Rise of Nations

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devids Pro
úgyértem h ennek a free-nek te megkerested a jelszavát?
ha igen elmondanád?
Devids Pro
de valami baromságokat kell összevissza keresni jelszót nemtudsz?
Ha valakit érdekel innen ingyenesen letölthetõ a rip: http://warezcenter.cjb.hu/free.html
link
grebber
Ebben Rise of Nationban miért nincs olyan küldetéssorozat amiben ha átviszel egy pályát adja a következöt?

Next PC upgrade: 2022

gyraph
😊
Vannak kissebb kulonbsegek, de azert az alap persze a megszokott, megis szerintem erdemes vegignyomni, a nepek kozti differenciak es meg egyebek miatt is...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Mester,

Nyomtam az eredetit, abban nem jött be a conquer the world mód, viszont tegnap kipróbáltam a cold wart, és nem is olyan rossz 😊

A többi az nagyban különbözik ettõl a játékmódtól, vagy csak a szöveget meg a korokat cserélték ki benne?

gyraph
Igen, roppant hulye vagyok. Mi utalt arra, hogy nem ertem, hogy mirol van szo? Mind1 hagyjuk. Nagyon nem erdekel az egesz. 😊...
Egyebkent, hogy a jatekrol is essen szo, szerintem mindenkeppen erdemes letolteni az uj kiegeszitot, mert sok ujdonsag van benne, eleg erdekes tortenelmi hadjaratokat nyomhatunk vegig, -amikhez viszonylag jo kis tortenelem lecke tartozik 😊-, vagy akar terhetunk el toluk sajat strategiank szerint. Sokkal nagyobb szerepet kapott a diplomacia...sima csatakkal nem tudunk vegigvinni sok hadjaratot, mert feladatnak kapod, hogy alakits ki ezzel es ezzel a nemzettel diplomaciai kapcsolatot stb. stb... Az AI is kicsit mintha komolyabb lenne es egybol reagal minden "mozdulatra"...mondjuk a nehezsegi szint itt biztossan szamit. Mindemellet pedig a regi fantasztikus zenekhez egeszen frissek tarsulnak es dobjak fel az amugy sem gyenge hangulatot. Ezenkivul meg sok ujdonsaggal talalkozhat, aki a kiegeszito mellet dont. En mar vegig is toltam Nagy Sandor hadjaratait, a kovetkezo lepesnek a hideghaborut valasztottam. 😊

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

jah mert nem érted amirõl eddig szovolt 😊
jo8

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gyraph
Nagyon Lbeszelunk 1mas feje mellet... Jo8!

1. miylen vitában?
2. ki cserélt szerepet? én azt mondom amit elejétõl fogva, ti emg itt ilyen olyan okokbol kifolyolag váltogattok a két véglet között... 😊
a 99% meg azért tulzás max 90... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gyraph
En se azt mondtam, hogy 100%. Beertem egy szereny 99%-al. ...De azert szepen szerepet csereltetek a vitaban... 😊

miért ne lenne vita téma? 😊
amugy énis azt modntam hogy a nagyrészükhöz kell olvass visza..., de az finoman szolva nevetsgées hogy nincs is olyan amihez nem kell 😊

gyraph
A kiegeszitok 99%-hoz fel kell installalni az eredeti gammat...ez teny, ezert is kiegeszito. Ez nehogymar vita targya legyen. Ha a karod sorolok neked ...😊

szvsz egy game nem attól lesz kieg hogy te minek tekinted hanem hogy micsoda..., ez persze lehet jó is meg rossz is adott esetben...
amugy meg attól még hogy egy progi külön fut de össz ujátiás bene anyi hogy van 10 új map, 8uj egység meg 2 uj nép meg hasonlo dolgok szvsz pl nem különálló gama csak egy kieg és még annaks e valmai táp feltétlenül... 😊

Devids Pro
de igaz, mert én azokat nem tekintem kiegeknek amik magukban is futnak, azokat én külön játéknak tekintem de nézõpont kérdése😊
NEMIGAZ! 😛
voltak/vannak "igazi" kiegek is amik tartalmazák az alap gamet is és/vagy magukban is futtathatóak, nem sok de volt 8ja és keigekbõl is votl iylen nem a gold meg hasonlo megjelenésû dolgokra gondolok 😛)

Devids Pro
jó 1-2 kivétel van de azok nem "igazi" kiegészítõk
ha erre megint azt mondod h nem igaz😊 akkor nemtudom😊
ez megint nem igaz mert nem feltétlen kell midnen gamehoz az alap 😊

Devids Pro
ja látom te is abban szenvedsz😊
hát az alap az persze hogy kell hozzá..
igaz mert rosszul fogalmaztam mivel én eredeti alatt ott nem a bolti verziot értettem hanem az "alapot" fogalomzavarás rulz 😊

Devids Pro
hát szvsz nagy tévedésben vagy😊
1 játékkal sem találkoztam még amihez kelett volna eredeti a kieghez
mondj 3-4 olyan játékot akkor elhiszem😊
mellesleg neked se sok dolgod lehetett még gamekal mert ált a kiegek 90%hoz kell a kieg... 😊

Devids Pro
hoppá ezt elírtam 😊
szóval nem kell az eredeti a kiegészítõhöz sztem
gyraph
LOL

ez eredeti az alap hoz? kcsiit fogalomzavarban vagy... 😊

Devids Pro
sztem nem kell az eredeti az alaphoz, még 1 játéknál sem láttam hogy kelett volna úgyhogy sztem itt sem kell
kinek a pap kinek a papné 😊
az alap game tetszett de msot csak azért hogy van 5 uj nép 10 uj egységel nem fogom ujra leszedni 😊

pedig érdemes

oks, akkor ezt se fogom aszem elszedni 😊
anyira azért nem vlt jó hogy mgéegyszer leszedjem az alapot

gyraph
Mindekeppen kell az eredeti game...

kérdés: kieghez kell az eredeti? csak mert nfo nem irja hogy kéne de azért potyára nem akarom elszedni...

gyraph
na vegre...

Serpa
ez a mondat nagyon is tetszik nekem !

"razor strikes back with another nice title for your enjoyment."

addon nfo-ból

grebber
Kijött a kiegészitõ.
2004-05-02 Rise Of Nations: Thrones And Patriots (c) Microsoft 39x15 MB RAZOR1911 8.3

gyraph
Megjelenes ota fent van a gepemen es mai napig szorakoztat, kedvenc RTS nalam...,de valahogy tenyleg hanyagolva lett ez a game itthon.

hmm msotlátom csak miylen felkaptt lett a game 😊 bezzeg amikor még aktualitása volt az alapnak le se szarta senki... 😞

gyraph
A RISE OF NATIONS: THRONES & PATRIOTS demo megjelent!!!

Hogy lehet multizni?
én nem vagyok szakértõ!
Davidka
mámmá mijá! ilyen igénytelen bannert!! Berakni egy ekkora randaságot?! - Mindezeket nem mondanám, ha legalább vki vette volna a fáraccságot, hogy nem csak leszedi a hivatalos oldal tetején lévõ képet, hanem kicsit alakít rajta és monnyuk eltûnteti azt a szalagot!!

Á, betették a moderátorok ide a bannert!!!! Én kértem! zki, te vótá'?
zaki
nemsokára, mivel már aranyon van

grebber
Mikor jön a kiegészitõ mert képekbõl itélve nagyon ott van???

GanXstaZolee
sajnos en se talaltam pedig jo lenne ha volna na majd ma este egy no atom gamet toljunk! 😊))

😊)
Devids Pro
megjelent már a kieg mi a cmíe vqagy mi lesz a címe?
gyraph
Na vegre. Aprilis 28.-an van a boltokban elvileg, remelem addigra vegig is jatszhatjuk. 😊

a kiegészítõ lemez gold lett!
http://www.microsoft.com/games/thronesandpatriots/

Kiegje még csak készülget, ha Hardwireden rákersel, ki lett hírezve régebben egy trailer belõle.
Nekem tetszik, alig várom.

Bár az eredeti game is tutifrankó, nagyon jó...
Nincs véletlen magyar oldala/community-je neki?

Eléggé el van hanyagolva, pedig tényleg nem az egyszerû eset. .)

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

ez még nekem is új