cobra köszönöm ! Ezt írtam le már egy éve. De szerintem neked sem fognak szótfogadni.
Amúgy tényleg nevetséges az egész hercehurca.

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

Cobra.
Nem veszitek észre, hogy mennyire lejáratjátok magatokat a normális emberek elõtt? Ha annyival jobbnak hiszitek magatokat VK-nál, akkor miért írtatok 3X annyi hozzászólást, mint õ ? Félre ne értsetek, nem akarom védeni, de amit most csináltok, az nevetséges. Aki nem bírja ki szó nélkül ha egy chaten vagy fórumon hülyeségeket írnak róla, az jobb ha nem látogatja ezeket a helyeket.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TheGOro

Azért megnézném hogy kivel beszélnél így az életben...

Garantálom hogy rögvest bárki seggbebaszarintana, ilyen gerinctelen, jellemtelen, tiszteletlen, deviáns viselkedési formával...
Viselkedésedre pontosan ráillik egy sérült gyermek/fiatal szexuális fejlõdésének sajátossági jegyei. Egy értelmileg sérült gyermek esetében a mentális fejlõdés gyakran megreked, és ezzel együtt a személyiség egészének fejlõdése is akadályozott lesz. De az ösztönfejlõdés és biológiai érés viszont tovább halad, és így diszharmónia jön létre. Ezért viselkedésében nem tud állandóan viszonyítani a külvilág reakcióihoz, megnyilvánulásainak szocializációja nehezen valósul meg. Ez általában vele született rendellenességek, és/vagy a szülõk által bemutatott nemi viselkedési modell folyománya. Ezzel a témával is a társadalomtudomány foglalkozik, és ezért ajánlom számodra, és szüleidnek ezen tudományok tanulmányozását... Egyébként ha tényleg olyan überfasza gerinces csávó vagy akkor ajánlom pölö DonC-ot felkeresésre, (talán õ rendelkezik a tímbõl a leginkább madár lelkülettel.) és oszd meg vele gondolataidat. Kérésre házhoz is megy... Viszont az ebbõl kifolyó következményeket lehet hogy megbánod, bár lehetséges hogy ez is egy roppant jó gyógymód problémáid kezelésére, és hosszútávon belátod ennek szükségességét, és hálát adsz az atyai 'pofon' szolgáltatójának, hogy életedet, és természetedet az emberi normáknak megfelelõ szintre pofozta...
Azt viszont sajnálom hogy, sokak az FB-t õnagytírpákosságoddal azonsítják, mikor õk nem felelõsek sérült gyermeki viselkedésedért és annak következményeiért.

Adyy
Júj istenem milyen szövegek 😊
Én már csak röhögök rajtatok meg a szánalmas vitáitokon.
Ennyi...

Tudjátok okos enged szamár szenved elvet kéne válasszátok.

TS Zolly
Azt a liliomot már elöttem jó alaposan megtaposták. 😊

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TheGOro
😄DDD Zolly te kis liliomtipró...

TS Zolly
Hm. Ennyi idõs koroba be akartak rángatni apasági tesztre.

Kutya! Ha a játéktudást nemis, legalább a kort tiszteld.

Nem3sis At Work
Te kis nyomorult idiota, lassan eljon az ido mikor kilepsz a lakasbol es valaki szajbab@sz csunyan...

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

DonC
szép volt kutyu 😊

DropTable

SinClaiR
Sziasztok. Ismét szép napra virradtunk, aztán hazajöttem, és bekapcsoltam a gépet.

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

DannyL
Istenem...a boldog serdülõ kor. Kikosarazás hegyek, pejhedzõ bajusz, megindul az ondóképzõdés. A régi szép napok....

vezerkutya
Higher örulnel ha egyszer az eletbe bekerulnel az FB be kulonben UTALOM A DC-t.

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

Me0w
Miven kutya? Pubertás vagy elfogyott a gyógyszered? 😊

Higher
<frx|higher> 1stAdvance: get a name that actually means something 😊
<s^FB|1stAdvance> hiher nyald ki a seggem 😄
<higher> <s^FB|1stAdvance> higher elhataroztam csak akkor beszelek magyar klanal hogyha nagyon muszaj es leszarom h mit sir a szatok elpicsaztunk titeket es el is fogunk ha nagy a szatok na csa
<frx|higher> 1stAdvance: pls say it in english that you are a 13 years old prick with no brain whatsoever...
<frx|higher> let me translate s^FB|1stAdvance's kind words: "Kiss my ass. I decided that I will only speak to hungarian clans if it's neccessary. I don't give a shit, we beat you and will beat you again if you are bigmouthing" You see, that's coming from a 13 year old kiddo! 😊)
<s^FB|1stAdvance> Higher I'm 15 years old!!!! HAHAHA LAMABOY
s^FB|1stAdvance> mivan irigykedtek vaze h meg elottem az elet? HAHA
<s^FB|1stAdvance> FRX NOOOB
<s^FB|1stAdvance> 😄

Kutya te Isten barma, ez csak rosszabb és rosszabb lesz neked. Kézpénznek veheted, hogy elkapunk hamarosan. A hátadra saját kezûleg szikével tetoválom azt, hogy FRX OWNS MY PUSSY, miközben DonC a fejed "rendberakásán" fog dolgozni. Sõt lehet még a kezeidet is eltördeljük bár az nem lenne túl szép dolog, hiszen akkor elvesztenéd szánalmas, szürke életed értelmét a DC-t.

Ezek után azt hiszem az FB csak azt teheti, hogy kirúgja soraiból ezt az elkorcsosult kiddo-dedót. Ha tökösek vagytok megteszitek!

vezerkutya
Jaj elfelejtettem olvasni ezt a vicceket LOL amiket itt osszehordtok. HAHAHA. Istenem ennyi baromsagot. Mi a faszt gorcsoljek bazeg leszarom h mivan veletek bazdmeg. Engem 1 erdekel az FB es kesz a tobbieket segiteni nem fogom. Ha ember kell akkor keljen "igy jartatok". Ha valaki megy az FB bol az mennyen segiteni de en nem fogok na szasztok faszparasztok. TRALLALALALALALALA Es most oruljetek vadbarmok HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

TheGOro
pangás... punnyadás... recskázás... csak élett nincs itten! Lehet hogy hiányzik már egy jó flém, vagy valami... vagy valami... vagy valami...

DannyL
böff

Me0w
;>>>

TheGOro
Egyébként a ( BB ) training szerveren megértem hogy nincs szavazás, de azért nem lenne baj ha -20-nál már kivágná az embereket...

TheGOro
Az nem cár!

DropTable
Már aki arra lakik...Én meg autózhatok 200 km-t még hazafelé vazzeg.

Max Damage
pontyosan. 😊

TheGOro
békávé powa!

DannyL
Az agresszívot kikérem magamnak! 😉

Cobra.
A sok agresszív alkoholista

Hide and fear, Cobra Commander is here !