Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
annyit nem ér meg😊

V9ykn8_TZL0

oneal1
20FT per érintés😊)

!Forza Ferrari!

Davidus
jeeee megérinthetlek?

V9ykn8_TZL0

oneal1
ááááááá
nekem tök hamar meglessz a game!!!
haver svédországban hamar megveszi és felrkaja ftp re!!!

!Forza Ferrari!

Lazarus
elqrtam. De itt is cool a 20. kérdés
eztet akartam:
http://www.tyukvagytojas.hu/kerdesek.php?rend=datum&irany=csok&katazo=29
Lazarus
Amiga
ja

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

by hardwired

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Amiga
Carmack megszólalt...
(Bonusweb) A Bonusweb-es lánykák vették a bátorságot, hogy megkérdezzék a nagyembert, hogy is állunk a a Geforce FX-szel a Doom 3 esetében, az aktuális botrányos HL2 tesztek fényében, és mit várhatunk az elkövetkezendô DX9 játékok esetében, a válasz:
Sajna úgy néz ki, hogy ez a probléma a legtöbb DX9 játéknál elô fog jönni. A Doom-nak van egy beállítása, amely a GF-FX alacsonyabb precízitású renderelését használja, de ha a standard fragment beállításokat használja (mint az ATI), akkor sokkal lassabb. Az alacsony precízitás a Doom esetében nem igazán számít, de a jôvôben megjelenô, kifejezetten DX9-re dizájnolt játékok esetében már nem egy elfogadható megoldás.

RelakS
WÁÁÁ!!! EZ NAON KÚÚÚÚÚÚL!!!! 😄DDDDDD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Amiga
Ja, ki lettél moderálva, hogy ne szivasd a modemeseket. 😊

ollie
Laalee
mit? 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Eltûnt a kép.

RelakS
És a moderátorok is szeretik

Mayday
Jaja, kiraly 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Amiga
Jó kis topik ez!

Shaman
Kopizok nektek a www.dontbelieveit.hu -ról:
" Actually this story begins after a nuclear war. In Hungary only one man survived that war. His name was Arpad Toothgarash.He built a bunker which defended him from atomic and nuclear weapons. His son Szabadságember Gyuri (in eglish Gordon Freeman) also survived.He found some ruins which called City 16. And now the story begins......."

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Amiga
Igen, a gyerek régen még Szabadember Gordonka néven futott, de mióta volt az a gond a 30.000...300.000... ellenséges lénnyel, felvette a hangzatosabb G.F. nevet.

Shaman
Na jó felfedem a titok!
Valójában Gordon Freeman anyja magyar volt......
Apja is aki bár most Arpian Tooths valójában magyar neve fogarasi Árpád!

Amiga
Én úgy tudom, a PC verziót a Spectrumos változatból portolják át, a kiadott videok pedig a Budapesten forgatott filmbõl vannak. 😊

Lazarus
EZ mekkora 😄DDDDDDDD
Mayday
Jaja, ez az egesz dx9, meg ilyesmi csak puder, kameraval veszik fel az egeszet! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
De akkor is meg csak GameBoyon. Aztan meg asszem kidobjak C64-re, meg nehany konzolra, es 2007 magassagaban jon a pc-verzio, ra ket evre meg allitolag multiplayer tamogatas is lesz hozza!

HuAn82
Forgatják,mint a filmet?ÁÁ akkor már értem minek ilyen élethû!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Amiga
Arra én is emlékszem, Eddie Murphy is ott volt!!!

B@dsector
2004-re átrakták Half-Life 2 a mejelenést GameBoy-ra és ezekután történik meg a PC átirat is.
Szóval 2004 nyarán játszhatunka a game-el.
RelakS
Ezé hasonlított a techdemo Vácra?

Mayday
Azert nalunk lesz eloszor, mert a game magyarorszagon jatszodik! Ez persze meg bizalmas info, csak egyszer veletlenul belebotlottunk itt pesten a forgatasba, ilyen nagy, HL-es szornyek szaladgaltak, meg minden. Es akkor mondtak, hogy a HL2-t keszitik, ne ijedjunk meg...
Tehat valszeg ezert is itt nyomjak eloszor. Asszem a tobbi orszagban meg valami november 19, vagy ilyesmi a datum.

Kandurex
sztem még azt se tudják, hogy van ilyen ország 😞

SÕT! biztos...mer'assziszik, hogy nem is Európában található 😞( nem vicc...komoly

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lacc
Peersze, hogyisne 😄D
M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Mayday
Hehe, jol hangzik... 😊
Jo fej ez a Valve, ugyi? 😊)))

Shaman
Semennyivel,állítólag a Valve elõször Magyarországon dobja piacra!!

Mayday
Ugy ertem, magyarorszagon mennyivel kesobb lesz kaphato, mint kulfoldon!?

Amiga
Nem fog az csúszni.

Mayday
Hat, ha magyarorszagra kesve jon, akkor lehet, hogy en is warezzal kezdek. Szegyen es gyalazat, de ez van. Dobozosat akarok, de ki tudja, mennyi fog az csuszni?!

Lacc
Argh már alig várom 😊 Elõször lehúzom valahonnan iso-ba, mert úgy gyorsabb, aztán a multi miatt muszály lesz megvennem 😛
Kandurex
Még 12 nap és hali...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rohadtgec
Hun van mán eza gameeeeee???

ollie
Kezdek örülni!
Vagy inkább... õrülni?

Mayday
Szepjoreggelt!
Tiszta halott a topic.
Eggyel megint kevesebbet kell aludnunk a megjelenesig! 😊))

MaSzKa
Szerintem is szeptember 30

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

fm
szept.30. ugye?

fm
<team> go! go! go!

Lazarus
Mayday
Lehet benne valami! 😊))

Ams
kisértetiesen hasonlít a hl2 logóra? vagy nem?

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Krinyo
Half leg 😄

Shaman
Méghozzá egy FÉL LÁB!
Ebböl kéne Half life-ra asszociálnunk?