1815
Alcímet majd még váltunk ;D
-
#1570 az újabb driverekkel már ne számíts sebességnövekedésre a 9100-al mert 8500 mag van benne ami már nagyon régi és már kihozták belőle a maxot. most egyenlőre a 9600/9800 sorozat az, aminél még lehetséges a sebességnövekedés a jövőbeni optimalizációk miatt. -
#1569 EF2 szaggat? Jó ég, az még Q3-as motor valahol... a kód egy nagy 0? -
#1568 Hát, a legújabb driverrel már lehet, hogy eléri, cö... ;-) -
#1567 érdemes betenned olyan gámákat, amik néha szaggattak (mint a morrowind) és azokkal megnézni. persze nem tudom, hogy vannak e ilyenek neked... tedd fel az Elite Force 2 demóját és nézd meg milyen gyors, ha mindent maxra teszel. nekem nagyon lassú volt az R9100-el. a mostani 9600-al viszont csak kicsit szaggat. -
#1566 ja, szerintem olyan 1200 pont körül lesz, mert nekem is annyi volt. nekem sokkal jobb az alaplapom, de neked meg sokkal jobb a procid, tehát kb ugyanaz lesz (szerintem) egyébként itt megjegyezném, hog egy dx8-as kártya sem éri el a 2000 pontot, még a gf4ti-k sem jó procival! -
#1565 A 9100 szakít, most olyan gigantikus gépigényű játékokkal tesztelem, mint a Sims és a SW-Galactic Battlegrounds! :-)))
De tényleg, Morrowinden kívül még semmivel nem próbáltam ki, ami kihívás elé állíthatta volna.
Mark03-al félek, kicsit megalázó lesz az eredmény (bár a C600-R7000 kombó 122 pontját biztosan felülmúlja!). -
#1564 közben megjavult a WC3 a legújabb 3.6-os catalysttal.
neked hogy megy a 9100? majd mérj 3dmark03-at is, de kapcsold ki hozzá az aniso-t meg aa-t. -
#1563 sziasztok!
akit érdekel a 9600 pro-s dolog, az látogasson el a hw fórum radeon 7x00/8500/9x00 topicjába... -
#1562 up -
#1561 Azért tényleg durva, mennyire nem él a konzolos topik. Ki csinálta akkor a balhét állandóan?
Már nem kérdezik, azt mondják zárkózott és elutasító vagy velük. :-( -
#1560 :-) -
#1559 persze mert a szomszéd "hülye pcs" belinkelte nekik a topicot a faviritesbe, azt most megváltozott, igy nemtalálják :D -
#1558 de ha érdekli őket, akkor kérdezzék meg tőlem mi a helyzet -
#1557 Miért feltételezted, hogy SENKIT nem érdekel, hol vagy? (És szerinted érdekli-e Őőőt)?
Konzolosokat ne bántsd, játszanak, nincs idejük irogatni... -
#1556 a konzolos fórumban éjjel 2-kor volt az utolsó hozzászólás :D -
#1555 ha nem mondják, akkor honnan tudjam hogy érdekli őket hol vagyok/voltam????? -
#1554 Szééééép... még ők hívjanak fel... nem ők nincsenek ott.
Ha én hiányom, Edithez mennek öten nem hozzád.
Ne várd el, hogy utánad futkossanak. Hozzám jönnek, mert tudják, hogy jó barátok vagyunk. -
#1553 kik?
mert hozzám nem jönnek, hogy mi volt veled...
ha meg mennek akkor hívjanak fel.
el tudnak érni mobilon, vezetékesen (otthon és mh is), emailben (3 címen is), sms-ben, levélben, táviratban, stb. -
#1552 Persze, neked. De hozzám átlag 3-5-en szoktak odajönni, hogy tudom-e, mi van veled.
Persze reméljük, hogy időbe el tudod intézni és tudsz jönni... -
#1551 nem tudok szabit kivenni a héten az tuti.
de ez az este sem lesz fontosabb mint a többi. mi történik ha nem vagyok ott? semmi. -
#1550 Melyik a fontosabb?
Rád IS.
Ha nem akarsz 50 rugót bukni, akkor vegyél ki holnapra egy szabit és intézd úgy el, vagy jelents beteget reggel, ha nem vehetsz ki szabit. Szerintem ennyi. Ilyen fontos napon nem hiányoznék este a helyedben, mert sokaknak fogsz hiányozni és nekik nem fogod tudni megmagyarázni, hogy ez most mennyire fontos volt és nem lehetett volna holnap elintézni... -
#1549 bocs, de nem akarok 50 rugót bukni. nem várhat mert még 3 napon belül kell találnom rá megoldást. ha ma nem megy még legyen egy kis idő. -
#1548 rám???
-
#1547 szerintem egy NWN modot kellene, a D&D-t nagyon komálom.
És hogy élveznék néhány láncfűrészes jelenetet...
láncfűrészes smiley nincs (hé moderátorok, legyen láncfűrészes smiley is!) -
#1546 Valszeg mindenképpen gyere, mert valszeg fontosabb, tudod most lesznek a bejelentések abban a hetek óta húzódó témában és lehet, hogy sokaknak lenne szükségük rád. -
#1545 szerintem egy NWN modot kellene, a D&D-t nagyon komálom.
És hogy élveznék néhány láncfűrészes jelenetet...
láncfűrészes smiley nincs (hé moderátorok, legyen láncfűrészes smiley is!) -
#1544 elmegyek az aqua-ba. attól függ mikor végzek, mert kb fél 7-re érek oda, mert ekőtte haza is kell mennem a kareszért. ők 8-ig vannak nyitva, 9-re meg már nem megyek it-re...
ha fél óra alatt végzek, valszeg megyek it-re -
#1543 Azért jössz este, ugye? :-) -
#1542 agyvérzéssel olvasom -
#1541 Ok, egy HL2 modot :-))) -
#1540 irni kéne egy modot amiben oLLie a főszereplő és a club3d főhadiszállását kell bevennie egy enchantolt r9600-tal. -
#1539 OLLIE, most ezt olvasod, vagy agyvérzéssel fekszel az íróasztal alatt...? :-) -
#1538 Mik nem történnek, amikor az ember fordítani kezdi a Morrowindet!!! :-D -
#1537 azaz már a 7. -
#1536 már a 8. helyen van a topic a népszerű témák között:) -
#1535 Mér', nem? :-) -
#1534 mindegy, ettől még nem lesz gyorsabb, bármit csinálok -
#1533 http://www.tomshardware.hu/graphic/03q2/030416/index.html
Itt van minden a 9600 proról... -
#1532 egy drájvertöl nem lesz 4 nanos rambol 3 :D -
#1531 láncfűrész nincs?
meglátogatnám vele a club-3d-t...