Rise of Nations

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez a játék? Normál fokozaton már a második "pályán" sem tudom tovább vinni, az ellenség megállás nélkül termeli az egységeit, mintha valami cheater lenne... Már negyedjére kezdem újra lassan....
Jön a HD kiadás! 😊

http://www.gamekapocs.hu/hir/40122/erkezik_a_rise_of_nations_extended_edition
tudna valaki multiplayer cheatot?
szeretnék már egyszer nyerni <#dumcsi><#dumcsi>
én jönnék ha valaki akar játszani, de szedjétek le a throne and patriotsot is.
srácok nem kell hamachival szívni simán be lehet lépni a hivatalos szerverekre warezzal is...
gyertek multiplayeres szerverre!

Hamachi:
nev:kergejozsi
kod:123
van még valaki aki játszik a simával? szeretném kipróbálni a multiplayert

vagy a thrones and patriots-t csak a játékkal együtt lehet beszerezni? külön külön nem? csak azért kérdezem mert meg van a sima rise of nations és ahhoz szeretném ezt a kiegészítõt...

hali le szedtem netrõl a thrones & patriots kiegészítõt (innen http://cari-pcgames.blogspot.com/2011/10/rise-of-nations-thrones-patriots.html) és az a problémám hogy nem tudom hogy tudnám megnyitni vagy valami módon fel telepíteni ezekbõl 6 részre van szedve és valami .rar.tor fájlok

Frissítések megoldották a problémát! 😉
Valaki esetleg tudja, hogy hogyan lehetne 1920x1080 felbontásba rakni a játékot? Van egy rise2.ini fájl a dokumentumokban és ott ha megnyitom akkor át tudom írni a felbontásra, de nem rakja be olyanba, hanem marad alap beállításon, a menüben a beállításoknál meg nem jelenik meg a beírt felbontás. Érdekes, mert laptopon is beállítottam ebben a fájlban és ott egybõl így is indította (1366x768). Laptop is szélesvásznú és a monitor is, szóval ha egyiken megy akkor a másikon is kéne. help!!!
HALI!
vki tudna no CD cracket adni?? megvettem a gamet, de a meghajtó eltörte a CD-t (mindig ezt csinálja áramszünetnél!)

és most nem tok vele játszani :S

az emailemra: [email protected]
pls!
örök hála lenne!
Sziasztok!
Nekem a Gold Edition van meg, de az a problémám, hogy nem lehet menteni. Nincs a menüben se mentés (save). se betöltés (load). Mi lehet a gond? Ezenkívül cheat-eket sem tudok használni, mert az Enterezés után beírom a kódot, majd ismét Enter, de nem történik semmi. Tud nekem valaki segíteni? Nagyon megköszönném!
Hello,

engem érdekelne a multis játék. Akár gamespy-on is.

üdv
Hello!
Ha valakinek van kedve játszani hamachin keresztül az csatlakozzon:
Név:ron hun
Jelszó:6666
A játék Rise of Nations Gold 2905-ös verzió
<#integet2>
Hali kéne egy gyors segítség
Hogy lehet megnyitni a LAN on elmentett játékot hogy folytatni tudjuk??
Pattch kell hozzá vagy mi ??
köszi elõre a választ

gold edition a játék ha az számít
Úh, az valahol Genfbe voltxD
Nade most nekem sajnos behalt a game, nemtok játszani😞

every damn day

Melyik folyó partján, hallod-e? 😄
Én szoktam multizni.

Esetleg valakivel megbeszélünk egy multi játékot?

every damn day

Bakker, én ezt a játékot 3 éve egy folyó partján, tok nélkül, félig a földbe ásva találtam. Felraktam, azóta naponta játszom vele. Durva...

every damn day

Gold edition-t is lehet magyarositani, csak akkor a Throns end Patroits(hogy is van?) magyarositását kell telepiteni!
Nekem is ez van!
Hello!
feltettem a jatekot! és induláskor kihagyja a szokásos videot! na már ez nem is baj!hanem mikor megjelenik a menü akkor egyszerüen nem birok rakattintani semmire se,hiába kattibtok rá a solo gamera nem reagál! nem tudom mivan!tud valaki segiteni?
a gépem
amd 64 x2 duol proci 5400+
Ati Hd 3870 kari
2 gb DDr2 ram 800 Mhz
sarvice pack 3

grebber
Mentéseket

Next PC upgrade: 2022

grebber
A játék hova teszi a menéseket?

????????
Hello! Nekem nem magyar gold edition verzio van meg! lehet magyarositani ezt is?
na sztetek mit kellene csinálni ???

minek a hamachi?
ez a game teljesen simán játszható nem boltban vett 😊 verzióval is a hivatalos szervereken.
Lenne 1 problémám a Rise of Nation Gold-al . Az 1ik haverom gépén nem indul mert ez az üzi jelenik ki :"A játék nem futhat 256 színû mód megjelenítésével ! Kérlek változtasd meg a megjelenítést legalább 16 bites színmélységre !" pedig régen ugyanezzel a konfigurációval ami most van azzal futott !

hellotok! lenne 1 kis gond . mit kell csinálni ha ezt írja ki telepítés közben?:

Setup was unable to find a Rise of Nations installation on your computer and cannot proceed.Please install Rise of nations before attempting to install Rise of Nations Throne and patriots!

kérem segítsewtek.
Szerintem ezt nem csinálja ha az információ korában vagy mert ott nekem nem csinálja.

hali
thrones and patriots-ot tolom és néhány pályán ellenséges területen alapból lemegy az emberek élete. mi kell ellene?
Illetve MSN-en is elérhettek: [email protected]

Hello! Nekem lenne kedvem! Ha van kedved csatlakozz hamachin! Név: King N jelszó: 12345 Egyébként haverom is játszik tehát már 3-an lennénk 😊

Király a Rise fo nations! <#wow1>

<#confused><#confused><#confused><#confused><#confused>

Csá nekem lenne egy problémám.Most vettem meg a játékot és nemtom hogy hol lehet metropoliszt építeni vagy elfoglalni mert az erõsebb lényekhez az kell segítsetek köszi!!![#confused

hello nincs valakinek kedve nyomni egyet hamachin?
thrones and patriots-al? 😊

\"They\'re falling one by one!\" MSN hack: http://www.hacktools.atw.hu/msn.php

norbi56
valaki elmondaná hogy miért nem fogadja el a nevemet ha új izét akarok multiba?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Kéne nekem a RoN-hoz egy magyarosítás, de amit a magyaritasok.hu-n találtam, az feltelepítés után a játékot a pályák betöltésénél kifagyasztja. Mi a megoldás?

asszem 1.03 patch hiányzik
grebber
Feltettem a játékot de nem indul 😞

Valami Gathering Exception data ablak jöb be és fél perc múlva ez exe hibát észlelt leáll 😞

Mi lehet a gond?

hi lécci ,agyarázzátok el higy kell tört RON-nal a neten nyomni!
Colton
és kilép 😞

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Colton
Hello

mi a baj?

mert játszok egy idejig és kiírja azt hogy: Exception!
utána meg egy hiba üzenetet

Segitsetek Légyszi!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Devids Pro
de van: ez
Nincs neki topicja!
Legalábbis a keresõ nem hozza ki, se a nations, se a legends szóra állítva.

szokottt vki neten jaccani? játszhatnánk : )

grebber
Van neki saját topik szerintem ott irnak róla!

R10
most töltöttem le a legends-et

vmi vélemény van már róla? 😊

!!!Hajrá Brazília!!!

Oldal 1 / 8Következő →