Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
O meg biztosan dalolni fog nekik!!!! 😊))))))))
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A CS-ben egyre kevésbé lelem örömöm, van nála jobb realMOD is, ahogy a DoD-ot is verni készül a Red Orchestry...
Kiváncsi leszek, beválik-e a VALVe-nak ez a fizetõs rendszer, mert azért sem a CS, sem a DoD nem tud felmutatni olyasmit, amit más, ingyenes MOD ne tudna felmutatni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Mindenki, aki azt vallja, hogy a HL2 a forráskód kikerülése miatt késik, csak tudatnám, ami kikerült, annyi van a Valve birtokában. Nem több, nem kevesebb, nagyon fontos hát, hogy megértsétek: NINCS kész.
A Valve által bemutatott E3-as prezentáció egy nagy csalás. Megpróbáltad már megölni a katonát a "physicstown" pályán? Barugják az ajtót? Semmi szkriptelt esemény?
Akik azt mondják, hogy ez nem beta verzió, csak alfa: csak, hogy tudjátok, ez minden amit a Valve ki akart adni szeptember 30-án!
A Valve-nak üzenem: Úgy gondolom abba kellene hagyni a hazugságokat, különben ki kell juttatnom mindent a netre, amim még van! Nagyon jól tudjátok mitek van, akárcsak én!"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Éppen ezért találták ki a STEAM-elõfizetõs rendszert (miszerint havi ~10$-át fizetsz, cserébe elérhetõ lesz számodra az összes VALVe MOD, úgy mint CS, DoD, és állítólag az NS.
Mert draga hekker baratunk, akit folyamatosan, millioan anyazunk, ezt irta? Akkor EZ igaz????
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Es a CZ meg siman a HL1 motoron fut? (Tehat tkp. egy mod) vagy mi?
Half-Life 2 : Pali of the world
Elkezdtem a melohelyemen hangosan rohogni!!!!!!!
AAAAAAAAAAAA! LOL!!!!!! Nemnormalis!!!!!!!!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.