42676
  • NeoMaN
    Jah, az se piskóta aki megveszi....
    Lehet ettől nyugodtabban alszik, de ha monnyuk azt a pénzt amit szoftverre költ, monnyuk télleg normális helyre (rákos gyermekek, állatvédők, Greenpeace) adná, és inkább warezolna, lehet még jobban aludna.
  • ollie
    Nem azt utálja aki warezol, hanem a warezolást. Nem ugyanaz.
  • NeoMaN
    Nabazzz.... Most csalódtam.
    Tehát utálod aki warezol.
    És aki 15K-ért ad egy (AZAZ EGY DB) JÁTÉKOT?
    JÁTÉKOT!
    JÁTÉKOT!
    15K-ért B+!!!
    Amíg a világ nagyobbik része éhezik, mert nincs se vizük, se kenyerük.....
    És valaki eközben 15000-ért ad el JÁTÉKOT!
    Na, én azt, aki ezt megteszi (jelen esetben a kiadók ugyi, NEM A FEJLESZTŐK) addig ütném amíg lélegzik.(monnyuk van itt ugye még DVD, Audio CD, stb...)
    UFF! Szóltam....
    Bár most nyilván lehurrognak 1 páran, de azért emberek, ne veszítsük már el az józan értékítéletünket !!!
  • ollie
    évet nem említenek
  • tbundy
    melyik év?...
  • ollie
    Hát itt már karácsonyi megjelenésről beszélnek.
  • M@TriX
    Az interjút olvastátok? (nem semmi az ürge ;):
    http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/news_6076241.html
    Kis összegzés van a forráson:
    Játékok.hu
  • Blasta
    Ja, az más!
    Tiszteletem! :-DDDD
  • ollie
    percenként
  • Shaman
    óránként....
  • Blasta
    ...naponta?? :-DDDDDDD
  • ollie
    Ne higgyétek hogy nagy fizetésem van. Már hónapok óta nem vettem játékokat. Amúgy sem költöttem átlagban többet 5-10 ezernél.
  • Blasta
    A legális szoftverpark nem keleteurópára jellemző!
    Addig amig én a fizetésemből nem tudok elkezdeni egy nyamvadt autórészletet (lakásrészletről ne is beszéljünk) addig minek tegyek a kiadók zsebébe egy rakatt pénzt?

Majd ha úgy fizetnek mint nyugateurópában, akkor megteszem én is. Mondjuk már nagyon keveset játszom, de nekem is van pár (4-5) legális játékom.

A másik jó dolog, konkrétan a HL2. Ugye jelenleg a világ legjobban várt játéka, sőt a világ legjobb játékának a folytatása.
    Valószinüleg kismillióan fogják megvenni világszerte.
    Nekem nem áll a pöcsöm a játékra, érdekel, de nem érdekel annyira, hogy 10-15e Ft-ot fizessek ki rá. Pláne, ha a kiadó meg a Valve nélkülem is szarrá keresi majd magát a játékon...

És ők is nagyon faszán bekalkulálják a költségvetésbe a warez-t...
  • Shaman
    Na battle for 4,5K??
  • Blasta
    Köszi, ide linkelte be Relax az SG-re, lényegében tőle nyúltam. :-D
  • Shaman
    Csak tudod az a baj,hogy amíg itthon nem keres mindenki 1 mila nettót,mint ti,addig nem tudjuk megvenni a játékokat.
    Én pl most is egy alapítványnak dolgozom (HL2 a gyermekekért alapítvány),s itt alig fizetnek:-)
  • Jacek
    es most ize ezt kell csinalni?

majd ha annyit kapok a munkamert mint europaban akkor megveszem , nehogymar itt megy az eloskodes es emg leraboljon 10-12e egy jatekoert magyar fizetesbol lol:)
  • Laalee
    meg is érdemled :D
  • ollie
    Honnan szedted a smileydat? Rohadt jó.
  • ollie
    A szomszéd tehene nem másol játékokat.
  • ollie
    Ez engem is jellemez. Bár vannak még divx-jeim is, meg olyan mp3-aim, melyek nincsenek meg eredetiben, de meg fogok szabadulni azoktól is. Most már minden szoftverem legális (még a windows/total commander-t is megvettem), beleértve a játékokat is.
  • Blasta
    Le merem fogadni, hogy mp3-ai sincsenek, illetve csak olyan cd-kről készitett mp3-at amiket meg is vett és divx-et se néz, hanem DVD-t vásárol, mi???
  • Blasta
    Logikus.
    Dögöljön meg a szomszéd tehene is.... :-DDDD
  • Shaman
    Mert ő eddig az összes játékát megvette eeredetiben. Sajnos nekem nincs ennyi pénzem.(mondjuk az valószínü,hogy a multi miatt megveszem a HL2-t,föleg CS2 miatt)
  • Blasta
    Mér utálod ha v.ki warezol?
  • Mayday
    Sztem nem lesz veszes. Nagyon sokan leszedik fizetos ftp-rol, ra nehany napra mar szetfolyik a DC-n. Nem hiszem, hogy a warez-oldalakkal nagy gond lenne.
    De mondjuk en rohanok majd a boltba... :)
  • Amiga
    Na ez az. Én utálom, ha valaki warezol. Most éhezteti a Vivendi a tömeget, hogy rohanjunk majd a boltba, mert a warezcsatornák be fognak sz*rni a nagy érdeklődéstől.
  • ollie
    Ez mondjuk logikus. Ha olyan állapotban lenne, hogy publikussá lehetne tenni, akkor már mindenki töltögetné lefele...
  • ollie
    DriverCsakNeked
  • ollie
    Ez igaz és mondjuk ezért nem is lesz drágább a kezdő ára, mint a 9600 pro-nak volt.
  • [NST]Cifu
    9800XT -> 9600XT

Szóval a 9600Pro és a 9800SE alig lassabb, mint a 9600XT, és tán még 10%-al sem lassabbak...

Kissé kóma vagyok még :(
  • [NST]Cifu
    Szvsz jobban jársz, ha sima 9600Pro-t vagy 9800SE-t vásárolsz. Ezek nem sokkal lassabbak, mint a 9800XT (~10-20%-al lassabbak), viszont egy nagyságrenddel olcsóbbak. Plusz kiváncsi leszek arra, hogy lesz megoldva ez a kuponozás Magyarországon...

Biztosabb, ha a boltban veszed meg a játékot.
    De ez csak az én véleményem...
  • Jacek
    9800XT-hez adnak nem mindegy:) es mint irtak kupon jar:)
  • fm
    a 9600XT-vel együtt rögtön kap az ember egy hl2-őt? én kártyavásárlás előtt állok,meg hl2 vásárlás előtt,csak az a kérdés mennyire..

• ThunderMaX
    És mindenki szalad a kuponnal a kezében a bótba HL2-ért. :)
  • ThunderMaX
    Úgy lesz a HL2-vel is a 9800Xt-ről leszivárog a netre :)oktoberber közepén rá pár napra már osztódik a HL2 mesterCD.
  • [NST]Cifu
    Egyébként a legjobban az tetszik, hogy a Lock-On demóval hasonló volt a helyzet (szeptemberre igérték, aztán a marketingosok elcsúsztatták október végére, mondván, hogy a játék is akkor jön ki, így nagyobb lesz a "durranása"). Mire 1x csak hogy-hogynem (állítólag a német Gamestar-tól) kiszivárgott a demó. Két nappal később, mit ad isten, hivatalosan is kijött a demó...
  • [NST]Cifu
    Pletykát hallotam (izé, olvastam) csak róla, miszerint nincs még olyan állapotban, hogy azt publikussá tegyék.

(megj.: egyes netes újságíróknál persze már majd' két hete ott figyel a kedves...)
  • [NST]Cifu
    Bázz, tényleg mekkora 5let...

Küldjünk egy naptárt (fali-, asztali-, kártyanaptár, mind1) a VALVe-nak, amelyen szépen kihúzzuk a Szeptember 30.-át

Nagyon nagy bunkóság lenne?
  • oneal1
    :DD