388
  • Devids Pro
    keress cracket, amúgy a simához vagy a kieghez tetted fel a pathet (van a kieghez eggyáltalán patch?)
  • wazzup
    Valaki tudna segíteni? Merthogy feltettem az 1.03-as patch-et és nem akar elindulni a game. azt írja ki hogy Please insert the disc. Nincs hozzá valami crack? Valaki segítsen!!!! Elpre is köszz
  • gyraph
    Eloszor is telepitsd azt, amit hianyol szerintem:
    innen...
    Gondolom ez segit.
    Sziasztok!Feltettem a gépre a játékot.Telepitett sikeresen,de amikor elinditottam a microsoft intro fejjel lefelé jelent meg,s visszadobott a windosba.A következQ inditásnál pedig a következö hibaüzenet jelent meg:msxml 4.0 is not properly installed.Kérem segítsetek mert nagyon jó game,de így szart sem ér!Köszi!!!!
  • Mester01
    Nah segitsetek mar
  • Mester01
    Sziasztok tudnatok nekem adni egy olyan pecset hogy a haverokal tudjak neten jatszani amit lejjebb talaltam az nem mukodik PLZ!
  • Devids Pro
    honnan szereztétek meg a játékot?
  • tbundy
    napóleont és nagy sándort végignyomtam, de pl az új világnál, v a hidegháborús kampányban volt, h hiába fejlesztettem a militarit, a néplimit maradt 125, ami komoly nehézségeket okozott...
  • lammaer
    "conquer" alatt a "conquer the world" játékmódot értem, illetve az azon alapuló új kampányokat (Nagy Sanyi, Amerika, Cold war stb.).

A numerikus billentyűzet + és - gombjaival is kell tudnod változtatni a sebességet. Szerintem.
  • via_mala
    A népességlimitet mindig a fejlettség szintje határozza meg. Mivel egyes küldetésekben a civilizációs fejlesztési ág le van tiltva (pl. a Nagy Sándoros-nál), ott a katonai (Military) ág fejlesztésének kimaxolásával lehet növelni a népességet 200-ig.
    lammaer: milyen conquer-ről beszélsz? Egyébként megtaláltam az Options->Game Options->Game Speed-ben lehet állítgatni a sebességet.
  • tbundy
    kérdés: a küldi lemeznél normális dolog, h néhány csatánál 125 fő a népességlimit?
  • lammaer
    Hogy-hogy nincs sebességfokozat? Solo game-ben biztosan működik a numerikus +- !
    Az összes conquerrel nyomultam, és nem rémlik hogy ott nem működne... vagy tényleg letiltották?
  • gyraph
    upsz..ez 2x ment el...
  • gyraph
    Majd visszaszoksz, ha ezzel jatszol :).
  • gyraph
    Majd visszaszoksz, ha ezzel jatszol :).
  • gyraph
    En "moderate" fokozaton szoktam jatszani vele.

"Az a baj, hogy nincs több sebességfokozat, mint pl. a SimCity-ben, így tiszta kapkodás a játék: termelés, upgrade, támadás, termelés, upgrade, támadás, termelés, támadás, upgrade, támadás, termelés ..."

En pont ezt szeretem ebbe a jatekba, hogy folyamatos porges az egesz, es egy pilanat megallas nincs a gyozelemig. Az igaz, hogy "moderate" fokozatnal tobbet en sem szoktam vallalni, mert az mar tul kapkodos es altalaban bele is bukok.
  • via_mala
    Na végre egy küldetést sikerült megcsinálnom de csak 'Easy' fokozaton, és még így is kevesebb, mint 5 percem maradt csak a végére.
    Kicsit el vagyok szokva az RTS-ektől.
  • via_mala
    En mar vegig is toltam Nagy Sandor hadjaratait
    És milyen fokozaton? Mert én 'Tough' fokozaton már 2 pályába kezdtem bele és mind a kettőt elbuktam. :(
    A vicces az, hogy mikor másodjára kezdem bele, akkor sokkal hamarabb buktam, pedig fel voltam készülve rá, hogy kemény lesz. Ja és persze 'Modest'-re akartam állítani, de valahogy viszaállt 'Tough'-ra.
    Az a baj, hogy nincs több sebességfokozat, mint pl. a SimCity-ben, így tiszta kapkodás a játék: termelés, upgrade, támadás, termelés, upgrade, támadás, termelés, támadás, upgrade, támadás, termelés ... Arra sincs nagyon idő, hogy elolvassam az upgrade-ek mibenlétét, hacsak nem nyomok pause-t. Ebből kifolyólag pl. lehet, hogy rossz államformát választok a szenátusban, mert lehet, hogy inkább a despotizmust kellene választani Nagy Sándornál, és nem a köztársaságot...
  • antijedi
    csak kár hogy ehezis kéne az alap... :P
  • tbundy
    végülis van olyan, csak Te határozod meg, h merre terjeszted a birodalmad, kivel akarsz harcolni
  • Devids Pro
    úgyértem h ennek a free-nek te megkerested a jelszavát?
    ha igen elmondanád?
  • Devids Pro
    de valami baromságokat kell összevissza keresni jelszót nemtudsz?
  • st4n
    Ha valakit érdekel innen ingyenesen letölthető a rip: http://warezcenter.cjb.hu/free.html
    link
  • grebber
    Ebben Rise of Nationban miért nincs olyan küldetéssorozat amiben ha átviszel egy pályát adja a következöt?
  • gyraph
    :)
    Vannak kissebb kulonbsegek, de azert az alap persze a megszokott, megis szerintem erdemes vegignyomni, a nepek kozti differenciak es meg egyebek miatt is...
  • lammaer
    Mester,

Nyomtam az eredetit, abban nem jött be a conquer the world mód, viszont tegnap kipróbáltam a cold wart, és nem is olyan rossz :)

A többi az nagyban különbözik ettől a játékmódtól, vagy csak a szöveget meg a korokat cserélték ki benne?
  • gyraph
    Igen, roppant hulye vagyok. Mi utalt arra, hogy nem ertem, hogy mirol van szo? Mind1 hagyjuk. Nagyon nem erdekel az egesz. :)...
    Egyebkent, hogy a jatekrol is essen szo, szerintem mindenkeppen erdemes letolteni az uj kiegeszitot, mert sok ujdonsag van benne, eleg erdekes tortenelmi hadjaratokat nyomhatunk vegig, -amikhez viszonylag jo kis tortenelem lecke tartozik :)-, vagy akar terhetunk el toluk sajat strategiank szerint. Sokkal nagyobb szerepet kapott a diplomacia...sima csatakkal nem tudunk vegigvinni sok hadjaratot, mert feladatnak kapod, hogy alakits ki ezzel es ezzel a nemzettel diplomaciai kapcsolatot stb. stb... Az AI is kicsit mintha komolyabb lenne es egybol reagal minden "mozdulatra"...mondjuk a nehezsegi szint itt biztossan szamit. Mindemellet pedig a regi fantasztikus zenekhez egeszen frissek tarsulnak es dobjak fel az amugy sem gyenge hangulatot. Ezenkivul meg sok ujdonsaggal talalkozhat, aki a kiegeszito mellet dont. En mar vegig is toltam Nagy Sandor hadjaratait, a kovetkezo lepesnek a hideghaborut valasztottam. :)
  • antijedi
    jah mert nem érted amiről eddig szovolt :)
    jo8
  • gyraph
    Nagyon Lbeszelunk 1mas feje mellet... Jo8!
  • antijedi
    1. miylen vitában?
    2. ki cserélt szerepet? én azt mondom amit elejétől fogva, ti emg itt ilyen olyan okokbol kifolyolag váltogattok a két véglet között... :)
    a 99% meg azért tulzás max 90... :)
  • gyraph
    En se azt mondtam, hogy 100%. Beertem egy szereny 99%-al. ...De azert szepen szerepet csereltetek a vitaban... :)
  • antijedi
    miért ne lenne vita téma? :)
    amugy énis azt modntam hogy a nagyrészükhöz kell olvass visza..., de az finoman szolva nevetsgées hogy nincs is olyan amihez nem kell :)
  • gyraph
    A kiegeszitok 99%-hoz fel kell installalni az eredeti gammat...ez teny, ezert is kiegeszito. Ez nehogymar vita targya legyen. Ha a karod sorolok neked ...:)
  • antijedi
    szvsz egy game nem attól lesz kieg hogy te minek tekinted hanem hogy micsoda..., ez persze lehet jó is meg rossz is adott esetben...
    amugy meg attól még hogy egy progi külön fut de össz ujátiás bene anyi hogy van 10 új map, 8uj egység meg 2 uj nép meg hasonlo dolgok szvsz pl nem különálló gama csak egy kieg és még annaks e valmai táp feltétlenül... :)
  • Devids Pro
    de igaz, mert én azokat nem tekintem kiegeknek amik magukban is futnak, azokat én külön játéknak tekintem de nézőpont kérdése:)
  • antijedi
    NEMIGAZ! :P
    voltak/vannak "igazi" kiegek is amik tartalmazák az alap gamet is és/vagy magukban is futtathatóak, nem sok de volt 8ja és keigekből is votl iylen nem a gold meg hasonlo megjelenésű dolgokra gondolok :P)
  • Devids Pro
    jó 1-2 kivétel van de azok nem "igazi" kiegészítők
    ha erre megint azt mondod h nem igaz:) akkor nemtudom:)
  • antijedi
    ez megint nem igaz mert nem feltétlen kell midnen gamehoz az alap :)
  • Devids Pro
    ja látom te is abban szenvedsz:)
    hát az alap az persze hogy kell hozzá..
  • antijedi
    igaz mert rosszul fogalmaztam mivel én eredeti alatt ott nem a bolti verziot értettem hanem az "alapot" fogalomzavarás rulz :)