388
-
Anonymusxx #388 Mi ez a játék? Normál fokozaton már a második "pályán" sem tudom tovább vinni, az ellenség megállás nélkül termeli az egységeit, mintha valami cheater lenne... Már negyedjére kezdem újra lassan.... -
Baxo #387 Jön a HD kiadás! :)
http://www.gamekapocs.hu/hir/40122/erkezik_a_rise_of_nations_extended_edition -
mlori11 #386 tudna valaki multiplayer cheatot?
szeretnék már egyszer nyerni -
hapi #385 én jönnék ha valaki akar játszani, de szedjétek le a throne and patriotsot is. -
hapi #384 srácok nem kell hamachival szívni simán be lehet lépni a hivatalos szerverekre warezzal is... -
Imadomanyart #383 gyertek multiplayeres szerverre!
Hamachi:
nev:kergejozsi
kod:123 -
perseus99 #382 van még valaki aki játszik a simával? szeretném kipróbálni a multiplayert -
perseus99 #381 vagy a thrones and patriots-t csak a játékkal együtt lehet beszerezni? külön külön nem? csak azért kérdezem mert meg van a sima rise of nations és ahhoz szeretném ezt a kiegészítőt... -
perseus99 #380 hali le szedtem netről a thrones & patriots kiegészítőt (innen http://cari-pcgames.blogspot.com/2011/10/rise-of-nations-thrones-patriots.html) és az a problémám hogy nem tudom hogy tudnám megnyitni vagy valami módon fel telepíteni ezekből 6 részre van szedve és valami .rar.tor fájlok -
Baxo #379 Frissítések megoldották a problémát! ;) -
Baxo #378 Valaki esetleg tudja, hogy hogyan lehetne 1920x1080 felbontásba rakni a játékot? Van egy rise2.ini fájl a dokumentumokban és ott ha megnyitom akkor át tudom írni a felbontásra, de nem rakja be olyanba, hanem marad alap beállításon, a menüben a beállításoknál meg nem jelenik meg a beírt felbontás. Érdekes, mert laptopon is beállítottam ebben a fájlban és ott egyből így is indította (1366x768). Laptop is szélesvásznú és a monitor is, szóval ha egyiken megy akkor a másikon is kéne. help!!! -
shul #377 HALI!
vki tudna no CD cracket adni?? megvettem a gamet, de a meghajtó eltörte a CD-t (mindig ezt csinálja áramszünetnél!)
és most nem tok vele játszani :S
az emailemra: [email protected]
pls!
örök hála lenne!
-
kander #376 Sziasztok!
Nekem a Gold Edition van meg, de az a problémám, hogy nem lehet menteni. Nincs a menüben se mentés (save). se betöltés (load). Mi lehet a gond? Ezenkívül cheat-eket sem tudok használni, mert az Enterezés után beírom a kódot, majd ismét Enter, de nem történik semmi. Tud nekem valaki segíteni? Nagyon megköszönném! -
Landro #375 Hello,
engem érdekelne a multis játék. Akár gamespy-on is.
üdv -
imhotep86 #374 Hello!
Ha valakinek van kedve játszani hamachin keresztül az csatlakozzon:
Név:ron hun
Jelszó:6666
A játék Rise of Nations Gold 2905-ös verzió
-
kandzsal #373 Hali kéne egy gyors segítség
Hogy lehet megnyitni a LAN on elmentett játékot hogy folytatni tudjuk??
Pattch kell hozzá vagy mi ??
köszi előre a választ
gold edition a játék ha az számít -
syberia2 #372 Úh, az valahol Genfbe voltxD
Nade most nekem sajnos behalt a game, nemtok játszani:( -
KapitanRoland #371 Melyik folyó partján, hallod-e? :D
Én szoktam multizni. -
syberia2 #370 Esetleg valakivel megbeszélünk egy multi játékot? -
syberia2 #369 Bakker, én ezt a játékot 3 éve egy folyó partján, tok nélkül, félig a földbe ásva találtam. Felraktam, azóta naponta játszom vele. Durva... -
AtKing #368 Gold edition-t is lehet magyarositani, csak akkor a Throns end Patroits(hogy is van?) magyarositását kell telepiteni!
Nekem is ez van! -
Hedic #367 Hello!
feltettem a jatekot! és induláskor kihagyja a szokásos videot! na már ez nem is baj!hanem mikor megjelenik a menü akkor egyszerüen nem birok rakattintani semmire se,hiába kattibtok rá a solo gamera nem reagál! nem tudom mivan!tud valaki segiteni?
a gépem
amd 64 x2 duol proci 5400+
Ati Hd 3870 kari
2 gb DDr2 ram 800 Mhz
sarvice pack 3 -
#366 Mentéseket -
#365 A játék hova teszi a menéseket? -
atibacsi1977 #364 ???????? -
atibacsi1977 #363 Hello! Nekem nem magyar gold edition verzio van meg! lehet magyarositani ezt is? -
CVB #362 na sztetek mit kellene csinálni ???
-
hapi #361 minek a hamachi?
ez a game teljesen simán játszható nem boltban vett :) verzióval is a hivatalos szervereken. -
CVB #360 Lenne 1 problémám a Rise of Nation Gold-al . Az 1ik haverom gépén nem indul mert ez az üzi jelenik ki :"A játék nem futhat 256 színű mód megjelenítésével ! Kérlek változtasd meg a megjelenítést legalább 16 bites színmélységre !" pedig régen ugyanezzel a konfigurációval ami most van azzal futott !
-
USB ACTIVE #359 hellotok! lenne 1 kis gond . mit kell csinálni ha ezt írja ki telepítés közben?:
Setup was unable to find a Rise of Nations installation on your computer and cannot proceed.Please install Rise of nations before attempting to install Rise of Nations Throne and patriots!
kérem segítsewtek. -
roli613 #358 Szerintem ezt nem csinálja ha az információ korában vagy mert ott nekem nem csinálja. -
WiZZ #357 hali
thrones and patriots-ot tolom és néhány pályán ellenséges területen alapból lemegy az emberek élete. mi kell ellene? -
Turboraider #356 Illetve MSN-en is elérhettek: [email protected] -
Turboraider #355 Hello! Nekem lenne kedvem! Ha van kedved csatlakozz hamachin! Név: King N jelszó: 12345 Egyébként haverom is játszik tehát már 3-an lennénk :) -
roli613 #354 Király a Rise fo nations! -
pako00 #353 -
pako00 #352 Csá nekem lenne egy problémám.Most vettem meg a játékot és nemtom hogy hol lehet metropoliszt építeni vagy elfoglalni mert az erősebb lényekhez az kell segítsetek köszi!!![#confused -
1488 #351 hello nincs valakinek kedve nyomni egyet hamachin?
thrones and patriots-al? :) -
#350 valaki elmondaná hogy miért nem fogadja el a nevemet ha új izét akarok multiba? -
argo001 #349 Kéne nekem a RoN-hoz egy magyarosítás, de amit a magyaritasok.hu-n találtam, az feltelepítés után a játékot a pályák betöltésénél kifagyasztja. Mi a megoldás?