Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddig nem bétáról volt szó?

Krinyo
nem alszik az tuti.
egyre dagadtabb lesz 😄

SoDI---
Különben állítólag az a csávó, aki kilopta a pre-alfát és a bétát; azt állítja, hogy néhány napon belül kiszárogtat a netre egy NORMÁLISAN JÁTSZHATÓ, a véglegeshez közeli Pre-GOLD verziót is!

Vagy kamuzik.

De eddig se kamuzott 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Kandurex
LOOOOOL! 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

rage
Pontosan.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
ez az alfa nfo file részlete

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mit a projekt! Az egész cég belebukhat, mert ebbe rengeteg pénzt idõt és energiát öltek, szerintem a következõ 5 éves pénzforrásukat erre tették fel!

Davidus
Volt ma egy olyan hozzászólás hogy a Valve-nél már marékszám szedik a szívgyogyszert. Na ezek után már talicskával kell hordani Gabe-nek a seduxent.

V9ykn8_TZL0

Terra
Mér??
Tök jó a KUBU, és még egészséges is mert tele van vitaminnal ...

What I do, and what I listen.That defines me.

rage
Inkább azt írná már le valaki, mit kell kezdeni azzal a 60 megás pack-kel, amit leszedtem 😊

Krinyo
itt nemtom mér röhögtem :\

Krinyo
az veszteséges lenne,megbukna az egész project 😄

Az azért elég lol lenn, ha nem történeti sorrendben adnák ki! 😊

Elég nagy volumenü dolog történt ahhoz hogy ez simán meglegyen 1500, még én is hozzászólok aki eddig csak nézegette, de nem érzett affinitást a hozzászóláshoz!

gergou
Lehet, erre en is gondoltam, de mivan akkor, ha elkezdik ujrairni a gamezt, oszt half life 3 kent jon ki, a half life 2 meg legendava valik😊)

`Take a look to the sky just before you die`

Krinyo
több mint abban a buzi konzolszobában.
pedig ott csocso buffallója a téma 😄

Kandurex
Szépen kérlek, hagyd a KUBUzást

Igen mondasz vmit, mert ebbe az egész cég belebukhat!

Krinyo
sajnos lehet :\

Davidus
1 nap alatt 1000 hozzászólás

V9ykn8_TZL0

rage
Nem baj, azóta már elment 3 oldal
Azok is lássák, akik most jöttek😊

Devilke
A reklámot a szarakodásra értetem!!

rage
Ha a csávó megteszi, amit ír, akkor a Valve-nál szólhatnak az utolsónak, hogy kifelé kapcsolja le a villanyt...

Krinyo
má láttuk,eddig ezen vitáztunk 😄

gergou
igy van, de szarnak bele, oszt kesz... Biztos vagyok bent, hogy ha megjelenik a pregold, meg egy hetig nem szolna ksemmit....

Devilke
De ez benne a poén. Ha már megjelent volna akkor nem beszélnétek így róla. Elég sok netes számtech oldal ír a témáról. Már a csapból is Half Life 2 folyik. 😊) Ingyen reklám!!!! Ámitják népet jobbra balra. Lehet az egész gém egy nagy foos nevetnék egy nagyot. 😊))

Krinyo
sztem ez az április csak a vészhelyzetben jön be!
Eddig mindig elõbbre rakták, ebbõl tanulva, eltolták mint állat.Biztos ami biztos

rage
The ANON leaker/hacker (anonymous), has said in an undisclosed IRC channel and room that he will be releasing the Pre-Gold version of Valve's Half-Life 2 tomorrow with the 100% SourceCode. When asked why he will be releasing it so soon after the Beta he said "I suggested Valve to stop lying to their customers about how much was stolen. However, they disregarded my statement and called me a liar. Now they will see how much I have been lying when I release the Pre-Gold and all 100% of the sourcecode. Actions speak louder then words."

I was in the IRC channel and room when people where buzzing with the new news. I just wanted to let you guys know, for you all will know soon enough, especially when it will be out tomorrow. I just hope Valve does something and something real soon.

And for you guys that will come in here flaming, it is not fake and I did not make this up. In a little while go into any IRC channel (I won't tell you which) and you'll hear the buzz too. Remember, Im just trying to tell you guys what's up. Judge me tomorrow when it comes out if you want. I am not trying to support Warez but its not like I can do anything about it to stop him.

Vegig akarta eloszor O vinni 😛

Kandurex
Ne méregessenek! Mentsék ami menthetõ!! Vágjanak már a tömegbe egy játszható demót, hogy végre mindenki eltûnjön pár hétre ilyesmi motyogással, hogy: Kicikém, drágaszágom, hát meg vagysz gyere egyél velem halackát 😄DD

És milyen igazad van!

Krinyo
van 5 féle verzió...nem lehet tudni

Mi? 2004 április eleje?
Ha ez igaz akkor már biztos semmit se keresnek!

Davidus
Ingyen reklám=majdnem full HL2-t mindenkinek! Legalább rég megunják mire kijön a boltokban és nem vesik meg. Ez ám a reklám😊

V9ykn8_TZL0

Krinyo
szarunk arra hogy ki mennyit kaszál nem aza lényeg...
ha év játéka lesz akkor megérdemlik.Megdolgoztak érte.
Az egész huza-vona a szar

gergou
Nem biztos,
sztem a game mar reg keszen van, allitolag a steamos beallitasok miatt kesett a game ... hat akkor basszak meg, jojjon a warez😊

Te csak Aug elejétõl vársz? Mázlista!
Én már legalább juni közepe óta!

rage
"Ahogy az várható volt, kezdõdik minden elõlrõl. A HalfLife.org megkérdezte Doug Lombardit, mi a véleménye a halasztásról. Természetesen továbbra is a támadás okozta kárbecsléssel vannak elfoglalva, s amíg ezt nem tisztázzák nincs mit megosztani a nagyérdemûvel. De itt ám nincs vége a mizériának, a halflifesource.com viszont a Vivendi emberével Mike Thompson-nal vette fel a kapcsolatot. Elmondása szerint a 2004 áprilisi halasztás még nem eldöntött... "

hardwired.hu

ez majd kiderül 4-5 év mulva... 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Devilke
Nem tudom mért féltitek úgyis kaszál rnedesen a cég. Ez az egész nem más mint egy ingyen reklám.

Krinyo
ha õk szívnak, akkor mi is...tehát te is

Tudjátok mit skacok! Vesszen a Valve! Éljenek feljesztõk!
Gabe amúgy egy pöcs mert netes gépen tartotta cuccot! a Hackert meg a saját köreiben éppen most avatják istenné!

rage
Így van
Ezt írtam délelõtt, akkor azt mondták , hülye vagyok😊
Mármint, lehet, hogy most inthetünk búcsút egy Half Life 3-nak.

Terra
Akárhogyis a Valve szopott, de ha legalább egy mûködõ demo-t kiadtak volna szept. 30-án!
F*sz*m se foglalkozna szar, bugos bétával.

Ehelyett hülyítették a jónépet.

Milyen érzés Aug elejétõl szeptember közepéig várni a megjelenést, és akkor a pofádba dörgölik, hogy késünk pár hónapot...

What I do, and what I listen.That defines me.

ez tény, nem is mondtam hogy nem dolgoznak, nem is mondtam elene semit, még csak azt sem hogy megérdemelték, csak tul rozsásan láttad a helyzetet 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

gergou
Bassza meg, engem nem erdekel a valve, csak hazudtak, hazudtak... Jo, megertenem oket, ha legalabb elojonnenek a lukjukbol, aztan elmondanak az igazsagot..., inkabb hallgatnak, oszt szivnak....

Tibre
Az már kikerült a forráskóddal,ha jól tudom...

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

rage
Azért, mert te is szívhatsz emiatt.

Krinyo
mert egy kibaszott ember azé!
És ha õ a hibás akkor átkell menni rajta még1x?
küldöm rád a zsarukat 😊

Kandurex
Kettõ nem össze hasonlítható!