Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
to start fullscreen
-full
-fullscreen
Ez meg kiszedi a jobb oldali betûhalmazt:
-nodttest
-dti
disable DataTableTest (debug)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
bár lehet hogy a céges gépen csináklja csak és otthon jó lesz 😊
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Minden hardcore programozónak kötelezõ... Sztem nincs benne a pakkban minden, de ha ezt tudja bütykölni valaki, neadjisten érti is, az elkezdhet pénzt keresni...😊
Gyönyörû... lehet perverzió de.. ehh király...
Ilyenkor döbbenek rá hogy semmit sem tudok...😊))
[merlinw.org]
Majdcsak kiadnak egy peccset, masnak is volt ilyen problemaja, asszem!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
de elõször full screen-en ment most meg csak ablakban
és ha kikapcsolod a gépet akkor minden win indításkor végig kell hallgatnod az egész albumot 😄
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Ott áll a hullád felett és ÉNEKEL!!!
What I do, and what I listen.That defines me.
Tuti, hogy Pali új lemezére gondolt
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Õ a leaker, hacker.
És még énekel is...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.