Desert Combat Bf1942 mod

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

datango
Csak annyit szeretnék mindenki figyelmébe ajánlani: Kishawer nem Vezérkutya !!!!

----
Sajnos klántársamra rá akarják bizonyítani hogy õ az , még egyszer megismétlem NEM õ az!

Köszönöm.

Holdpro
<#guluszem1>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Dobjuk be a mocsárba!<#vigyor1>
Adyy
Etensön!!!

Mindenki igyekezzen a szerverét átállítani 1.61-re, mert tegnaptól Hivatalos verzió lett (CB-ben is kötelezõ).

Köszike

ADYY (Kezdõ csíter)

Affene lebuktam <#vigyor3>

A francokat!
A legnagyobb csíter Pash!<#puszi>
Cobra.
Holnap reggeltõl valószínûleg tölthetõ a DCX 0.8!

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TS Zolly
Adyy a legnagyobb csiter!<#beka3>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nem3sis
mi is mehetünk?<#banplz>

Minden csak nézőpont kérdése.

vezerkutya
Ady ady gyere verekedni kis ribanc 😊)))

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

Adyy
<#bee1>

Adyy
erre várom a válaszokat

Adyy
Na szal mindenki kapja be és rohadjon meg. Utállak titeket, ROHADJATOK MEG!!!!!!!!

SinClaiR
Mér te ki vagy amúgy?

<#zavart1>

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Frankie
mennyire feldobna a tény, ha nem használná más a nevem 😊 fõleg olyan nem aki sokkal késõbbi entitás a BF-ben 😊

Flém? 😊

BB, ezt mondom én is, de most én voltam a szenvedõ fél!!!<#szomoru2>
Szerencse, hogy úriember módjára lerendeztük. 😊

Drop pedig nagyon atom játék volt. Hullottak, mint a legyek én pedig azt hittem én vagyok ilyen skilles. <#vigyor2>
BurnBaby
drop
ha nem kezdünk anyázni azonnal, akkor unalmas
fontos a sorrend. utólag úgyis jobbára kiderül h fölösleges volt a balhé. így viszont elmarad 😞 szal ne adj flémellenes tanácsokat a népnek ,)

www.battlefield.hu

DropTable
Amúgy Mini megnéztem a naplót a szerveren, tényleg egy nevetséges félreéertés lett felfúja. Ahogy innen látom, mindenki csak minden 2. sort olvasta el a játék hevében.<#nyes>
Viszont tanulságos a dolog mindenkinek, hogy ha valami érdekeset lát akkor elõbb fotó majd aztán duma. Már csak azért is mert a gyanusított amúgy is abbahagyná ami titokban mûvel ha lebukik és megtudja.
Elõbb fotó majd anyázás !!<#banplz>

\"Szabadság, szerelem, ext2 kell nekem !\"

DropTable
És FB-n próbáltam és megy szépen, nem volt vele gond.

Higher
Jaja unicorn olyanokra gondolsz mint pl. akit DonC lekéselt valamelyik nap és azzal védte magát hogy "lefagyott a kép" ?! 😊)) l

TheGOro
szeszeszegény ^^

http://GOro.hu

Elolvastam. Boldog vagyok.
Frankietõl elnézést kérek itt is!
Természetesen az igazságnak most is két oldala van.
Ja, a leírt mondatokat biztos vissza lehet keresni, gondolom vicces.
Cobra.
+B (ez lemaradt az elejérõl)

Cobra.
B-sek láttam próbáltátok az 1.61-et. Mûködik rendesen?

TS Zolly
Frenkie nem tudott itt választ adni, de megtette a battlefield.hu oldalán. Érdemes elolvasni.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Ja és azt is irta, hogy ha nem tudják bizonyitani akkor hadják békén. Végülis Frenkie inkább Béla pártját fogta.

TS Zolly
Naaa! Utánna érdeklõdtem az egésznek. Egy csapattárs vette észre, több mint valõszínû egy DR-es, hogy Béla uriember a föld alol lövöldöz. Magyarán bugozik. Irták ezt a szerveren többen is. CoR-os Frenkie csak annyit fõzött hozzá, hogy csinálni kell szkrinshotot, és az ilyen csalót bannolni kell a szerverröl. DR klán szerver RM logfilébe szerintem vissza lehet keresni a leirt mondatokat.

genRob
A sssszemetek, kicsinálták Kenny-t<#vigyor2>

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Valóban ki lehet lõni bárkit a BMP hátuljából, akár még M16-al is, sajnos ez programhiba.
Velem már sokszor történt meg, semmi csalás nincs benne. Más dolog az, hogy nem életszerû, de ez a játékkészitõk hibája.

😊 akart lenni. fõleg pár üzenettel forábbi értekezésem ügyén.
Cobra.
Nem tudom, ezt te most hogy értetted, de amit írtam, talán még csak nem is bug, hanem az utas nem olvad bele a jármûbe, mint a vezetõ, és talán ezért a gépágyú splash damage tudja sebezni.

Unicorn1979
na meg amatõrökkel akik TK-hegyeket csinálnak és BC-zni tudnak csak <#falbav>

Harcra fel !

tele vannak csalókkal a szerverek!
Cobra.
Ha már bug, akkor mondom, hogy tegnap DCF-ben egy Mig kilõtte a BMP hátuljában utazó katonát. Igencsak meglepõ volt.

Ismeretlen versenyzõ gépén.
Nem szerencsés, de érthetõ. Legalább valaki kezdeményez egy jópofa dolgot.
kz
Oszt hol a kép?

Ez az aláírás helye. Ide mindenki okos dolgokat írogat.

Beers
Nem hinném,hogy klánonkénti 1000 Ft gazdasági válságot idézne elõ bárkinél is!
Örüljetek neki,hogy valaki nem sajnálja az idejét arra,hogy szervezgeti a war-t!
Mehet a hent 1000-el!<#violent>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

U42TIBA
szvsz nem szerencsés hogy részvételi dijjas a kupa.

Még mielõtt valaki megvádolna a ma esti pár óra játék után, amit Bela néven nyomtam, felvilágosítom, hogy nem vagyok csíter, és soha nem használok tudatosan bugot -lévén nem is sokat ismerek. Hátrébb az agarakkal, nem kell egy valószínûsíthetõ program hibát felfújni és a nyakamba varrni.
Ezúton is köszönöm -talán Nitemannak (elnézést ha valakit kihagynék, vagy rosszul tudnám), hogy kiállt mellettem, hiszen a játék hevében eleinte azt se tudtam kirõl van szó. (Már örömködtem az újabb flame lehetõségén. 😊 )
Valamelyik COR-osnak , aki szította azonnal a feszültséget ezúton üzenem: <#action> !
A képre, ami készült, természtesen kiváncsi vagyok, hozzájárulok a közzétételéhez, személyiségi jogaimnak fittyet hányva. Tanulhat belõle mindenki aki rendelkezik némi IQ-val, hogy nem minden csít, ami annak látszik és nem kell egybõl a belügyminiszterhez rohanni.
Zárszóként még annyit: egy éve csak ezzel a programmal játszom, nem fogom elrontani a kikapcsolódásomat csalással!
JAja hivjuk az a NEmeteket<#gun><#gun><#violent>
datango
hm ?

vezerkutya
Ha lehet akkor ellenetek a Német válogatott fog jatszani a FB szineibe. Féljetek! 😊

\"Az egész élet a halálhoz vezető út\"

Beers
Ja<#nevetes1>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

datango
na ja , bekel osztani , nameg legalabb jut mindenkinek vehicle 😄

BurnBaby
hát igen. csak épp 5v5ben a legtöbb pálya értelmetlen 😊 de tény, h a kicsik is játszhatnak! 😊

www.battlefield.hu

datango
hmm ... /// Nemrossz // Nem baj az az 5vs5 így legalabb a kiccsi klanok is benevezhetnek... !

DropTable
Vicces lenne <#nemtudom>

genRob
Jól hallom emberek?! A magyar kupában lehet kölcsön pléjjerrel játszani???

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Svindler
Nem lenne ez rossz dolog csak 1-2 dologban változtatni kéne! pl.: 5vs5? Ez nem CS!!!

PT-6| Rodat