42676
-
Jah, az se piskóta aki megveszi....
Lehet ettől nyugodtabban alszik, de ha monnyuk azt a pénzt amit szoftverre költ, monnyuk télleg normális helyre (rákos gyermekek, állatvédők, Greenpeace) adná, és inkább warezolna, lehet még jobban aludna. -
Nem azt utálja aki warezol, hanem a warezolást. Nem ugyanaz. -
Nabazzz.... Most csalódtam.
Tehát utálod aki warezol.
És aki 15K-ért ad egy (AZAZ EGY DB) JÁTÉKOT?
JÁTÉKOT!
JÁTÉKOT!
15K-ért B+!!!
Amíg a világ nagyobbik része éhezik, mert nincs se vizük, se kenyerük.....
És valaki eközben 15000-ért ad el JÁTÉKOT!
Na, én azt, aki ezt megteszi (jelen esetben a kiadók ugyi, NEM A FEJLESZTŐK) addig ütném amíg lélegzik.(monnyuk van itt ugye még DVD, Audio CD, stb...)
UFF! Szóltam....
Bár most nyilván lehurrognak 1 páran, de azért emberek, ne veszítsük már el az józan értékítéletünket !!! -
évet nem említenek
-
tbundy #4446 melyik év?... -
Hát itt már karácsonyi megjelenésről beszélnek. -
Az interjút olvastátok? (nem semmi az ürge ;):
http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/news_6076241.html
Kis összegzés van a forráson:
Játékok.hu -
Ja, az más!
Tiszteletem! :-DDDD -
percenként -
óránként.... -
...naponta?? :-DDDDDDD -
Ne higgyétek hogy nagy fizetésem van. Már hónapok óta nem vettem játékokat. Amúgy sem költöttem átlagban többet 5-10 ezernél. -
A legális szoftverpark nem keleteurópára jellemző!
Addig amig én a fizetésemből nem tudok elkezdeni egy nyamvadt autórészletet (lakásrészletről ne is beszéljünk) addig minek tegyek a kiadók zsebébe egy rakatt pénzt?
Majd ha úgy fizetnek mint nyugateurópában, akkor megteszem én is. Mondjuk már nagyon keveset játszom, de nekem is van pár (4-5) legális játékom.
A másik jó dolog, konkrétan a HL2. Ugye jelenleg a világ legjobban várt játéka, sőt a világ legjobb játékának a folytatása.
Valószinüleg kismillióan fogják megvenni világszerte.
Nekem nem áll a pöcsöm a játékra, érdekel, de nem érdekel annyira, hogy 10-15e Ft-ot fizessek ki rá. Pláne, ha a kiadó meg a Valve nélkülem is szarrá keresi majd magát a játékon...
És ők is nagyon faszán bekalkulálják a költségvetésbe a warez-t... -
Na battle for 4,5K?? -
Köszi, ide linkelte be Relax az SG-re, lényegében tőle nyúltam. :-D -
Csak tudod az a baj,hogy amíg itthon nem keres mindenki 1 mila nettót,mint ti,addig nem tudjuk megvenni a játékokat.
Én pl most is egy alapítványnak dolgozom (HL2 a gyermekekért alapítvány),s itt alig fizetnek:-) -
es most ize ezt kell csinalni? 
majd ha annyit kapok a munkamert mint europaban akkor megveszem , nehogymar itt megy az eloskodes es emg leraboljon 10-12e egy jatekoert magyar fizetesbol lol:) -
meg is érdemled :D -
Honnan szedted a smileydat? Rohadt jó. -
A szomszéd tehene nem másol játékokat.
-
Ez engem is jellemez. Bár vannak még divx-jeim is, meg olyan mp3-aim, melyek nincsenek meg eredetiben, de meg fogok szabadulni azoktól is. Most már minden szoftverem legális (még a windows/total commander-t is megvettem), beleértve a játékokat is. -
Le merem fogadni, hogy mp3-ai sincsenek, illetve csak olyan cd-kről készitett mp3-at amiket meg is vett és divx-et se néz, hanem DVD-t vásárol, mi??? -
Logikus.
Dögöljön meg a szomszéd tehene is.... :-DDDD
-
Mert ő eddig az összes játékát megvette eeredetiben. Sajnos nekem nincs ennyi pénzem.(mondjuk az valószínü,hogy a multi miatt megveszem a HL2-t,föleg CS2 miatt) -
Mér utálod ha v.ki warezol? -
Sztem nem lesz veszes. Nagyon sokan leszedik fizetos ftp-rol, ra nehany napra mar szetfolyik a DC-n. Nem hiszem, hogy a warez-oldalakkal nagy gond lenne.
De mondjuk en rohanok majd a boltba... :) -
Na ez az. Én utálom, ha valaki warezol. Most éhezteti a Vivendi a tömeget, hogy rohanjunk majd a boltba, mert a warezcsatornák be fognak sz*rni a nagy érdeklődéstől. -
Ez mondjuk logikus. Ha olyan állapotban lenne, hogy publikussá lehetne tenni, akkor már mindenki töltögetné lefele... -
DriverCsakNeked -
Ez igaz és mondjuk ezért nem is lesz drágább a kezdő ára, mint a 9600 pro-nak volt. -
9800XT -> 9600XT
Szóval a 9600Pro és a 9800SE alig lassabb, mint a 9600XT, és tán még 10%-al sem lassabbak...
Kissé kóma vagyok még :( -
Szvsz jobban jársz, ha sima 9600Pro-t vagy 9800SE-t vásárolsz. Ezek nem sokkal lassabbak, mint a 9800XT (~10-20%-al lassabbak), viszont egy nagyságrenddel olcsóbbak. Plusz kiváncsi leszek arra, hogy lesz megoldva ez a kuponozás Magyarországon...
Biztosabb, ha a boltban veszed meg a játékot.
De ez csak az én véleményem... -
9800XT-hez adnak nem mindegy:) es mint irtak kupon jar:) -
a 9600XT-vel együtt rögtön kap az ember egy hl2-őt? én kártyavásárlás előtt állok,meg hl2 vásárlás előtt,csak az a kérdés mennyire..
-
És mindenki szalad a kuponnal a kezében a bótba HL2-ért. :) -
Úgy lesz a HL2-vel is a 9800Xt-ről leszivárog a netre :)oktoberber közepén rá pár napra már osztódik a HL2 mesterCD.
-
Egyébként a legjobban az tetszik, hogy a Lock-On demóval hasonló volt a helyzet (szeptemberre igérték, aztán a marketingosok elcsúsztatták október végére, mondván, hogy a játék is akkor jön ki, így nagyobb lesz a "durranása"). Mire 1x csak hogy-hogynem (állítólag a német Gamestar-tól) kiszivárgott a demó. Két nappal később, mit ad isten, hivatalosan is kijött a demó...
-
Pletykát hallotam (izé, olvastam) csak róla, miszerint nincs még olyan állapotban, hogy azt publikussá tegyék.
(megj.: egyes netes újságíróknál persze már majd' két hete ott figyel a kedves...) -
Bázz, tényleg mekkora 5let...
Küldjünk egy naptárt (fali-, asztali-, kártyanaptár, mind1) a VALVe-nak, amelyen szépen kihúzzuk a Szeptember 30.-át
Nagyon nagy bunkóság lenne? -
:DD