Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
oks,majd szolok ha van hely az ftp-n, most mas szedi

SoDI---
ja, az idõt már mondtam 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
ja, ha valakinek van kedve szenvednii ezzel: Half.Life.2.Beta.HL2WCMaps-ANON az szoljon...

Én szólok.
miért is ne?
helyem vam
idõm van
gépem van
netem van

és ami a legfontosabb:
idõm is van 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

toMpEr
szerintem meg az se biztos,hogy ezek a palyareszletek benne lesznek a veglegesben.

toMpEr
betabol semmi nem derul ki...

szal ez nem derül ki a bétából?

toMpEr
ezt majd jovore megtudjuk...

amúgy a hl2-nek mi a sztorija? hogy folytatják a hl-t?ûrhajóval jönnek , mint a stargateben?vagy több párhuzamos dimenzió is van?

toMpEr
ja, ha valakinek van kedve szenvednii ezzel: Half.Life.2.Beta.HL2WCMaps-ANON az szoljon...

toMpEr
ok, de nem a profit utan kell fizetniuk, hanem az arbevetel utan...😊

SoDI---
nem adnak el 1 darabot se?

Hát olyan nincs, néhány ezret még a legúcskább szarból is eladnak 😊
Magasabb az elõállítási költség, mint a befolyt összeg.
Például így.

milyen az ínye,koszos?😊

toMpEr
biztos valami tuning-trabant volt 😊

RelakSfromhome
HUÁÁÁ!!!
2ütemû trabi 4ütemû kerekeivel, hátsó tárcsafékkel!!!
A gémben ez az elkbaszás fel sem tûnt 😄DD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

toMpEr
CPU: AMD Athlon XP 3200+ (2.20GHz, 400MHz FSB, 512KB of L2);
Mainboard: ABIT NF7-S v2.0;
RAM: Corsair XMS PC3200 512MB (2x256MB, 2-3-3-6);
HDD: Maxtor DiamondMax Plus D740X (2MB buffer);
Audio: NVIDIA MCP-T;
Software: Microsoft Windows XP SP1, DirectX 9.0b;
Drivers: officially released WHQL drivers from various vendors.

toMpEr
ezt hogy gondolod? nem adnak el 1 darabot se?

SoDI---
Ez nem is tûnik annyira vészesnek.
Mert ha mondjuk veszteséges a licenszelt cuccra épülõ játék... Akkor nem kell fizetnek az engine-ért...

toMpEr
legutolso WHQL-es dirverrel, ergo 45...

SoDI---
Ez melyik detonátorral van?
Mert 45-össel, akkor én már csak a CSALÁS szóval illletem az ilyen teszteket.

toMpEr
ez az enginelicensz amugy ugy mukodik alltalaban,hogy ingyen a jatekfejleszto cegek rendelkezesere bocsajtjak az engine-t es a vegso jatek eladasai utan kapnak bizonyos %-ot

toMpEr
egy komoly ceg ugyse engedheti meg maganak,hogy illegalis dolgot hasznaljon a jatekaban...

Bandew
Nem hiszem, hogy kiderülne.
Ha egy kicsit átdolgozzák akkor, már nem annyira gyanús. Ha a Valve mégis gyanakodna, akkor sem tehetnének semmit. Az illetõ kiadó nyilván nem adja ki a forráskódot a játékukhoz, a Valvnek meg nincs joga belenézni "más" forráskódjában, mert így "másolhatják" azt. Mondjuk lehet, hogy vannak külön emberkék erre a feladatra, nem tudom.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

RelakSfromhome
Indíccsad el az anon-hl2\bin\hlmv.exe-t, és jó szórakozást 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

*kiderülne, nem kiderûlne

War. War never changes.

Igen, de ha kiderûlne, hogy pl. az egyik új játékban a hl2 motorja ketyeg, akkor vlve beperelhetné az illetõ céget, mert lopott engine-t használ...

War. War never changes.

Bandew
Én nem is a játékról beszéltem.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
1.: Mivel a béta még egyjátékos módban sem játszható rendesen, nyilván mindenki tûkön ülve várja a teljes játékot.
2.: Mivel multizni úgyis csak a teljes játékkal lehet, úgy is meg kell venni a HL2-õt...

Szvsz a VALVe-nak AKKORA hatalmas vesztesége a béta kiszivárgásából nincs. A forráskód kiszivárgása már más tészta...

RelakSfromhome
Összekevertem Alyx run2 és sexyidle mozgását! Baze, majd leestem a szégrõl 😄DDD

[NST]Cifu
1.: Valve: "Karácsony elött", Vivendi: "mostmilyenhangulatomvan" (2004. április)
2.: Valve: "Nem befolyásolja", Vivendi: "Jelentõs késést okoz"

Megjegyzem szerintem nincs jelenleg olyan HL2-fan, aki biztos lehet bármiben is... 😊))

[NST]Cifu
Hmmm...
Hozzátenném, hogy a 9600Pro még mindig mennyivel jobban teljesít, mint a 2x annyiba kerülõ FX5900...

Bandew
Igazság szerint én kurvára sajnálom a Valve-t.
A HL1 megjelenése óta a 2. rész grafikai enginjén dolgoztak, és most oda több évi munka. Elvégre is ki akarná megvenni az olyan enginet, ami letölthetõ a netrõl.

Most perpillanat mi a hivatalos megjelenési dátum? És ez a beta lopás milyen irányban változtathatja meg a megjelenési dátumot?
Krinyo
mivel lehet editálgatni?

Lazarus
9800 brutál erõs
9700 és 9800 között is van egy kis különbség
toMpEr

hmm nem is tudtam,hogy ekkora differencia van 9600 es 9800 kozott...

Lazarus
Mapkészítés témával kapcsolatban itt már nem is merek kérdezni
RelakSfromhome
Engem is gyakran kivág, de az pályaváltáskor szokott elõfordulni

[NST]Cifu
Hmmm...
Érdekes, nálam simán kivág az asztalra, sõt, olykor hibás memóriacímzésekre hivatkozó hibaüzenetet is kinyom...

RelakSfromhome
?
Én alápakoltam a gránát, és leesett a konténer, mint a filmen, csak kicsitt messzebbre

az egyész sebzés el van b*szva. Pl a techdemo 2-es pályán abba a fa álványba beleerestek két pisztolytárat (egy helyre) mire végre hajlandó a fa eltörni.
Ugyanez az e3-as videoba az ürgének elsõre sikerü

[NST]Cifu
Egész pontosan a robbanásokra reagál érdekesen, hiába próbálom lelökni a tetõn a konténert, amikor le akarna esni a konténer, simán kiugrik az asztalra...

jah kicsit bele kellene nyulkálni😊

RelakSfromhome
Mint arra már gondolom rájöttél, ez egy E3 elõtti állapotot mutat, amikor is valsz még tesztelték az egészet. Egyébként is az a daráló nem indítható el, még meglökni is alig lehet...

[NST]Cifu
Banyek, most jött le végre a HL2 béta, erre érdekes lefagyásokat müvel...

Az e3_phystown ráadásul igen furi, mivel pl. a lengõ vas alapból leng (így indul a pálya), ráadásul érdekes lefagyásokat mûvel a game amikor a tetõn próbálok alkotni...

és ez az õsrégi bsp decompiler kezeli az uj hl-es pályálkat?😊

RelakSfromhome
És még valami: Az ugró akna nagyon ász!

RelakSfromhome
Asszem én is leveszem. Szép a hl2, is, meg a hl1 a valósághû vízzel, de megmaradok a réginél

Ja, hl2-ben találtam egy pályát, ami hatalmas dobozokból állt, mindegyiken a xx%reflection feliratú textúrával 😛PP

toMpEr
nem szeretek olyat tartogatni a winyomon, amit nem hasznalok

Alexease
Nem az 1 giga es a 250 Ft a draga, hanem a 40 giga, ami min. 13000 Ft, mert az a legolcsobb, legkissebb.