Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Ez a beta is egy kamu, szar, meg ez az egesz Anon egy nulla. Egy szavat sem kell elhinni...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

a pregold az kamu volt...le is írta az új nfo fájlokban.

idézet:
Regarding Half.Life.2.Pre.Gold-ANON: |
This is fake, and I will never give out info about my releases in public.

vmi linket asz? és már tötlöm is

trójai programot????
ehhh szegény gépem😊

Shaman
Na lassan lehet menni Max Payne 2-t letölteni. Talán kihúzzuk vele addig míg meg nem jön HL2,bár ennek ugye nincs multija.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

RelakSfromhome
Ad 1: Ha a legfelsõ sorban elkezdem macerálni a hordót, akkor el-ke-zd-ak-ad-ni-az-eg-és-z,-és-re-tt-en-et-es-le-sz 😄
ad2: remélemjóalink

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lazarus
ja! CPU teszt 😊
RelakSfromhome
Felrakjam a mentést, ha megtalálom?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Nem csítelek!

Na, jó, god, meg impulse 101 bejátszott, de ennyi. Egyébként meg amikor pl a keretet hozzányomtam a pali hátához, vagy a palit a fához, az kissé "odaragadt"

RelakSfromhome
AHa, nekem meg semmi nem jelzett...

Lazarus
fölsõ két hordó közé be kell gurítani egy gránátot
Krinyo
csítelsz 😄

Krinyo
ez érdekes.
akkor hogy van összeragasztva a fenti 2 deszka meg az alattalévõ deszkák...stb?

RelakSfromhome
😄

Mindenesetre az a lényeg, hogy EGY, AZAZ EGY HELYEN HASZNÁLTAM RAGASZTÓT!!!! Úgyhogy a havoknak is van mit tanulnia 😄

Krinyo
Nem, rossz!
De azért van még mit tanulnod, ifjú padawan 😄

RelakSfromhome
8200 😛

RelakSfromhome
NOOORMÁÁÁLIS?!? 😄DDDD

[NST]Cifu
Hát tudja fene, én már csak kínomban játszom CS-vel. Egyfelõl ronda, másfelõl elavult (nem lehet benne lefeküdni, nem tár alapján számolja a lõszert, stb.) harmadrészt unalmas.

A DoD jó lenne, de azt meg nagyon rusher játékká tették sajnos.

Viszont a helyzet az, hogy CS és a DoD nem nyújt igazából többet, mint más MOD-ok, egyedüli erényük az, hogy sokan játszanak vele, és van bõven szerver. Anno a CS 1.0 kijövetele után mi egy idõre átálltunk az UT-MOD Tactical Ops-ra. Sokkal szebb, táralapú lõszerszámlálás plusz az újdonság ereje miatt jópár hónapig elvoltunk vele. A gond csak az volt, hogy nagyítóval lehetett csak normális szervert találni...

Most hasonló a helyzet a Red Orchestra-val. Sokkal szebb, mint a DoD, van benne pár kellemes extra, de még kissé kiforratlan, és kevés a szerver - viszont az UT2k4 kijövetele után a fejlesztõk vezethetõ jármûveket igérnek, ami egyszeriben igencsak elavultá teheti a DoD-ot...

Majd meglátjuk mit hoz a jövõ...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RelakSfromhome
Akasztanivaló bolond:

RelakSfromhome
Hova lettek a képeid?

Krinyo
skizó vagy ember? 😄

DayWalker
azt nemtudjátok mér van, hogy ha mentenék kilép?

[NST]Cifu
Egyszerûen. Felrakod az E-Mule-t, aztán elindítod, és a "Kiszolgálók" fülnél duplán ráklikkelsz egy szimpatikus szerverre. Ezek után már lehet használni a keresés opciót...

[NST]Cifu
CS-bõl van ingyenes verzió, amihez csak HL-kulcs kell, de egy HL-kulcsal játszhatsz CS-t, DoD-ot, NS-t, stb...

Az eljövendõ az lesz, hogy külön-külön kell megvenned a CS-t, a DoD-ot, az NS-t, stb...

szopás...

grebber
Bocs de nem tudja valaki hogyan kell használni az eMule nevû programot?

Next PC upgrade: 2022

[NST]Cifu
Márpedig úgytünik ez lesz a helyzet. A "sima" CS megmarad ingyenesnek is, a CS:CZ pedig már a jövõ zenéjének megfelelõen csakis megvétele után játszható a neten. A késõbb kijövõ CS és DoD MOD-ok is csakis megvételes vagy elõfizetéses formában lesznek elérhetõek...

[NST]Cifu
Szvsz a CS:CZ már mindenképpen bukás lesz. De ez csak az én véleményem...

DayWalker
Hali!

Nemtudom tudjátok-e, de van egy másikfajtarepülési módszer is

Tibre
De gondolom,ha kiadnák hl2-õt cs:cz után 1 héttel,akkor szinte senki nem venné meg a cs:cz-t,és valószínüleg nem azért váltottak ennyiszer fejlesztõcsapatot,hogy lássák,ahogy elúszik a belefektetett pénz.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

[NST]Cifu
Nem igazán tesznek keresztbe, a CS:CZ teljesen más kategória, mint a HL2...

Tibre
Egyébként sztem ne számítsatok,hogy idén megjelenik hl2.Cs:cz kijön nov 18-án rá 2 hétre nem hiszem,hogy kidobnák mivel egy játék megjelenéstõl számítva 1-2 hónapig viszik türhetõen,és nem akarnak maguknak keresztbe tenni szvsz.

[NST]Cifu
Hopp, tényleg elnéztem, maxima mea culpa...

Tibre
Mi van??,te a konzolról beszélsz az jelenik meg decemberben,a Max payne 2 Európában okt 24-én jelenik meg hivatalosan.

ha folyamatosan adagolná a cuccot az anonymous akkor ez a topic sem pangana😊

[NST]Cifu
Nojó, de érted - amíg hivatalosan megveheted a Max Payne 2-õt, addigra tán kijön a HL2 is (gyorsan lekopogom: kopp-kopp).

de mi most nem az Europai megjelenést várjuk 😊)

[NST]Cifu
Igaz, európában csak Decemberben jön ki, dehát...

ja-ja,az legalább nem késik

most már a max payne 2 körül forog a világ😊

[NST]Cifu

ollie

Krinyo
kabbá a forráskódom!

adok én neked fagyást!meglátod, jobb helyed lesz az én házamban!😊
Krinyo
TE LOPTÁL KI?
Ezért örökké lefogok fagyni a gépeden!

Megtisztelsz kedves hl2 beta hogy leereszkedsz hozzám és ígérem, ma megyek templomba és mindent meggyónok Newell atyának!isten irgalmazzon lelkemnek😊)
Krinyo
Tisztelt felhasználó!
Sajnálattal hallom hogy sok-sok ezer Ft-ot fizettél a warez-ért.
Természetesen sajnáljuk a dolgot és megtéritjük az sms árát.
Egyébként én egy kibaszott játék vagyok ugyhogy nem is tudok beszélni...
üdv:HL2-beta

kedves feleletbeta!

Áruld már el kérlek, hogy a Half.life.incl.cond.zero letöltésben a 65-ös rar után miért a 76-os következik?
Ez elírás a számozásban, vagy valami gáz van vele? Jó lenne tudni, ha egyszer már fizettem az sms-ért...

üdv!
Shaman
Ez a "Balázs Pali" már itt valami káromkodást jelent?
Mondjuk mint a "bazzeg"?
Tehát akkor lehet ilyet mondani,hogy : A Balázs Paliért csak jövõre jelenik meg a gamma! (Bár ezen esetben a BP f*szt akar jelenteni...)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ollie
szerintem is