Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted a grafikus motorból nm akarnak hasznot húzni, és, hogy ezt csak a HL2 miatt írták. Már rég lehet tudni olyan gamekrõl amik ezt a motort fogják használni.
EZ UZLET! nekik nem az a céljuk, hogy mi minél hamarabb tudjuk tolni a játékot, hanem, hogy Õk jól megszedjék magukat, egyrészt a kiadott játékoból aminek az elkészítéséhez nem kellett fizetniük egy grafikus motorért, másrést a saját SOURCE motorjukért is jó pénzt fognak kérni azoktól a fejlesztõktõl akik licencelni fogják.
EZ UZLET! nekik nem az a céljuk, hogy mi minél hamarabb tudjuk tolni a játékot, hanem, hogy Õk jól megszedjék magukat, egyrészt a kiadott játékoból aminek az elkészítéséhez nem kellett fizetniük egy grafikus motorért, másrést a saját SOURCE motorjukért is jó pénzt fognak kérni azoktól a fejlesztõktõl akik licencelni fogják.
Hmm...mennyi idõ ?

"vessetek a mókusok közé" :)
Ugy legyen.
SZVSZ felesleges napszakokon vitatkozni mikor mar ennyit csusztak vele...
SZVSZ felesleges napszakokon vitatkozni mikor mar ennyit csusztak vele...
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Sztem jobban jartak volna ha licencelnek egy grafikus motort, akkor mar reg megjelent volna es nem kellene folyamatusan hazudniuk. Szamoljatok ossze h ez hanyadik csusztatas lesz, es mennyi idot kestek vele...
Nem irigylem Dagi Gabe-et...
Nem irigylem Dagi Gabe-et...
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
azt próbáltam elmagyarázni kedves fórumozó társaimnak hogy ott nem ennyi az idõ, fölösleges kérdezgetni hogy "mivanmá"
senki nem itra hogy ott még 2 héttel ezelõtt van...
senki nem itra hogy ott még 2 héttel ezelõtt van...
Minek ígérnek meg valamit, ha nem tudják teljesíteni?
Nem nézném meg mindet,de ha lennének textúra fájlok meg olyan fájlok amikkel lehet pályát készíteni akkor az nagyon jó lenne.
ÕÕÕ
Mutass egy helyet ahol õk ezt megigérték és ezt hivatalos formába öntötték....
Mutass egy helyet ahol õk ezt megigérték és ezt hivatalos formába öntötték....
Tudom de modelszerkeszõvel meg lehetne nyitni a modelleket,a pályákat meg talán pályaszerkesztõvel,bár ebben nem vagyok biztos.
de erdekes, mert par napja, amikor elhalasztottak a preloadot, akkor azt mondtak, hogy mar keszen vannak, csak nem akartak a cs:source frissitessel egyutt kihozni, vajon most mire hivatkoznak majd?
Bármit pl mondják azt hogy bocs fiúk kicsit le vagyunk maradva kénytelenek vagyunk elhalasztani ne is reméljétek hogy ma vagy holnap kijön.
Vagy azt hogy már csak órák kérdése lázasan dolgoznuk rajta már 4 napja nem aludtunk.
Vagy azt hogy mirõl beszéltek mi nem is mondtunk ilyet valaki szórakozik.
vagy azt hogy meggondoltuk magunkat nem lessz hl2
Vagy azt hogy ....

Vagy azt hogy már csak órák kérdése lázasan dolgoznuk rajta már 4 napja nem aludtunk.
Vagy azt hogy mirõl beszéltek mi nem is mondtunk ilyet valaki szórakozik.
vagy azt hogy meggondoltuk magunkat nem lessz hl2
Vagy azt hogy ....

Abban biztos lehetsz, hogy annyit nem, hogy a sourceból vagy az alfából ösze lehessen kovácsolni egyet.
Ök sem hülyék.
Ök sem hülyék.
De ha már megigérték tarsák is be.
A valve nagyot hibázik azzal hogy kijelent dátumokat és mindig elhalasztja ezzel csak kiprovokálja az emberek ellenszenvét.
Amugy meg kiváncsi vagyok miket lehet leszedni hátha lesznek modellek vagy mapok is.
A valve nagyot hibázik azzal hogy kijelent dátumokat és mindig elhalasztja ezzel csak kiprovokálja az emberek ellenszenvét.
Amugy meg kiváncsi vagyok miket lehet leszedni hátha lesznek modellek vagy mapok is.
Hát, imádtam az 1-et és láttam az intróját a kettõnek. Gondoltam, hogy jó lesz. Most unalmamban töltögetem a trailereket...
Te Jóságos Atyaúristen!!!!! Magasságos Mindenséges!!!!
Azta büdös... lent van már az összes muvi és szertefostam magam az élvezettõl! Lepetéztem, megszültem!! Hát ilyen nincs! És idáig egyet sem néztem meg...
Hát vennem kell a Nato-tól egy gépet, mert ha ezzel nem jácchatok 40"-os monitoron, akkor elmegyek döglött elefántnak a tajgára!
Bocs, hogy így, de le kellett írnom a véleményem - kissé elmaradtam, de most már figyelni fogok 😊)
Ultra brutál a grafika a hangulat az akció az ötlet... hmmmmm 😊)
Te Jóságos Atyaúristen!!!!! Magasságos Mindenséges!!!!
Azta büdös... lent van már az összes muvi és szertefostam magam az élvezettõl! Lepetéztem, megszültem!! Hát ilyen nincs! És idáig egyet sem néztem meg...
Hát vennem kell a Nato-tól egy gépet, mert ha ezzel nem jácchatok 40"-os monitoron, akkor elmegyek döglött elefántnak a tajgára!
Bocs, hogy így, de le kellett írnom a véleményem - kissé elmaradtam, de most már figyelni fogok 😊)
Ultra brutál a grafika a hangulat az akció az ötlet... hmmmmm 😊)
Jó ötlet, és köszönjük elõre is!!!!!!

es akkor most nagyon durvan atvertek, elhalasztottak ket evvel a megjelenest, mert nem tudsz letolteni par jelenleg hasznalhatatlan .wav es hasonlo filet?
semmi ertelme nincs erre X beigert napon hajnalig varni, ha kijonne is lesznek hetek arra, hogy letoltsd, hasznalni ugysem lehet majd.
semmi ertelme nincs erre X beigert napon hajnalig varni, ha kijonne is lesznek hetek arra, hogy letoltsd, hasznalni ugysem lehet majd.
Mit mondjnak és kinek az éjszaka kellõs közepén?
Merthogy még náluk az van.
Merthogy még náluk az van.
Semmi hír.Legalább mondanának valamit,hogy elhalasztották vagy akármi.De a valve szokás szerint nem tarja be amit mondott.Szerintem 2,3 nap mire lessz valami hir megint.Ennyit errõl.

Cselesek ezek a srácok! (hogy szakadna rájuk a ##@***!!!##*$+#)
MÁR JÁTSZANI AKAROOOOOK VELE!
MÁR JÁTSZANI AKAROOOOOK VELE!
Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Nincs ilyen ('2004 nyara' - a nyár elvileg Szeptember 20.-áig tart ugye).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én hajnali 5 órára vártam (PST 07.00PM), de egyenlõre semmi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A legutóbbi végleges megjelenési dátumról tud valaki?
(csak halkan kérdezem, nehogy megkövezzetek)
(csak halkan kérdezem, nehogy megkövezzetek)

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!
Én vállalom, hogy a szerverre letöltöm a cachet, becsomizom és egyszerre 50 ember le tudja tölteni sokkal kissebben és gyorsabban.
Mikor jön ki?
Elvileg hajnali 4órától már jönnie kéne de sehol senki 😞
Mikor jön ki?
Elvileg hajnali 4órától már jönnie kéne de sehol senki 😞
jöjjön már ki a franc egye meg a sok tologatást. már csak az kéne h szorgalmi idõszak végére legyen kint.
*hihi ** *
Na, ez az. Bocs, nem tudtam, hogy távol voltál.
Bocs, nem voltam itthon elég sokáig, visszaolvasni meg nem fogok. Amúgy hallottam már arról, hogy a HL2 olyan részeit, amik nem fognak változni, elérhetõvé teszik, hogy ne legyen majd terhelve a sztím, viszont a nevét (preload) nem tudtam.
Letöltesz 2 giga cuccot most, 1-3 hét alatt, amikor kijön meg 1 óra alatt mondjuk 100 megát és kész.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
arra, hogy aki megvette mar a jatek megjelenesekor egybol tudjon jatszani, ne akkor kelljen mindenkinek letolteni
Eddig kb. 17 milliószor írták le: a HL2 hangjai és textúrái+egyebei, a játék motora nélkül.
Mikor írtam még nem volt ott tomper írása.