Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
amugy holnap jövök énis multizni!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
legyen már quakenet 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

toMpEr

[DCF]SkipeR
Ahham. Akkor nem bánom. (bár a sebzést megcsekkótam volna😛)

\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

[DCF]SkipeR
Hehe😊 Na, akkor pre-gold komolyan?

toMpEr
amugy szar, mindenkinek lagzik, aki nem a szerver :=(

toMpEr

skinek ennyire rendben 😊

[DCF]SkipeR
Hé, akkor most komolyan multiztatok? És jó? Vannak skinek rendesen? Húhh, ha zt hiszitek, "ennél rosszabb már nem lehet", akkor gondoljatok bele: vkinek még rosszabb! NEKEM! Letöltöttem, felraktam, monodm, gagyi, letöröltem. Az egészet, shitf+del, monodm majhd a full-t megszerzem, mert itt nincs MI meg smemih. Erre modják itt nekem hogy hogy lehet behozni MI-t meg milyen jó, be lehet ohzni ugy a gamét, hogy minden jól menjen: sebzés (arc szétjön shotty-tól + llövedék továbbmetgy afalba, amit lerombol), MI komolyan, sebzésmodel...

Hát szóval ennyit errõl, most tök pipa vagyok, várom az infókat, mikor jön apre-gold, vagy a még fullosabb, amiben coohl multi lesz, szóval ennyi.

[negativ] Les
hl2.fw.hu -majd itt is fenn lesz minden...😊
Most olvastam

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

[NST]Cifu
Because?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[negativ] Les
Do NOT Discuss The Illegal HL2 Release

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

toMpEr
befelyeztuk a multit: check privat

[negativ] Les
loool😊

gergou

`Take a look to the sky just before you die`

[negativ] Les
thx

gergou

😄D

hehe azt irja ki invite only😊

SoDI---
HEeeeee...
Mire megjelenik a 20 ezren is túl leszünk.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

gergou
es igen! 7000

gergou
Basszer, minnya meglesz a 7000 . hozzaszolas😊

pontos címe az irc-nek?

gergou
www.halflife2.net/forums

[NST]Cifu
B+ én azonnal mennék, de még csak 23 file van meg a 100-ból... 😞

(miután ma fél napra elment a netem...)

[negativ] Les
melyik site-ról is vannak ezek a dolgok?

toMpEr
ircneten #hl2.hu ,ha akrtok multizni,mar van sajat autoversnyes tesztpalyank 😄

[NST]Cifu
És merre is vannak ezek a videók?

[negativ] Les
kéne 😊))

gergou
Okay, for those who don't think that the e3 traptown level is scripted, I went through it just now and even made a vid (10Mb compressed with Xvid) and I can pinpoint pretty much every trigger on the map.

Want to try it yourself? It's simple, use 'notarget' to turn yourself invisible.

When the map starts, make yourself invisible.

1.) walk forward slowly, when you reach that first barrel the grunt will come running up the stairs. He'll just look around cluelessly though.

2.) Close the door and push the table over it, this triggers the next event. More grunts are spawned and starts shooting through the windows. One grunt will kick the door open and then begin firing in the direction of the stairs. Once they enter the room, again, they just walk around aimlessly.

3.) Slowly walk up the stairs, when you get to about the top of the stairs another grunt will start shooting through the window.

Out on to the roof, the grunts down below aren't doing much, one grunt goes and stands in the direct path of the swinging girder, he obviously dies (AI could do with tweaking then).

4.) Slowly walk down the stairs looking to your right. As you reach the edge of the ledge a zombie will spawn at the right of you.

5.) Walk forward past the fan towards the other two paths, zombies will spawn to the right of you.

Shoot the zombies (don't kill them) and get them to come towards you.

6.) When the zombies have passed the barrel, turn off 'notarget', watch as one of the zombies turns back around and goes back to kick the barrel at you.

That's about it, going forward in the other direction spawns some more zombies and I believe another zombie spawns somewhere near the car.

Like I said, I made a vid if anyone wants to see for themselves.

Davidus
az gef4 volt

V9ykn8_TZL0

SoDI---
ISTENEM! 😊))
Nagyon elfogadnám!!! 😊

Mert ez a 2-3K-n ugráló bittorent rettenetes... 😞

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

rage
Azért, ha valaki GEF3-as kártyán látta a vizet azon a pályán, ahol a tengerparton lehet furikázni (nem sokkal lejjebb pont errõl van fotó) az írja le, hogy csinálta :-)
Milyen driverrel, stb.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Davidus
Addigra már nem ez a kártyám lesz😊

V9ykn8_TZL0

[negativ] Les
Túl hát..😊

toMpEr
ha majd nem multizunk tudok adni ftp-t...

SoDI---
mert te idõben mozdultál rá.
én már lekéstem 😞

SoDI---
Ha valaki tud bármilyen nem bittorentes dolgot a Half.Life.2.Beta.HL1Ports-ANON-hoz, akkor az rögtön írja be ide a fórumba!!!

Köszi!

rage
Azok, akik megnézték ezt az alfát, legtöbben megállapítják, király játék lesz ebbõl

Ha nem lesz pre-gold változat, akkor azért , sokan fogják megvenni, ha megjelenik. Ebben bízhat a Valve

Meg abban, hogy az engine-t még el tudják adni, noha
ellopták azt is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

toMpEr
fura, nekem fullosan 110-el jott...

toMpEr
pontosan 10 000 Bruttoban

jó ötlet...már ha megjelenik sztetek a valve ezt túléli?

rage
Inkább várjuk meg azt, ami a bolt polcáról figyel 😊

Azt a pregold verziót?😊

tök géz itt már mniden....Az ilyen emberek....ehh pedig jó játék lett vonla ez a hl2.....

Random_
Könyörgöm valaki dobjon össze egy faq oldalt!
Amire minden szart kiírunk ami kérdés meg az összes pletykát!

nem értem nekem nem volt csak gondom a hl2-vel?
ilyen kérdés, hogy mivel indítom? én számítógéppel!
ehh belefáradtam az egész napos faq válaszokba

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

RelakSfromhome
szép, meg jó, de remélem, ez tényleg e3 elõtti analfabéta verzió!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

rage
Talán, várd meg a full verziót, abban lesz víz, ne félj 😊

gergou
Chris Bokitch:

There's no doubt that the E3 content has leaked out. But... well, let me just repaste my post from the SteamPowered forums:

The anonymous hacker thief writeth once...

Hacker:

To all those saying HL2 was delayed because of the hacking action, ill just remind you that what was leaked is what Valve has, nothing more and nothing less, so its pretty good to understand it wasnt finished yet.

And also...

Now they will see how much I have been lying when I release the Pre-Gold and all 100% of the sourcecode. Actions speak louder then words.

Chris Bokitch:

Logic is a real conundrum sometimes, huh?

Feel free to believe whoever you like. At this point... whatever.

SoDI---
lassan mindenkihez eljut a hír így másfél nappal az aktualitása után 😊

Lacc
Ezt a pletykát most olvastam (bár gondolom ebbe a topikba már sok bekerült 😛)

"To all those saying HL2 was delayed because of the hacking action, ill just remind you that what was leaked is what Valve has, nothing more and nothing less, so its pretty good to understand it wasnt finished yet. Also I'd like to point out the E3 was one big fake by Valve. Ever tried to kill that soldier in physicstown ? Notice the door will still get kicked ? No scripted sequences ?

To everyone saying this is no Beta: I'd like to point out that THIS is what you wanted Valve to release on 9/30/03, theres no such thing as a much better release in Valves network! "

To Valve: I suggest you stop lying to your customers about how much was stolen/compromised, or I'll have to release everything just to prove my point. And you know what you got, as I do."

De ha ez még nem is 100%osan igaz, az biztos hogy a Valve keveri a szart rendesen...
[NST]Cifu