Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Van valami hazai bittorrent-fan klub? Bittorrent rulez 😊

Teperinke
Bittorrenthez:
-Minél jobb a share rating-od, annál gyorsabban tudsz letölteni.
-Minél többen töltenek valamit, annál gyorsabb a letöltés (nem sorban tölti a fájl(ok) darabjait, hanem mindenki másik darabot)
-Nem árt lementeni a torrentfájlt jobbgob+mentésmáskénttal, mert ha megszakad és már nem érhetõ el az oldal akkor az baj.

oneal1
ha töltö amk bétát és megszakd akkro ha elinditom megin akkro fojtatja??

!Forza Ferrari!

oneal1
😄D

!Forza Ferrari!

Kandurex
hozzá állásom szmájliban mondom el......

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

GvD
Mondom ugyanaz mint a Doom3-ban! Tényleg azzal mikor lesz valami (na nem mintha érdekelne egy "zombidara" game)!
gergou
A vivendi confirmalasa megjott mar tobb oraja elvileg, de fake volt a hir, es a planet halfliferol szarmazik a hire, hogy no dealy... ez a legfrissebb...

`Take a look to the sky just before you die`

Kandurex
Jó lesz Bícsmarknak 😊))

gergou
mar nekem is jon, es par info a betarol:

Minden benne van, ami az e3 as verzioban, de az ellenfeleknek nincs ai juk, egyhelyben allnak. van par plussz momentum is ebben a betaban, amit meg nem lattunk. Nincs bent semmifele story.

Kandurex
Na elsõ körben a VALVE egyenesen Gabe (Half-life2.hu szerint),

"Sajnálattal közlöm emberek, hogy a Half-Life² megjelenését elhalasztották 2004. áprilisára. Ez a halasztás abból adódik, hogy az ellopott Source kód néhány részét újra kell írniuk. Ezt a hírt a Les Echoes nevû francia lap közölte, miszerint ezeket Gabe Newell mondta. A bizonyos újraírások fõleg a Steam-et fogják érinteni és a HL² multiplayer részét. A hivatalos megerõsítés még várat magára, de a Valve valószínüleg már ma reagálni fog. Ez úgy néz ki, körülbelül fél éves késés a hackerek miatt. Kitartás és jöjjön aminek jönnie kell... "

"**UPDATE**Mike Thompson (Vivendi Universal) egy levélben reagált: ”delay is not confirmed...” Azaz a Vivendi nem erõsíti meg a késést, de várjunk amig a Valve is reagál..."

Idáig a Vivendi megerõsítésére vártunk, ami megjött...hát ennyi

SoDI---
na jó, nem érdekel.
elinítottam és nem baszogatom tovább.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

oneal1
kössz

!Forza Ferrari!

http://d.scarywater.net/bittorrent-EXPERIMENTAL-UNOFFICIAL-3.2.1b-2.exe
Telepít aztán csak rákattintasz a a torrenfájlra és már jön is 😊
HuAn82
tudjuk...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

SoDI---
Én meg itt a fejem verem a falba, akkora barom vagyok, hogy megszakítottam egy idétlen gondolattól vezérelve a torrentet, erre meg nem tudok visszamenni 😞((

TÜK HÜLYE VAGYOK!! ÁÁÁ!! 😞(

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kandurex
Ez már régi hír (pár órás)..azóta....

oneal1
milyen progival tudom letölteni a bétát??
torrent vagymi de kéne lint ahonnan le tudnám szedni

!Forza Ferrari!

gergou
Update 5: Több helyrõl (így például a az általában igen megbízható Planethalflife.com-ról) származó információk szerint a ma kiszivárgott HL2 "béták" (igen, elvileg több is van - egy kisebb, 60 megás file, és egy jóval nagyobb 1.4 gigás verzió) után a hét folyamán újabb kilopott komponensek felbukkanása is várható. A planethalflife webmestere szerint egyébként a HL nem csúszik át 2004-re, a Valve továbbra is a novemberi idõpontot célozza meg a játékkal - na, erre tessék gombot varni... (PS: a HL2-vel kapcsolatos események figyelemmel követése mellett nézzetek azért néha a felsõ hír alá is - vannak más/új híreink is, ezt csak a nagy érdeklõdésre való tekintettel tartjuk a hírblokk tetjén... :-)

olvasdd el meg1xer!

Kandurex
Szmájl a robbantásra lemaradt

Kandurex
Úgy legyen...Addig is pár nap múlva: MAX PAYNE2 és CALL OF DUTY!!!!

Egyetértek!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Hát ja, mostmár az sem lehetetlen hogy valaki felrobbantja õket :-))))

GvD
Nézzétek a jó oldalát...addigra még belefér egy gép update! 😊
toMpEr
valoszinu nekik is tobb szerveren van biztonsagi masolatuk (pl ha felrobbanna az irodajuk akkor is megmaradjon)

Kandurex
Megerõsítve a 2004 release...hát skacok...errõl ennyit 😞(((((((

oneal1
akkro most honna a rákból tudom leszedni ezt a az izét??😄

!Forza Ferrari!

Na bazz, ha ez tényleg igaz akkor egyenlõre lemondhatunk a HL2-rõl. ÚRISTEN, 2004 ápr.? az még több mint fél év!!!!!

toMpEr
a bittorrentmovies.de felet szedem (nem amelyiket belinkeltem, hanem amit sokan szednek most 5977)

Hát az biztos, ha én egy ilyen projecten dolgoznék akkor kb. 10db másolatot tartanék a mindenkori legújabb kódról...

SoDI---
melyik stabil?

Kandurex
Na megszólalt a Vivendi is.....gondolom sejtitek: Áttéve: 2004 Aprl.

toMpEr
nalam stabil,melyiket szeded?

SoDI---
Miért lassultak be már megint a torrentek? 😞

toMpEr
ez tuti nemigaz.

gergou
Meg az is lehet, hogy a Valve maga szivarogtatta ki szandekosan a betat, meg a sourcet, hogy legyen mire hivatkozni a kesesnel...

GvD
Remélem hogy nincs igazad, mert azért ez marha nagy kibaszás lenne velük! Ha meg igazad van, akkor azért most már más szemmel néznék a hackerekre! De másrészrõl meg csak van egy állandó etalon progijuk!
Ha én lennék ott a góré akkor tutira megfingatnám azt aki felelõs a hálózati biztonságért....

toMpEr
nekem megvan a forras, elkuldjem nekik? 😊

zaki
Update 5: Több helyrõl (így például a az általában igen megbízható Planethalflife.com-ról) származó információk szerint a ma kiszivárgott HL2 "béták" (igen, elvileg több is van - egy kisebb, 60 megás file, és egy jóval nagyobb 1.4 gigás verzió) után a hét folyamán újabb kilopott komponensek felbukkanása is várható. A planethalflife webmestere szerint egyébként a HL nem csúszik át 2004-re, a Valve továbbra is a novemberi idõpontot célozza meg a játékkal - na, erre tessék gombot varni... (PS: a HL2-vel kapcsolatos események figyelemmel követése mellett nézzetek azért néha a felsõ hír alá is - vannak más/új híreink is, ezt csak a nagy érdeklõdésre való tekintettel tartjuk a hírblokk tetjén... :-)

info: 576 Online

Kandurex

GvD
Hát igen! Ha én lennék ott a góré, én is zárt hálózatú gépeken tárolnék adatot (digitális vízjelekkel)! Így ha kikerül adat, akkor lehet tudni, hogy az csak belsõ segítséggel kerülhetett ki, és a vízjelrõl meg tudni lehetne hogy kinek a gépérõl!
Mi az, hogy a halasztás a törés miatt volt? Van olyan épeszû ember aki ezt elniszi? Persze lehet, hogy a kedves hacker urak elvitték a cuccot, majd a valve szervereirõl töröltek mindent a HL2 project könyvtárából. Ezért volt a halasztás, mert most az egész projectet a nulláról, kell kezdeniük :-))))))

Kandurex
Szó se volt hack - crack -rõl

Kandurex
Nem így emlékszem. Úgy tudom, hogy kiállt valamelyik Valves arc és közölte, hogy nem lettek kész..very large project vagy mit mondtak....

toMpEr
ha nem lett volna törés, akkor talán halasztás se lett volna...(mondjuk en ezt nem hiszem)

Ha ez tényleg igaz és ez a cucc a valve belsõ hálózatáról került ki akkor ez valami hihetetlen lamer-ségrõl árulkodik. Értenek ezek egyáltalán a számítógépekhez? Mert én ezek után azt is megkérdõjelezném, hogy programot írni tudnak-e?
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudtak volna egy normálisan védett belsõ hálózatot kialakítani maguknak...

toMpEr
A halasztas a hackales utan tortent.

GvD
A Beta fül alatti linket töltitek? Mert az nekünk csak felvillan sztán leszed egy párKb-os semmit!
Kandurex
Na kellett nekik felidegelni a népet a folyamatos bizonytalansággal...így jár az aki sokat kekeckedik! Megérdemled VALVE! Legközelebb nem igérgetsz, hitegetsz és akkor talán nem fognak a hackerek megorrolni rátok!

ps: amúgy nem örülök neki, hogy kikerült ilyen verzió is

SoDI---
42 K letöltés
12 K feltöltés

egész elviselhetõ 😊
de asszem megyek aludni, és megnézem, mi lesz az eredmény reggel 😊