Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem tök hamar meglessz a game!!!
haver svédországban hamar megveszi és felrkaja ftp re!!!
!Forza Ferrari!
eztet akartam:
http://www.tyukvagytojas.hu/kerdesek.php?rend=datum&irany=csok&katazo=29
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
(Bonusweb) A Bonusweb-es lánykák vették a bátorságot, hogy megkérdezzék a nagyembert, hogy is állunk a a Geforce FX-szel a Doom 3 esetében, az aktuális botrányos HL2 tesztek fényében, és mit várhatunk az elkövetkezendô DX9 játékok esetében, a válasz:
Sajna úgy néz ki, hogy ez a probléma a legtöbb DX9 játéknál elô fog jönni. A Doom-nak van egy beállítása, amely a GF-FX alacsonyabb precízitású renderelését használja, de ha a standard fragment beállításokat használja (mint az ATI), akkor sokkal lassabb. Az alacsony precízitás a Doom esetében nem igazán számít, de a jôvôben megjelenô, kifejezetten DX9-re dizájnolt játékok esetében már nem egy elfogadható megoldás.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
" Actually this story begins after a nuclear war. In Hungary only one man survived that war. His name was Arpad Toothgarash.He built a bunker which defended him from atomic and nuclear weapons. His son Szabadságember Gyuri (in eglish Gordon Freeman) also survived.He found some ruins which called City 16. And now the story begins......."
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Valójában Gordon Freeman anyja magyar volt......
Apja is aki bár most Arpian Tooths valójában magyar neve fogarasi Árpád!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Szóval 2004 nyarán játszhatunka a game-el.
Tehat valszeg ezert is itt nyomjak eloszor. Asszem a tobbi orszagban meg valami november 19, vagy ilyesmi a datum.
SÕT! biztos...mer'assziszik, hogy nem is Európában található 😞( nem vicc...komoly
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Jo fej ez a Valve, ugyi? 😊)))
Tiszta halott a topic.
Eggyel megint kevesebbet kell aludnunk a megjelenesig! 😊))

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE