Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toughtful
De az egy eleve elavult engine-re épül, szerintem nem kéne elvárni minden játéktól, hogy egy ötéves engine-re hasonlítson gépigényben...

\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"

toMpEr
ez igy eleg furan hangzik 😊

toMpEr
nem az, hanem a le nem forditott mappack

RelakS
Cerka1.1 1,46-on (tualatin) 512 mb ram, Rédon9700 128MB ram-mal ott csak addir röcög, míg ki nem próbálom a kocsit, utána megy rendesen 1024x768-ban!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Random_
Akkor adj légyszi webes címet!

Majd meghálálom ha nagy leszek. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Taptarap
mert ebben te fütyi mi volt a nem értelmes kérdeztél egy configot és én mondtam /nem mondtad, hogy minimum config kell/
ha nem tudod normálisan megfogalmazni a kérdésedet az már nem az én bajom....

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Krinyo
aza mappack amit tõled húztam le?
abban van 4 map....

Toughtful
Na ja, ez is elég ikszpés érv 😉

Taptarap
plussz már mindenki XP-t használ szinte ami csak 110 Mb elfoglal jobb esetben nem sok marad a játéknak.

Toughtful
Szvsz. ma már semminek nem kellene futnia 256DDR-en, fõleg, ha hozzátesszük, hogy ez a program nem mai, hanem holnapi.

Toughtful
Nem tudom kitõl hallottad, de az a valaki nagyot tévedett, vagy csak szimplán volt idióta.
Tényleg nincs benne semmi, meg AI, csak pályák, ha vagy olyan hülye, hogy nem nézel utána a dolgoknak😊 Ha normálisan indítod - mármint "normálisan" a'la HL2Alpha - akkor minden pályán lesz AI, és a legtöbb játszható is. Nem mondom, jókat lehet játszani, még így is.

Gépigényrõl: PIV, 2,4Ghz; 512DDR; GF4 simán fut, csak a tengerpartos pályán akad be.

Taptarap
4 GHz HT-s Pentium 2Gb RAM, ATI RADEON9800 PRO DUAL GPU.
ezen biztosan meglesz a 30 FPS.😊)

toMpEr
szerintem kb, mint a betahoz...

toMpEr
ha kell webes cimet is tudok adni😊

Kandurex
Anonim által kiadott verzió, IGEN!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lamase
igaz az, hogy letölthetõ a counter-strike condition zero?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Random_
este ötig le van tiltva az FTP nekem 😞

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

toMpEr
hatmost nincsbent senki,johetsz most is

Random_
Ma délután megpróbálnám letölteni!
Légyszi még ne töröld le.

toMpEr
hopp most latom,hogy ebbe a mappackba kicsit tobb palya van, mint amit lenteb leirtam, ugy kb 1500 😄

amúgy mi a franc az a kék izé, amivel a képen felragasztottátok a házra a pléhlemezt?? Le vagyok maradva..😊) Hiába na, Makovéc bácsi ezt a feelinget sosem fgoja átérezni😊)
Ugye Balázs Pál fekszik a priccsen??😊
hééé srácok!!

Mi van már??Hát nem a HL2 topic a kegelsõ...Ennyire hûtlenek vagytok a mi Balázs Császár Palinkhoz???
Tessék írni!!😊)
SoDI---
ej, de nem tussak magyarosul fogalmozni és ragzani úgy éjjel...
szal hatással a fenyver hátékonyságára, na 😊

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Toughtful
Lehet, hogy meleg, és a segge a fegyvere.

Gordon bási skinjét és mozgását nem akarja valaki megcsinálni? 😊 Ez így egy kicsit nevetéges, hogy a seggében van a fegyvere 😄
Toughtful
Hmm. Lemaradtam egy kissé. Ez a mappack vicces, bár az én pályaépítési technikám a DRomEd-nél kezdõdött, és egy "lord bafford's garden"-nál ért véget...

SoDI---
Az igazi kérdés az, hogy van-e valami hatása a fenyver hátékonyságára az, hogy mennyire tartja elõre Gordon bácsi... Értem ezalatt a szórás/sebzés értékeket.
Vagy hülyeségeket beszélek?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
SÜRGÕSEN veszek görgetõs egeret 😊

SoDI---
Enyhén szólva 😊
De ha tovább szépül a kégli, arról is kérünk savegamét 😊

Teperinke
Mér bántjátok, szerintem ügyes

oneal1
ez tényleg kezd állat lenni!😄D

!Forza Ferrari!

RelakSfromhome
Te elmebeteg 😄DDDDDDDD

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Stotoo
csinald meg holnapra aztan összehozunk egy építõverseny multit 😄 na tenyleg joccakat😛

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Krinyo
Tibre
Én is benne vagyok az építkezésben 😊.
Egyébként sec perc alatt összelehet ütni egy ilyen építkezõs módot:csinálsz egy négyzet alapú brusht,egy kis világítás pluszba, beteszel egy csomó építõanyagot meg a pshygun-t aztán mehet a build 😊.
Aztán majd top 10-es listán lehet értékelni kié lett a szebb 😄

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Stotoo
ok majd holnap megcsinaljuk de most en lepek mert holnap koran kelek.

ui: a raganyoval megerositett fafal eleg ruganyosnak tunik, mert nekirohantam kocsival es messzebbre pattantam visssza mint ahonnan elindultam 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Krinyo
1000ft
mindjá...

SoDI---
SAVEGAME!!!
Ha be tudod azonosítani, hogy hol tárolja a mentet állást, akkor töltsd fel, és nyomjál már egy linket! 😊
Olyan állatian otthonos ez a környezet, hogy kezdek erõsen irigykedni 😊

Bandew
Simán.
A hordókat egymásra rakod. Azok lesznek a talpazatok. Rá a deszkák. És akkor le lehet rajta gurítani a dinnyét.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Krinyo
mibõl?
pár fadarabból meg hordókbol? 😄

Krinyo
ezt te nem érdemelted, én dolgoztam egész nap azon a qrva házon 😄

Bandew
De csúszdát nem építesz? Szép kacskaringósat. 😄DD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Krinyo
mondom daru, nem csúszda 😄

zaki
8000. 😊

Bandew
Csúszda? 😄

Krinyo
jaja 😄
a következõ tervem egy mûködõ daru 😄

kreatív foglalkozás van?😊

toMpEr
amugy nemtudom eszrevettetek-e, de lehet a physgun hosszát szabályozni az egérgörgõvel

Krinyo
Ez jobb mint az alap SP hl2 😄

Krinyo
azt agyonlõném! 😄
ez nem olyan véres játék ám.
Bejönne 2 ember és az lenne a játék lényege hogy elmész vásárolni, veszel dinnyét, aztán bemész a házba és alszol 😄